Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از یزد، استاندار یزد در دیدار با اعضای مجمع تشکل های مهدوی استان که در سالن زنده یاد حمید‌یا‌ استانداری برگزار شد، ضمن تبریک ولادت با سعادت منجی عالم بشریت مهدی موعود(‌عج)، گفت: شورای هماهنگی تشکل های مهدوی استان بر اساس یک ضرورت تشکیل شد و در چند سال اخیر اقدامات بسیار خوبی از این شورا شاهد بوده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"محمدعلی طالبی" ادامه داد: در برخی زمان ها شاهد بوده ایم که اضافه شدن بعضی افکار انحرافی در حوزه فرهنگ مهدوی و یا نوع پرداختن به این موضوعِ بسیار حساس و در عین حال مقدس، زمینه های هجمه به بحث مهدویت را فراهم کرده است.

وی افزود: بحث مهدویت ماهیتا موضوعی است که ممکن است تحت تاثیر برخی اقدامات دشمنان برای به انحراف کشاندن آن باشد، از این جهت ایجاب می‌کند که هر فعالیتی در این حوزه با حساسیت بالا و توجه به تاثیرگذاری و تاثیرپذیری مردم از این فعالیت ها انجام شود تا اقدامات خواسته یا ناخواسته کسانی منجر به تقدس زدایی از مهدویت نشود.

طالبی خاطرنشان کرد‌: خوشبختانه در سال‌های اخیر توانسته ایم مباحث مربوط به مهدویت را به نوعی با فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی دستگاههای مختلف استان پیوند دهیم.

عالی ترین مقام اجرایی استان قوام، دوام و گسترش ارزش های دینی و مراسم های مذهبی در کشور را به اتکای مردم دانست و گفت: اگر شور و شعور حسینی در استان یزد موج می زند به خاطر حضور هیئت ها، تشکل ها و کسانی ‌است که با عشق، علاقه و انگیزه معنوی در این راستا حرکت می کنند و این فعالیت ها کمتر رنگ و بویی دولتی به خود گرفته است.

وی ادامه داد: باید این رویکرد را مدنظر قرار دهیم که دولت را در برنامه ریزی ها دخالت ندهیم و وجه مردمی و مشارکت حضور مردم در فعالیت های مذهبی را حفظ کنیم و همان گونه که شاهد ‌هستیم، مراسم جشن نیمه شعبان و عزاداری ها از سوی مردم با شکوه هر چه تمام تر در حال برگزاری است و البته که دولت وظیفه دارد به فعالیت های ارزشی، دینی و مذهبی کمک کند و از آنها حمایت نماید.

 

ضرورت آموزش در حوزه مهدویت با استفاده از اصول روزآمد و زبان هنر

‌استاندار یزد در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت فرهنگ سازی مهدویت و تبیین و نشر ارزش های مهدوی با استفاده از ابزار روز، زبان هنر و ‌ظرفیت فضای شبکه های اجتماعی تاکید و بیان کرد: در حوزه مهدویت نیاز به آموزش های کامل و جامعی مخصوصا برای نسل جوان و اقشاری که در معرض شبهات بدخواهان تشیع و نظام ‌می باشند، داریم.

وی ادامه داد: لازم است در این آموزش‌ها اصل روزآمدی مورد توجه قرار گیرد، تبیین بعضی از اندیشه های مهدوی با استفاده از ابزار و زبان روز انجام شود و با تیم فکری قوی پاسخگویی شبهات و ابهامات در این حوزه باشیم.

‌طالبی در پایان سخنان خود با اشاره به اینکه باید در حوزه مهدویت زمینه هایی را فراهم کنیم که خیرین جامعه در رابطه با تامین زیرساخت ها و حمایت از برنامه های مهدویت نقش آفرین باشند و به بودجه های ناپایدار دولت در این حوزه اتکا نشود، بر تدوین برنامه ای مستمر در طول سال برای تبیین و نشر ارزش های مهدوی تاکید و اظهار امیدواری کرد: بتوان از ظرفیت‌های استان برای تحقق این مهم نیز استفاده نمود تا همگان شهد شیرین مهدویت را بچشند و از این چشمه جوشان معنوی بهره گیرند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بودجه شبکه های اجتماعی فرهنگ سازی مهدویت یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۶۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم سینمایی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود/ برگزاری نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان

سیدمحمد هاشمی روز شنبه - ۸ اردیبهشت ماه - در دیدار مدیران و دبیران جشنواره امام رضا (ع) که در محل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: در دور جدید جشنواره بین المللی فرهنگی و هنری رضوی چند ایده مرکزی برای این کار وجود داشت که برای تخصصی شدن به سمت کار‌های مردمی و اثرگذار پیش برود.

