Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

سیدمحمد پژمان ضمن اعلام آمادگی همکاری های با کشور ترکیه در زمینه بازآفرینی شهری، گفت: در دولت جمهوری اسلامی ایران این اراده جدی وجود دارد که ناپایداری و غیرمقاوم بودن بنای سکونتی در محدوده های هدف بازآفرینی، کمبود خدمات و سرانه‌های خدماتی و نارسایی زیرساختی آنها هرچه سریعتر برطرف شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، سیدمحمد پژمان معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در نشست تخصصی حوزه مسکن و ساختمان که با حضور نمایندگان بخش های دولتی و شرکت های خصوصی دو کشور ایران و ترکیه به همت معاونت مسکن و ساختمان در ساختمان دادمان وزارت راه و شهرسازی برگزار شد، گفت: امیدوارم این نشست سرآغاز سلسله نشست های پی در پی و مستمر باشد تا بتوانیم از فرصت های ممتاز همسایگی و مشترکات فرهنگی، تاریخی و دینی هر دو کشور بهره ببریم و موجبات توسعه، عمران و آبادانی دو کشور را فراهم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ادامه داد: بازار گسترده کاری خصوصا در عرصه محیط‌زیست و شهرسازی که خانم وارانک متولی آن است و متقابلا جمع مقابل در وزارت راه و شهرسازی، فرصت‌های بی‌بدیلی برای دو کشور فراهم کرده است و در عین حال اراده جدی مسئولان عالی دو کشور را می طلبد تا زمینه‌های همکاری را بیش از گذشته فراهم کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تحریم های ظالمانه و غیرمنصفانه ای که از سوی استکبار جهانی به جمهوری اسلامی ایران تحمل شده است، تصریح کرد: انتظار داریم تا کشور دوست و همسایه ترکیه در خصوص تقویت همکاری های دوکشور، همکاری مناسب را داشته باشد و دسترسی به منابع مالی را برای ما فراهم کند.

پژمان در ادامه خلاصه ای از ابعاد و اندازه کاری را که در دستور کار شرکت بازآفرینی شهری قرار دارد، تشریح کرد و گفت: بازآفرینی شهری به عنوان محوری ترین سیاست جمهوری اسلامی ایران است. در حال حاضر در شهرهای ایران، ۱۴۰ هزار هکتار بافت فرسوده وجود دارد که این بافت ها شامل بافت های واجد ارزش و تاریخی، سکونتگاه های غیررسمی و حاشیه ای می‌شوند.

وی با اعلام اینکه در ۱۴۰ هکتار بافت فرسوده شهری ایران بالغ بر ۵.۷ میلیون واحد مسکونی وجود دارد و بالغ بر ۲۰ میلیون نفر جمعیت در آنها سکونت دارند، افزود: در دولت جمهوری اسلامی ایران این اراده جدی وجود دارد که این ناپایداری و غیرمقاوم بودن بنای سکونتی در محدوده های هدف بازآفرینی، کمبود خدمات و سرانه های خدماتی و نارسایی زیرساختی آنها هرچه سریعتر برطرف شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: چندین موضوع جدی و اساسی برای اجرای سیاست بازآفرینی شهری وجود دارد که اصلی‌ترین آنها موضوعات اجتماعی، پذیرش ساکنان بافت‌های فرسوده برای همکاری، جابه‌جایی و تغییر نوع سکونت است. امیدواریم با توجه به تجارب خوبی که در جمهوری ترکیه وجود دارد، بتوانیم با همکاری یکدیگر فقر اقتصادی بافت‌های فرسوده چه به جهت عمومی چه خانوار و چه محدوده بافت های فرسوده که فاقد امتیازات سایر نقاط شهری هستند را برطرف کنیم و بتوانیم همکاری مشترک خوبی را با یکدیگر در این بافت‌ها رقم بزنیم.

پژمان اظهار امیدواری کرد تا همکاری گسترده‌ای بین دو کشور ایران و ترکیه در زمینه بازافرینی شهری دو کشور آغاز شود و ادامه یابد.

مدیرعامل سازمان بازآفرینی شهری تصریح کرد: در شرکت بازآفرینی شهری آمادگی کامل برای همکاری وجود دارد. بدین معنا علاقمندیم تا از تجربه کشور ترکیه در بافت‌های فرسوده بهره ببریم.

وی با اعلام اینکه شرکت بازآفرینی شهری اصرار به مشارکت و همکاری مردمی در بازسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده دارد، گفت: چگونگی حل این نامعادله برای اقتصادی‌کردن پروژه‌های احداث واحدهای مسکونی در بافت‌های فرسوده و بهسازی آنها مدنظر است که معتقدیم در تبادل تجربیات مشترک و در همکاری های مشترک محقق خواهند شد.

پژمان همچنین افزود: استفاده از تجربه ترکیه در خصوص چگونگی همراهی همه بخش ها و دستگاه ها با مدیریت واحد برای انجام نوسازی و بازسازی مدنظر ما قرار دارد. در عین حال، وزارت راه و شهرسازی زمین های بزرگی را در محدوده شهرها در اختیار دارد و در برنامه است تا با اجرای پروژه های بازآفرینی شهری و خلق ثروت بتوانیم تجهیز منابع کنیم.

وی تاکید کرد: امکان همکاری های مدیریتی، اجرایی و سرمایه گذاری بین مجموعه شرکت بازآفرینی شهری با بخش‌های دولتی و خصوصی ترکیه و همچنین سیستم بانکی آن کشور وجود دارد.

 

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: ایران ترکیه ثروت زمین وزارت راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۶۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیرگشایی خیابان انقلاب تبریز جزو پروژه‌های شاخص کشور اعلام شد

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: محمد آئینی که با هدف شرکت در ستاد بازآفرینی شهری پایدار آذربایجان‌شرقی به این استان سفر کرده است در این سفر از آخرین وضعیت پروژه‌های بازآفرینی شهر تبریز نیز بازدید کرد.

وی در این بازدیدها خاطرنشان کرد: تبریز و استان آذربایجان شرقی در حوزه بازآفرینی شهری از استان های سرآمد کشور بوده و می تواند الگویی برای سایر کلانشهرها محسوب شود.

او یادآور شد: موفقیت طرح‌های بازآفرینی شهری همچون مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب به مدد همراهی و همدلی مدیران شهری و استانی امکان پذیر شده است.

بازدید از پروژه بازآفرینی شهری در شهرک جوانان، احیای میدان تاریخی صاحب آباد، سکونتگاه غیررسمی حاشیه اتوبان پاسداران و همچنین پروژه‌های نوسازی مردمی و پروژه‌های بازآفرینی پیرامون مسجد کبود و میدان شهید بهشتی شهر تبریز از جمله برنامه‌های معاون وزیر راه و شهرسازی در این سفر یک روزه به استان آذربایجان شرقی بود.

محمد عزتی معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز نیز که در این بازدیدها معاون وزیر راه و شهرسازی را همراهی می کرد در خصوص آخرین وضعیت پروژه مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب اظهار کرد: طول مسیرگشایی هزار و ۸۰۰ متر بود و در مجموع ۷۵۰ ملک در این پروژه نیازمند تملک است.

وی از پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی این پروژه مهم شهری خبر داد و افزود: بر اساس برنامه ریزی های انجام یافته مقرر شده این پروژه امسال به اتمام رسیده و به مسیر ایده لو متصل شود.

معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز همچنین اظهار کرد: این پروژه در حوزه منطقه ۱۰ تبریز توسط شهرداری منطقه یک در حال اجرا بوده و تا کنون ۱۰هزار میلیارد ریال برای تملک در این پروژه هزینه شده است.

وی ادامه داد: پروژه بزرگ مسیرگشایی خیابان ۴۵ متری انقلاب موسوم به پروژه ملی طرح نجات تبریز با هدف بازگشایی، تعریض معابر و تسهیل تردد عبوری ساکنان و رفع ترافیک شهری در سه فاز به طور همزمان اجرا می شود.

عزتی اجرای پروژه‌های مسیرگشایی در بافت‌های حاشیه‌نشین و فرسوده شهر را از اولویت‌های شهرداری تبریز عنوان کرد و گفت: با همراهی شورای اسلامی شهر و نهادهای قضایی و همچنین تلاش‌های شهردار تبریز در حوزه بازآفرینی شهری اقدامات مهمی در این خصوص انجام یافته است.

 

دیگر خبرها

  • اجرای برنامه ملی بازآفرینی/ مردم مشارکت کنند
  • بازدید وزیر کشور از پروژه‌های سازمان نوسازی شهر تهران
  • بافت تاریخی بوشهر یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری ایران است
  • برنامه ملی بازآفرینی در کشور اجرا می‌شود
  • بیش از ۹۵ درصد زیرساخت عمرانی در بافت بوشهر تکمیل شد
  • بازآفرینی بافت تاریخی بوشهر با مشارکت مردم
  • پیشتازی شهرداری تبریز در تخفیف۸۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده
  • مسیرگشایی خیابان انقلاب تبریز جزو پروژه‌های شاخص کشور اعلام شد
  • اجرای بسته تشویقی نوسازی بافت فرسوده شش شهرستان سیستان وبلوچستان
  • نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور