Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حفاظت محیط زیست مازندران با بیان اینکه متوسط تصفیه فاضلاب‌ها در استان 12 درصد و در کشور 48 درصد است، گفت: استفاده از منابع در حد ظرفیت مناسب محیط زیست باید صورت گیرد. به گزارش بلاغ، همایش روز زمین پاک در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی بادله شهرستان میاندورود با شعار روز "حفاظت از گونه‌های زیستی، نه به زباله و پلاستیک" برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمودعلی رکنی معاون حفاظت محیط زیست مازندران در این مراسم با بیان اینکه ‌محیط زیست پویا جایی است که حیات و استانداردهای خاص خودش را دارد و در صورتی که شرایط متعارف خودش را داشته باشد می‌تواند به نشاط ادامه دهد، اظهار کرد: اگر چنانچه دخل و تصرف اتفاق بیفتد از حالت پویایی خارج می‌شو‌د.

رکنی با بیان اینکه حفاظت از گونه‌های زیستی مهم است، افزود: چنانچه هر کدام از مؤلفه‌های زیست‌محیطی از صحنه حیات حذف شوند شوک بیولوژیکی در طبیعت اتفاق میفتد و تأثیر بدی دارد.

معاون حفاظت محیط زیست مازندران با تاکید بر اینکه همدلی و همکاری مقوله بسیار مهمی است و آموزش به دانش‌آموزان تأثیرات خوبی دارد و ارزشمند است، خاطرنشان کرد: با استفاده از اندیشه مناسب و خلاقیت می‌توانیم همدلی ایجاد کرده و خدمات گسترده‌ای در حوزه‌های مختلف شاهد باشیم.

وی بیان کرد: در برخورد با سیل اگر گونه‌های جنگلی و پوشش گیاهی را حذف کنیم یعنی فرصت جذب آب را از خاک گرفته و مانع تقویت سفره‌های زیرزمینی و هدایت آب به مسیر پایین دست و رودخانه می‌شویم، هر جا استفاده غیرمنطقی و مدیریت غیر اصولی داشتیم، تخریب و آلودگی به‌وجود آمد، استفاده از منابع در حد ظرفیت مناسب محیط زیست باید صورت گیرد.

رکنی یکی از چالش‌هایی که باعث افت کیفیت محیط زیست می‌شود را پسماند زباله دانست و گفت: اگر تفکیک از مبدأ و آموزش صورت بگیرد مدیریت بهینه خواهیم داشت.

وی با اشاره به اینکه زباله شامل دو بخش فسادپذیر و خشک است، تصریح کرد: بخش خشک به صنایع تبدیلی رفته و تغییر ماهیت می‌دهد و به‌عنوان مواد اولیه مورد استفاده قرار می‌گیرد و زباله‌تر به بخش کمپوست می‌رود.

رکنی افزود: فاضلاب‌ها محصول زندگی ما و عامل دیگری برای تخریب و آلوده شدن زمین هستند و سرانه تولید فاضلاب هر فرد در استان روزانه 190 لیتر است که اگر در جمعیت استان ضرب شود حجم وسیعی از فاضلاب به وجود می‌آید، که اگر تصفیه و بازچرخانی شود هر چند که برای آب شرب مورد استفاده قرار نمی‌گیرد ولی برای سایر مصارف استفاده خواهد شد که از جهت اقتصادی و زیست محیطی به نفع ما است.

وی با بیان اینکه متوسط تصفیه فاضلاب‌ها در استان 12درصد و در کشور 48 درصد است، بیان کرد: هر یک لیتر فاضلاب پنج تا 20 لیتر آب را آلوده می‌کند و اگر این فاضلاب صنعتی یا شیمیایی باشد مقدار آلودگی بیشتر است.

معاون حفاظت محیط زیست مازندران با تاکید بر اینکه منطقه دشت‌ناز در حوزه شهرستان میاندورود از جهت حفاظت گونه‌های زیستی حائز اهمیت است، اظهار کرد: در حال حاضر گونه گوزن زرد به‌دنیا آمده که از گنجینه‌های ژنتیکی است و نباید منقرض شود و در حال تکثیر است.

انتهای پیام/

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۲۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مریم محمدی کاهش آلایندگی، بازگشت آب به چرخه تولید و جلوگیری از آلودگی محیط زیست را از جمله مزیت‌های ایجاد تصفیه‌خانه در واحد‌ها عنوان کرد و افزود: هزینه کردن برای ایجاد تصفیه‌خانه، نوعی سرمایه‌گذاری است که صاحبان صنایع و تمامی واحد‌های صنعتی باید برای موضوعات زیست محیطی هزینه کنند.

او تصریح کرد: واحد‌هایی که پساب و فاضلاب آنها در محیط زیست رها می‌شود و آلایندگی دارند؛ هر چه سریعتر نسبت به ایجاد تصفیه‌خانه و قرار گرفتن واحد در لیست واحد‌های غیرآلاینده اقدام کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان با بیان اینکه استفاده مجدد از پساب و آب‌های خاکستری برای ما قابل توجه و در اولویت است، گفت: امروز که با تنگنا‌ها و کمبود‌های منابع آبی مواجه هستیم، بخش عمده‌ای از فاضلاب واحد‌های صنعتی باید تصفیه و به چرخه تولید بازگردد.

مریم محمدی افزود: صاحبان صنایع باید برای تحقق شعار امسال و مدیریت بسته‌بندی‌های پلاستیکی و کاهش کیسه‌های پلاستیکی تلاش کنند.

دیگر خبرها

  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • برگزاری مسابقه نقاشی و جمع آوری زباله در شهر همدان
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم