Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@00:41:05 GMT

شناسایی واحدهای صنعتی فعال با ظرفیت ۳۰ درصد در استان تهران

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۱۶۶۵۸

شناسایی واحدهای صنعتی فعال با ظرفیت ۳۰ درصد در استان تهران

به گزارش خبرنگار مهر، انوشیروان محسنی بندپی ظهر دوشنبه در نخستین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید طی سخنانی اظهار داشت: در جلسه‌ای که با وزرای اقتصادی داشتیم اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده را خواستار شدیم.

محسنی بندپی افزود: اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده باید جزو اولویت‌های مجلس شورای اسلامی قرار گیرد چرا که قانون مالیات بر ارزش افزود راهی برای فراری شدن صاحبان شده است و در این زمینه باید چاره اندیشی هایی صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در اتاق بازرگانی تهران اعلام کردم که موانع و چالش‌های پیش روی صنایعی که با نیمی از ظرفیت فعال هستند رصد و رفع شوند گفت: باید با نگاهی همه جانبه و حمایت گرانه به صنایع شعار رونق تولید را محقق کنیم چرا که بدون حمایت همه جانبه نمی‌توانیم به صنایع کشور رونقی که مد نظر است را بدهیم.

استاندار تهران با اشاره به اینکه قانون استقرار صنایع آلاینده در شعاع ۱۲۰ کیلومتری تهران نیازمند بازنگری است بیان داشت: این محدودیت‌های قانونی می‌تواند با نگاه علمی به صنایع قابل رفع است.

محسنی بندپی در ادامه از شناسایی صنایعی که با ظرفیت ۳۰ درصد در استان فعال هستند خبر داد و اظهار داشت: با شناسایی این واحدهای صنعتی نسبت به رفع مشکلات آنها اقدام می‌کنیم تا گامی مؤثر جهت تحقق شعار سال یعنی رونق تولید برداریم.

کد خبر 4597371

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری تهران انوشیروان محسنی بندپی قانون رفع موانع تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۶۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه تهران

 به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران از هشتم اردیبهشت  با حضور تاجران و بازرگانان خارجی از ۱۰۰ کشور و حدود ۸۰۰ شرکت ایرانی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران گشایش یافته و استان کرمان نیز توانمندی‌های خود را به نمایش گذاشته است. 

غرفه استان کرمان در سالن ۴۱B  نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ دایر شده و پنج شرکت بومی، محصولات خود را در زنجیره‌های ارزش راهبردی گیاهان دارویی، مس، خرما، فرش و پسته به هیات‌های داخلی و خارجی ارائه می‌دهند. 

در حوزه نوآوری و محصولات جدید زنجیره ارزش خرما با تولید سرکه خرما و شکر خرما در نمایشگاه رونمایی شده است. 

محصولات شرکت مس شهید باهنر  در حوزه زنجیره ارزش ویژه تولید صنایع دستی،  اولین بار در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ به نمایش گذاشته شده است. 

در حوزه گیاهان دارویی نیز شرکت‌های فعال این حوزه، محصولات خود را اعم از دمنوش‌های مختلف و محصولات آرایشی و بهداشتی تولید شده از گیاهان دارویی که زنجیره ارزش آنها کامل شده عرضه کرده‌اند. 

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴) در گروه‌های کالایی صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، فرش و صنایع‌دستی و گردشگری، دارو، تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، محصولات شیمیایی و آرایشی و بهداشتی، صنعت ساختمان و خدمات فنی-مهندسی و پتروشیمی تا ۱۲ اردیبهشت در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران دایر است.   

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه های همکاری است
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه است
  • نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ فرصتی برای امضای تفاهم نامه‌های دوجانبه و چند جانبه است
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه تهران
  • شناسایی ۵۰۵ خوشه صنعتی در سطح کشور
  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان