Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@23:25:35 GMT

رونق تولید نیازمند توجه به بخش خصوصی است

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۲۱۸۳۰

رونق تولید نیازمند توجه به بخش خصوصی است

به گزارش خبرنگار ایرنا، رهبر معظم انقلاب با نامگذاری سال 1398 به عنوان سال «رونق تولید» تاکید کردند که راه حل مشکل معیشت مردم از طریق رونق تولید است.
با تکیه بر توان داخلی و حمایت از تولید می توان بر بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور فائق آمد و این امر با تسهیل گری شرایط برای سرمایه گذاران محقق می شود.
کاهش دغدغه های تولیدکنندگان، ایجاد آرامش روانی برای سرمایه گذارانی که میل به سرمایه گذاری دارند و تسهیل شرایط برای آنها از مهمترین اموری است که می تواند تحقق شعار سال را فراهم نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


متاسفانه در سالهای اخیر، مشکلات اقتصادی کشور به دست آویزی برای دشمنان جمهوری اسلامی تبدیل شده و اشتغال و معیشت نیز در این میان دغدغه بسیاری از هموطنان شده و لذا تحقق شعار سال، راهکاری است که با تلاش جهادی و برداشتن موانع و مشکلات اقتصادی پیش روی سرمایه گذاری فراهم می شود.
در شهرستان سلسله نیز ظرفیت های بسیار خوبی در بخش کشاورزی و زیربخش های آن و همچنین بخش گردشگری وجود دارد که در صورت توجه و حمایت از سرمایه گذاران می توان به شکوفایی تولیدی خوبی در این بخشها رسید و اشتغالی پایدار برای مردم منطقه ایجاد کرد.
ظرفیت هایی همچون تولید گردوی باکیفیت و پوست کاغذی، عسل جهانی، زعفران مرغوب، کشت کلزا و شیلات می تواند در شهرستان سلسله با ایجاد صنایع تبدیلی و جانبی به برندهایی کشوری تبدیل شوند که پیامد آن شکوفایی تولید، اقتصاد و اشتغال خواهد بود.
وجود مناطق نمونه گردشگری و سراب ها و چشمه های بی نظیر در کنار آثار تاریخی و طبیعتی بکر و زیبا از مهمترین فاکتورهایی است که در صورت فراهم کردن زیرساخت ها می توان به درآمد و اشتغالی پایدار در بخش گردشگری شهرستان رسید و این امر در گرو سرمایه گذاری در این بخش پرسود است.

** باید شرایط را برای سرمایه گذار فراهم کرد
شریف خسروی فرماندار سلسله با تاکید بر اینکه با اتکا به توان داخل کشور شرایط رونق تولید محقق می شود، اظهار داشت: انتظار هست که دستگاه های مرتبط با رونق تولید به الزامات محیطی توجه کرده و شرایط را برای سرمایه گذاری هموار کنند.
وی افزود: کسانی که در حوزه تولید به عنوان دستگاه محوری مسئولیت دارند اگر وظایف خود را به نحو احسن انجام دهند، مردم پای کار خواهند بود.
خسروی با اشاره به نامگذاری سالها توسط مقام معظم رهبری، خاطرنشان کرد: وظیفه ما عملیاتی کردن این شعارهای سال است چرا که اگر به درستی اتفاق بیافتد و دست انداز ایجاد نکنیم، می تواند منجر به حل بسیاری از مشکلات کشور شود.
وی ادامه داد: باید با فراهم کردن شرایط رونق تولید، تغییر در وضعیت اقتصادی جامعه ایجاد نماییم و در این راستا نباید برای کسانی که می خواهند سرمایه گذاری کنند مانع تراشی کنیم.
وی خاطرنشان کرد: بانک های عاملی که تسهیلات به سرمایه گذاران اعطا می کنند در واقع شریک سرمایه گذار هستند بنابراین باید تا جایی که می توانند شرایط را برای سرمایه گذار هموار کنند.
فرماندار سلسله با تاکید بر اینکه در سرمایه گذاری باید به کفایت افراد توجه نکرد نه روابط شخصی، عنوان کرد: اداراتی که مسئول پاسخ دهی به استعلامات هستند باید در کمترین زمان ممکن به سرمایه گذار پاسخ دهند تا آرامش روانی داشته و میل به سرمایه گذاری در منطقه در آنها تقویت شود.
وی تاکید کرد: شعارهای سال تنها یک نام نیستند بلکه باید منجر به تغییر وضعیت اقتصادی کشور شوند و این امر امکانپذیر نیست مگر با حمایت کسانی که در این مسیر عهده دار مسئولیتی هستند.

** سرمایه گذار باید با دلگرمی و امید کار کند
حجت الاسلام سید سجاد موسوی امام جمعه الشتر نیز با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی رهبر معظم انقلاب به رونق تولید، اظهار داشت: مدیر نباید سرمایه گذار را به بهانه هایی رد کند، باید کارآفرینان، سرمایه گذاران و کسانی که به هر نحوی می خواهند در تولید رونق ایجاد نمایند با دلگرمی و امید کار کنند.
وی با تاکید بر فراهم کردن بستر برای سرمایه گذاری، خاطرنشان کرد: تحقق اقتصاد مقاومتی در رونق تولید است، وقتی زمینه برای حضور سرمایه گذار و ایجاد اشتغال و تولید فراهم شود، کسب و کار رونق می گیرد و لذا امیدواریم دستگاه های مربوطه اهتمام جدی در این خصوص بکار گیرند.
/6060/7265
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 اشتغال بخش خصوصی درآمد کسب و کار مقام معظم رهبری 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۱۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است

به گزارش خبرنگار مهر، حمید ضرغام بروجنی ظهر دوشنبه در همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود با بیان اینکه از آموزش گردشگری در سطح دانشگاه آزاد کشور برخی اهداف را انتظار داریم، تاکید کرد: در این ارتباط اهم مشکلاتی که استادان و پژوهشگران عرصه گردشگری و میراث و هتل داری با آن مواجه هستند مورد رصد و احصا قرار گرفت و در نشست‌هایی به آنها پرداخته شده است.

وی با بیان اینکه در راستای رفع کمبودهای ملموس توسعه رشته گردشگری و میراث اقدامات خوبی در دانشگاه آزاد اسلامی کشور صورت گرفته است، ابراز کرد: دیدگاه‌های نوسازی و عملیاتی مهارتی سازی رشته‌های گردشگری و هتل داری در نشست‌های متعدد با حضور اساتید و صاحب نظران مورد تاکید است.

مدیر گروه کشوری گردشگری و میراث فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: علیرغم تغییرات بنیادین اقتصادی جهانی، کشور ما گزینه‌های محدودی برای حوزه اقتصادی دارد اما بنا به تحقیقات گردشگری به عنوان یک فاکتور فوق‌العاده برای احیای اقتصاد ملی کشورهای دارای منافع گردشگری بسیار کارآمد است.

ضرغام بروجنی با بیان اینکه ایران نیز از این قاعده مستثنی نبوده و مملو از ظرفیت‌های عظیم گردشگری است، گفت: گردشگری فعال می‌تواند بسیاری از چالش‌های اقتصادی و اجتماعی کشور را کاهش دهد.

وی تاکید کرد: یکی از ضرورت‌های بخش گردشگری سرمایه انسانی توانمند و متعهد است و مهمترین ابزار دستیابی به این امکان نیز آموزش عالی است لذا آموزش گردشگری در دانشگاه آزاد اسلامی باید یک اولویت باشد تا بتوانیم با به کارگیری نیروی متخصص ضمن حفظ هویت و ریشه‌های فرهنگی، کشور را در ارتباط با تحولات قرن بیست و یکم آماده ساخت.

مدیر گروه کشوری گردشگری و میراث دانشگاه آزاد بیان کرد: دانشگاه‌ها در طول تاریخ خود ثابت کردند که می‌توانند تحول آفرین باشند همچنین دانشگاه‌ها همواره در خط مقدم ایجاد تعادل بین سنت و مدرن سازی بوده‌اند لذا دانشگاه هم حافظ سنت‌ها و هم کاتالیزور تغییر است

ضرغام بروجنی در خاتمه گفت: انتظار می‌رود که آموزش مؤثر و مقرون به صرفه و عادلانه به نیاز مبرم سرمایه انسانی کشورمان در زمینه گردشگری پاسخ دهد و برای بهبود عدالت و رشد اقتصادی و برابری اجتماعی و نیازهای فرهنگی جامعه و دانشجویان، دانش ایجاد شود.

کد خبر 6098485

دیگر خبرها

  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • برگزاری همایش سرمایه‌گذاری «کرمان آیدکس ۲۰۲۴»
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • تغییر در قانون پیش فروش مسکن، سرمایه‌های انبوه سازان را جذب می‌کند
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور