Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@00:01:36 GMT

دانشگاهیان علوم پزشکی به یاری سیل زدگان شتافتند

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۱۷۶۴۳

دانشگاهیان علوم پزشکی به یاری سیل زدگان شتافتند

تهران - ایرنا - تعدادی از فعالان دانشجویی دانشگاه‌ های علوم پزشکی کشور، با راه‌ اندازی پویش ملی دانشگاهیان ایران با عنوان بهار همدلی، جامعه دانشگاهی علوم پزشکی کشور را به یاری سیل زدگان فراخواندند.

به گزارش روز دوشنبه گروه دانشگاه ایرنا، تعدادی از فعالان دانشجویی دانشگاه‌ های علوم پزشکی کشور، با راه‌ اندازی پویش بهار همدلی با انتشار بیانیه ای از تمامی دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه‌ های علوم پزشکی کشور درخواست کردند تا با پیوستن به این پویش دانشگاهی سیل زدگان را در ساخت خانه‌ های مسکونی تخریب شده در مناطق سیل‌ زده کشور یاری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


متن بیانیه‌ دانشجویان فعال فرهنگی، هنری، صنفی و علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با عنوان «هم ‌وطن! دوباره خانه ات را خواهم ساخت» آغاز شده و در ادامه آمده است: «مَثَلُ الَّذینَ یُنْفِقُونَ أَمْوالَهُمْ فی‏ سَبیلِ اللَّهِ کَمَثَلِ حَبَّةٍ أَنْبَتَتْ سَبْعَ سَنابِلَ فی‏ کُلِّ سُنْبُلَةٍ مِائَةُ حَبَّةٍ وَ اللَّهُ یُضاعِفُ لِمَنْ یَشاءُ وَ اللَّهُ واسِعٌ عَلیمٌ» (بقره 261)؛ «کسانی که اموال خود را در راه خدا انفاق می کنند همانند بذری هستند که هفت خوشه برویاند که در هر خوشه، یکصد دانه باشد و خداوند آن را برای هر کس بخواهد دو یا چند برابر می کند و خدا (از نظر قدرت و رحمت) وسیع و (به همه چیز) داناست.»
در ادامه می خوانیم: بارش بی‌ سابقه باران رحمت الهی که در ادامه سیل و طغیان رودخانه‌ ها را به دنبال داشت، موجب وارد شدن خسارت زیاد و بی‌خانمانی مردم شریف بخش‌ هایی از سرزمین‌ مان شده و کام ایرانیان را در روزهای آغازین سال جدید تلخ کرده است.
نهادهای دانشجویی دانشگاه‌ های علوم پزشکی کشور در این بیانیه اضافه کردند: با درک مسؤولیت اجتماعی دانشگاه در عمق این فاجعه تأسف ‌بار و با عنایت به این موضوع که معمولاً کمک ‌های مردمی به حادثه ‌دیدگان بلایای طبیعی مصروف موج اول و دوم حادثه که «حفظ جان» و «تأمین معیشت موقت حادثه‌دیدگان است» می‌شود، در تلاشیم تا با راه‌ اندازی «پویش ملی دانشگاهیان ایران» با عنوان « بهار همدلی» با جمع‌آوری کمک‌های نقدی «دانشجویان»، «کارکنان» و «اساتید» دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، در موج سوم حادثه که اسکان دائم آسیب‌ دیدگان است، با احداث واحدهای مسکونی کاملاً تخریب شده نقش‌آفرین بوده و فارغ از گرایش‌های متفاوت فرهنگی، سیاسی و اجتماعی با وفاق و همدلی، دست در دست هم بر زخم‌های عمیق هموطنان سیل‌زده کشور مرحم باشیم.
این بیانیه اضافه می کند: در این طرح انسان ‌دوستانه مقرر شده است که هر مقدار کمک‌ های نقدی از طرف دانشگاهیان هر دانشگاه جمع‌ آوری شد، به میزان دو برابر آن کمک بلاعوض از سوی نهادهای حمایتی کشور به آن افزوده شده تا واحدهای مسکونی تخریب شده تعدادی از هموطنان نیازمند بازسازی شود.
دانشجویان ایجاد این پویش ضمن دعوت از همه دانشگاهیان دانشگاه‌ های علوم پزشکی کشور جهت پیوست به «پویش بهار همدلی»، درخواست کردند تا کمک ‌های نقدی به حساب مشخص شده توسط رئیس دانشگاه واریز شود.
همچنین مقرر شده تا این پویش در کمال شفافیت واریزی وجوه هر دانشگاه را اعلام کرده و خانه‌ های ساخته شده توسط هر دانشگاه در معرض دید همه شرکت‌ کنندگان پویش قرار گیرد.
تاکنون حدود 30 شورای صنفی، بسیج، تشکل اسلامی، مجمع تخصصی و انجمن های علمی دانشجویی جامعه پزشکی کشور به پویش بهار همدلی پیوسته اند.
شماره حساب جمع ‌آوری کمک‌ های دانشگاهیان هر دانشگاه توسط پایگاه خبری مفدا دانشگاه مربوط به اطلاع می رسد.
**9283** 1200

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي دانشگاه علوم پزشكي بيانيه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۷۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در قم در حوزه پزشکان عمومی و متخصص( در تمام تخصص‌ها)کمبود وجود دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مجید محبی در نشست خبری که در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم، همزمان با هفته سلامت برگزار شد، اظهار داشت:  یک هزار و 520  تخت در بیمارستان‌های دولتی قم وجود دارد و بر اساس سرانه یک هزار  تخت درمانی در بیمارستان‌های دولتی قم کمبود وجود دارد.
 
وی افزود:  سرانه پرستار در قم یک و یک‌دهم پرستار به‌ازای هر تخت است، اما ایدئال یک و  چهار‌ دهم پرستار به ازای هر تخت نیاز  است که بر اساس این حدود  450 پرستار نسبت به هر تخت در استان قم کمبود وجود دارد.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: در قم در حوزه پزشکان عمومی و متخصص در تمام تخصص‌ها کمبود وجود دارد و حدود 200 متخصص و بیش از 300 پزشک عمومی کمبود در قم وجود دارد.
 
 محبی عنوان کرد: در خصوص وضعیت پرداخت‌ها به پزشکان و پرستاران باید گفت اگر مطالبات ما وصول شود همه مطالبات کادر درمان پرداخت خواهد شد 250 میلیارد تومان بدهی به پزشکان و پرستاران وجود دارد؛ اما بیش 400 میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه‌گر مطالبات داریم.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: پیگیری زیادی برای وصول مطالبات انجام شده است و اولین پولی که به علوم پزشکی استان قم واریز شود مطالبات پزشکان و پرستاران را پرداخت خواهیم کرد، با این شرایط اداره‌کردن بیمارستان‌ها سخت است بیشترین مطالبه دانشگاه علوم پزشکی از تأمین اجتماعی است که آنها هم می‌گویند دولت مطالبات آنها را نداده است.
 
وی با اشاره به اینکه کمبود پزشک متخصص در بیمارستان‌های قم وجود دارد، بیان کرد: پیگیری‌های زیادی  از وزارت بهداشت و درمان انجام دادیم؛ اما چون قم نزدیک تهران است، اعلام می‌کنند استان قم در اولویت تخصیص و سهمیه پزشک متخصص نیست و پزشکان متخصص به مناطق محروم اعزام می‌شوند.
 
 محبی خاطرنشان کرد: بیشترین متخصصان بانوان هستند در سال گذشته 27 متخصص به قم اختصاص داده شد که 19 متخصص خانم بودند که نصف این متخصصان خانم بنا به دلایلی از جمله زایمان نتوانستند در چرخه درمان قم باقی بمانند.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قم با اشاره به اینکه در بحث برخورد با زیرمیزی‌ها، علوم پزشکی تنها مرجع رسیدگی نیست، گفت: برخورد با زیرمیزی پزشکان روند پیچیده‌ای دارند در گذشته تعدادی پزشک که در گرفتن زیرمیزی حرفه‌ای بودند به مقام قضایی معرفی شد که هر 6 نفر تبرئه شدند؛ چون شاکی خصوصی نداشتند. همچنین 6 پزشک که گرفتن زیرمیزی آنها برای دانشگاه علوم پزشکی محرز شده بود از بیمارستان‌های دولتی قم اخراج شدند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • بسیج اساتید محور همدلی و هم‌افزایی در دانشگاه باشد
  • همایش پیاده‌روی خانوادگی فردا در یاسوج برگزارمی شود
  • نمایشگاه سلامت در هرمزگان برگزار می‌شود
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان
  • ثبت بیش از ۲۰ هزار حیوان گزیدگی در خراسان رضوی
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال
  • تأکید استاندار لرستان بر همدلی بین نخبگان و مردم
  • اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • دانشگاهیان با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان موجب خودکفایی کشور می‌شوند