Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا مددی (نماینده تام‌الختیار وزیر آموزش و پرورش در مناطق سیل‌زده) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره آمار دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل در مناطق سیل‌زده که یونیسف تعداد آنها را 100 هزار اعلام کرده، گفت: آمار اعلام شده از سوی یونیسف درست نیست، در حال حاضر دانش‌آموزان مناطق سیل‌زده در کلاس‌های درس خود هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در استان‌های لرستان و گلستان هیچ دانش‌آموزی از چرخه آموزش خارج نیست و مدارس برخی از مناطق خوزستان نیز از شنبه همین هفته آغاز به کار کردند.

وی ادامه داد: طبیعتا روستاهایی هستند که به طور کل تخلیه شده‌اند و هنوز هم مردم به آنجا برنگشته‌اند، اما برای افرادی که از روستای خود رفته‌اند، نیز خدمات آموزشی در نظر گرفته‌ایم. البته زمانی که مردم به محل زندگی خود بازگردند، مدارس‌شان نیز بازگشایی خواهد شد.

مددی با بیان اینکه آموزش و پرورش برای پوشش دانش‌آموزان مناطق سیل‌زده سیاستگذاری‌های خود را دارد، گفت: طبق سیاست‌گذاری‌هایی که آموزش و پرورش در نظر گرفته، هر دانش‌آموزی در هر جایی که هست‌، می‌تواند به نزدیک‌ترین مدرسه‌ محل سکونت (دائم یا موقت) خود مراجعه کند و به کلاس درس برود. اینکه ما می‌گوییم هیچ دانش‌آموزی از چرخه آموزشی بیرون نیست به این معناست. این موضوع به مدارس استان‌های سیل‌زده نیز ابلاغ شده تا از دانش‌آموزان درگیر سیل حمایت کنند و آنها را تحت پوشش قرار دهند.

نماینده تام‌الاختیار وزیر آموزش و پرورش در مدارس مناطق سیل‌زده گفت: طبق برنامه‌ریزی‌هایی که استان‌ها انجام داده‌اند، دانش‌آموزان مستقر در اردوگاه‌های اسکان اضطراری باید با سرویس ایاب و ذهاب رایگان به نزدیک‌ترین مدارس بروند. وقتی ستاد مدیریت بحران روستاها را تخلیه می‌کند، طبیعتا همه مردم جا به جا می‌شوند و مردم را به اردوگاه یا شهر و روستاهای نزدیک منتقل می‌کنند. اگر دانش‌آموزان در اردوگاه مستقر هستند آموزش و پرورش باید در اردوگاه به آنها خدمات بدهد و اگر در شهرهای و روستا نزدیک مستقر شده‌اند باید همان طور که گفتم به نزدیک‌ترین مدرسه بروند. از طرفی استانداری اجازه نمی‌دهد مردم تا زمانی که روستاهایشان درگیر آبگرفتگی و سیل است به آن محل برگردند.

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر دانش‌آموز بازمانده از تحصیل نداریم، گفت: مهم‌ترین اقدام برای ما ارائه خدمات آموزشی است، حال این خدمات آموزشی می‌تواند یا در محل زندگی افراد یا در محل اسکان موقت صورت بگیرد.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در سند تحول گفت: خدمت‌رسانی به روستاهایی که آسیب دیده‌اند، امکان پذیر نیست و ستاد بحران هم اجازه ورود به آن مناطق را نمی‌دهد. هر زمان که مردم به روستا برگشتند، خدمات آموزشی در محل را به آنها ارائه خواهیم داد، در هر صورت آموزش و پرورش موظف است به همه دانش آموزان خدمات بدهند.

نماینده تام‌الاختیار وزیر آموزش و پرورش در پایان اظهار داشت: وضعیت روستاها تحت اختیار ما نیست و ستاد مدیریت بحران در مورد آنها تصمیم می‌‎گیرد، اما آموزش و پرورش همه نیروهای خود را بسیج کرده تا تمام خدماتش را در هر نقطه‌ای که هستند، ارائه دهد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش دانش آموزان سیل وزیر آموزش و پرورش گفتگو با ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۳۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع کتب درسی براساس محل تحصیل دانش آموزان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، صالح بهرام پور گفت: والدین سفارش کتب درسی فرزندان خود را در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند و نشانی my.Gov.ir یا پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به نشانی my.medu.ir و یا سامانه irtextbook.ir ثبت کنند.

وی خاطرنشان کرد: دانش آموزان پایه‌های دوم تا ششم ابتدایی، هشتم و نهم دوره متوسطه اول، یازدهم و دوازدهم دوره متوسطه دوم و پایه‌های تحصیلی استثنایی نیز در مقاطع مختلف از امروز می‌توانند سفارس کتب درسی خود را ثبت کنند.

دیگر خبرها

  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • توزیع کتب درسی براساس محل تحصیل دانش آموزان
  • آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • فراهم شدن امکان تغییر رشته تحصیلی دانش آموزان
  • ۲۲۴۱ دانش آموز قشمی به طرح مسطورا پیوستند
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است