قائم مقام وزیر فرهنگ افزود: دومین ایده استفاده از چهره‌های فرهنگی و هنری بود که در صدر آن فرهاد قائمیان با تعهد همیشگی و عشق به امام رضا (ع) این مسئولیت را پذیرفتند و اهتمام کامل و ویژه به کار گذاشتند و دیگر افرادی که همت کردند تا جشنواره‌ای برگزار شود و با کارگاه‌ها و رویکرد آموزشی آن دامنه‌های جدیدی در عرصه فرهنگ و هنر شکل بگیرد. با این مجموعه کارها، به این هدف خود نزدیک‌تر شدیم.

وی اضافه کرد: تلاش شد با تجمیع جشنواره‌های همگون و با اهتمام اعضا در بخش‌های سیاستی و اجرایی کار قوام بیشتری پیدا کرده است.

برگزاری جشنواره دینی فیلم رضوان در آبان ۱۴۰۳

هاشمی گفت: اختتامیه اولین فیلم دینی فیلم رضوان آبان ۱۴۰۳با دبیری محمدحسین لطیفی در این دوره از جشنواره رضوی برگزار می‌شود، که امید است نقطه عزیمتی در این کار شود و با این کار ادای دینی در باور‌های دینی مردم کرده باشیم و کار موثری باشد و این رویداد جزو نوآوری‌های جشنواره امام رضا (ع) است.

قائم مقام وزیر فرهنگ گفت: تلاش شده تا خروجی‌های جشنواره‌ها را تا انتها دنبال کنیم تا نتایج اثرگذاری داشته باشد و در خروجی انتهایی کار این نیت را به منصه ظهور برسانیم و به سبد محصولات رویداد‌های مردمی اضافه شود.

وی گفت: راهبری جشنواره دوره بیست و یکم با مدیریت فرهاد قائمیان انجام شده است؛ امسال در کنار دیگر رویدادها، روایت آوای رضوی با حضور هوشنگ جاوید و احمد صبری به دبیری سیدمجتبی ذبیحی در حال انجام است، همچنین جشنواره روستایی رضوی در سطح ملی و به صورت حرفه‌ای با دبیران تراز ملی شکل مطلوبی به خود گرفته است.

فرهاد قائمیان در دیدار مدیران جشنواره فرهنگی هنری امام رضا (ع) با محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: ما دوست و همراهانی هستیم که فقط به عشق امام رضا (ع) در این جشنواره‌ها هستیم، تا کار‌های بهتری را برای شیفتگان امام هشتم (ع) انجام دهیم.

وی با اشاره به برگزاری اختتامیه جشنواره روستایی امام رضا (ع) در روستای کردر گفت: مردمان روستا خانه‌های خود را در اختیار جشنواره و هنرمندان گذاشته بودند. برای مردمی کردن این جشنواره فضایی ایجاد کردیم که مردم بدانند چه نوع فرهنگ رضوی را می‌خواهیم در بین مردم رواج دهیم.

قائمیان گفت: در جشنواره هنر‌های نمایشی اتابک نادری نه فقط برای این جشنواره که همراهی خوبی داشت و نمایش‌ها به استان‌های مختلف به صورت اجرای عمومی برگزار شد تا مردم آشناییت بیشتری داشته باشند.

مدیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی امام رضا (ع) با اشاره به دیگر بخش‌های جشنواره گفت: تلاش شد تمام جشنواره‌ها در بین خود مردم باشد و امید است مدیران کل فرهنگ در استان‌ها همراهی خوبی با این رویداد داشته باشند.

وی افزود: امسال با جشنواره فیلم رضوان این بخش از جشنواره امام رضا (ع) هم فعال می‌شود که یک فیلم سینمایی با فرهنگ و نوع نگاه ما به فرهنگ رضوی است. یک فیلم‌نامه از کتاب «از عشق آباد تا عشق آباد» اقتباس شده و در راستای فرهنگ امام رضا (ع) است و امید است این فیلم از حیث بزرگی و تاریخی بودن برای سال آینده ساخته شود تا بگوییم جشنواره‌های امام رضا (ع) به اهداف والای خود خواهد رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • شوراها از ارکان مردم‌سالاری دینی هستند
  • ذاکر : از نظر شرعی، هیچ منع قانونی یا مذهبی برای تعطیلی شنبه وجود ندارد/ اتاق بازرگانی و بخش خصوصی از تعطیلی شنبه حمایت می‌کنند + فیلم
  • بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند
  • تمدن نوین اسلامی با وحدت محقق می‌شود/ عینت‌بخشی به وحدت اسلامی در دستور کارم بود
  • فیلم سینمایی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود/ برگزاری نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان
  • شورای اسلامی شهر و روستا مصداق مردم سالاری دینی است
  • برگزاری کلاس‌های دینی و مذهبی برای دختران در روستای منصوری + تصاویر
  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است
  • شناساندن حضرت حجت(عج) به جهانیان؛ اولین گام ظهور
  • تقویت معرفت و باور دینی کلید حل مشکلات فرهنگی