Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-28@14:19:54 GMT

ایجادمحیط کارگاهی در دانشگاه علمی کاربردی

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۱۷۲۶۸

مشاور امور علمی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: ایجاد خوشه‌های شغلی و حرکت دادن کیفیت بخشی به آموزش‌های علمی و تأمین محیط کارگاه از سیاست های دانشگاه در سال 98است .

به گزارش فارس، به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، مشاور امور علمی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: در سال 98این دانشگاه برای جایگزینی فرهنگ مهارت گرایی با مدرک گرایی گام های موثری برداشته است که ایجاد خوشه‌های شغلی و حرکت دادن کیفیت بخشی به آموزش‌های علمی و تأمین محیط کارگاه از سیاست های دانشگاه در سال 98است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدعلی اخوان مشاور امور علمی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان مازندران گفت: اینکه دانشگاه علمی کاربردی استان مازندران خوشبختانه تاکنون برنامه‌های خوبی دراین دانشگاه در حوزه نظام مندکردن، برنامه ریزی و ساماندهی انجام داده است و جزو استانهای موفق و پیشرو در نظام آموزش مهارت در کشور است.

وی با تاکید بر مهارت آموزی و اشتغال افزود: بیکاری ریشه بسیاری از پلیدی ها و مشکلات بوده و تبعات سیاسی و اجتماعی ناگواری به همراه دارد و متاسفانه مهمترین چالش کشور در حال حاضر بیکاری و خصوصاً عدم اشتغال دانش آموختگان دانشگاه ها است.

محمدعلی اخوان با بیان اینکه افراد دارای مهارت در کسب شغل نسبت به دیگران برتری دارند گفت: کیفی بخشی به دوره‌ها و رشته‌ها با سیاست مأموریت گرا نبودن مراکز، اساس دانشگاه جامع علمی کاربردی با هدف رونق تولید است.

وی یادآور شد: ایجاد خوشه‌های شغلی و حرکت دادن به فعالیت مراکز در این راستا، کیفیت بخشی به آموزش‌های علمی، تأمین محیط کارگاه از جمله سیاست‌های جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی است و با این اهداف فاصله بسیار داریم اما ما به عنوان دانشگاه پیشرو در این مسیر حرکت می کنیم.

مشاور رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اظهار اینکه طبق قانون برنامه ششم توسعه باید تعداد دانش آموزان کاردانش و فنی و حرفه‌ای به ۵۰ درصد رشد یابد عنوان کرد: به طور متوسط در سطح کشور ۳۸ درصد هدایت تحصیلی مربوط به شاخه کارو دانش و فنی و حرفه‌ای است.

وی افزود: همچنین در آموزش عالی نیز باید شمار دانشجویان بخش مهارتی افزایش یابد و این درحالی ۳۰ درصد دانشجویان تا ۱۴۰۰ باید دانشجوی مهارتی باشد و ۷۰۰ هزار نفر از دانشجویان سهم دانشگاه علمی و کاربردی خواهد بود.

محمدعلی اخوان یادآور شد: در انتهای برنامه ششم توسعه دانشگاه جامع علمی کاربردی باید ۷۰۰ هزار دانشجو داشته باشد درحالی که امروز شمار دانشجویان ۳۵۰ هزار نفر است و برای رسیدن به هدف باید برنامه ریزی داشته باشیم.

در این مراسم مشاور امور علمی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با تقدیر از تلاش‌های جعفری رئیس سابق دانشگاه علمی کاربردی استان مازندران، عبدالرضا شیخ الاسلامی را به عنوان رئیس جدید این دانشگاه با سوابق علمی و اجرایی متعددی معرفی کرد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: دانشگاه علمی کاربردی کارگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۷۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان

ایسنا/لرستان اختراع کاربردی دانشجوی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، مصطفی شهبازی‌پاچال، با عنوان دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه (زنبور عسل) مجهز به سنسور بیهوشی، از سوی مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، ثبت شد.

مصطفی شهبازی‌پاچال ششم اردیبهشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از ظرفیت‌های لرستان، زنبورداری و تولید عسل است و اختراع اینجانب در راستای این ظرفیت‌ها و ارتقای تولید است.

وی با بیان اینکه نژاد زنبورهای ایرانی دارای ضعف‌هایی است وتلاشم این بوده است با این اختراع، ضعف‌ها رفع شود، گفت: نژادهای مختلف زنبور در جهان را مورد بررسی علمی و تحقیقاتی قرار دادم؛ با تلقیح مصنوعی می‌توان در نژاد مورد نظر، نقاط ضعف را برطرف کرد.

این دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان، با بیان اینکه رفتار نیش‌زنی زنبورهای بومی ایران، شدید است و این یک ضعف است و رغبت زنبوردار برای رسیدگی به کندوها، کمتر می‌شود، تصریح کرد:دستگاه اختراع شده توسط اینجانب، براساس تلقیح مصنوعی، باعث رفع این ضعف می‌شود.

شهبازی‌پاچال  ادامه داد: توانایی زنبورهای بومی برای سپری‌ کردن فصل سرد زمستان، پایین است؛ به همین علت، در فصل زمستان، زنبورداری بومی بدون تلقیح مصنوعی، بین ۴۰ تا ۵۰ درصد تلفات دارد؛ این، یک نقطه ضعف است؛ با تلقیح مصنوعی از طریق دستگاه مذکور، این ایراد رفع خواهد شد.

وی، خاطرنشان کرد: زادآوری و تولید محصولات برخی زنبورهای بومی، پایین است؛ از طریق تلقیح مصنوعی دستگاه مذکور، این ضعف هم رفع می‌شود.

این دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان گفت:اگر دستگاه به مرحله تجاری‌سازی و تولید انبوه برسد می‌توانیم صادرات هم داشته باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • بررسی جامع کتاب آناتومی گری
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد
  • دولت برنامه‌ریزی مناسبی برای حمایت از نخبگان دارد
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه
  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان