Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-04@00:12:53 GMT

۱۰۰ هزار شغل در سال ۹۸ ایجاد می‌کنیم

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۲۲۴۶۰

۱۰۰ هزار شغل در سال ۹۸ ایجاد می‌کنیم

خبرگزاری میزان- رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از ایجاد ۱۰۰ هزار فرصت شغلی توسط این ستاد در سال جاری و با اولویت مناطق سیل‌زده‌ی کشور خبر داد.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، محمد مخبر که در مراسم افتتاح هم‌زمان پروژ‌ه‌ی دو هزار واحدی مسکن ارزان‌قیمت شهرک مسکونی رسالت مشهد و ۲۹ پروژه‌ی عمرانی بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی، آب‌رسانی و امدادی در خراسان رضوی سخن می‌گفت، با بیان این مطلب افزود: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در سال گذشته ۸۰ هزار شغل در کشور ایجاد کرده است که امیدواریم این تعداد را در سال ۹۸ به ۱۰۰ هزار شغل برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر این‌که ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) یک نهضت اشتغال‌زایی را برای مردم و با مشارکت خود آن‌ها ایجاد کرده است، تصریح کرد: ایجاد و راه‌اندازی این تعداد شغل که حاصل خلاقیت مردم است، با سرعت انجام می‌شود.

مخبر با اشاره به سفر خود به استان خراسان رضوی تأکید کرد: این سفر به دعوت استاندار استان انجام گرفته و طی آن ۳۱۰۰ طرح با اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسد.

وی از طراحی و پیش‌بینی یک طرح جامع به عنوان پایلوت برای سامان‌دهی حاشیه‌ی شهر مشهد ظرف چند روز آینده خبر داد.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ادامه داد: تا به امروز ۴۵ هزار پروژه‌ی عمرانی را با اعتباری بالغ بر ۴۲ هزار میلیارد تومان در سراسر کشور و به‌خصوص مناطق محروم و کم‌تر توسعه‌یافته به بهره‌برداری رسانده‌ایم.

مخبر با اشاره به فعالیت‌های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در مناطق سیل‌زده‌ی کشور گفت: ستاد اجرایی از اولین لحظات وقوع سیل در کنار مردم سیل‌زده حضور داشته و نسبت به تأمین اقلام اولیه و ضروری آن‌ها اقدام کرده است. توزیع ۳۰ هزار بسته لوازم خانگی در میان آسیب‌دیدگان سیل در استان‌های مختلف کشور آغاز شده و با جدیت پی‌گیری خواهد شد.

وی از توزیع ۶۰۰ هزار قلم مایحتاج ضروری در میان سیل‌زدگان تا به امروز خبر داد و تأکید کرد: توزیع این اقلام توسط خود مردم و نیرو‌های جهادی انجام گرفته و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در امر توزیع آن‌ها دخالتی ندارد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مخبر فرمان امام شغلی اشتغالزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۲۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط زیست معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: تمام مراحل و اقدامات جهت کاهش آلایندگی نیروگاه برق حرارتی شازند اراک در قالب ایجاد کنسرسیومی از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و از طریق یک کارگزار تخصصی با مدیریت ستاد و کمیته فنی ذیل آن راهبری خواهد شد تا نهایتا به یک الگو و مدل قابل تسری به دیگر نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ کشور برسیم.

به گزارش ایسنا، سید مهدی نوربخش، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط زیست طی سخنانی در نخستین نشست هماهنگی در راستای پیگیری فراخوان کاهش آلایندگی نیروگاه برق حرارتی شازند اراک، اظهار کرد: هدف از این نشست هماهنگی، تشکیل کارگروهی از خبرگان برای رسیدن به راه حل‌هایی جهت کاهش آلودگی نیروگاه شازند است. در این راستا، می‌کوشیم تا این موضوع را در سه بخش اصلاح سوخت نیروگاهی و سولفورزدایی مازوت، اصلاح فرآیندهای داخل نیروگاه و ارتقای راندمان و بهره‌وری و نهایتا حذف آلاینده‌های خروجی و اصلاح فضای سبز پیرامونی پیگیری کنیم.

وی ادامه داد: تمام مراحل و اقدامات جهت کاهش آلایندگی این نیروگاه در قالب ایجاد کنسرسیومی از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و از طریق یک کارگزار تخصصی با مدیریت ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان آب، اقلیم و محیط زیست و کمیته فنی ذیل آن راهبری خواهد شد تا نهایتا به یک الگو و مدل قابل تسری به دیگر نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ کشور برسیم.

وی ایجاد کنسرسیومی از شرکت‌های فعال در حوزه مسائل زیست محیطی را برای پیشبرد ایده کاهش آلایندگی نیروگاه شازند، ضروری دانست و دراین راستا به فراخوانی که به تازگی از سوی ستاد منتشر شده، اشاره کرد و گفت: در این فراخوان ما به دنبال ایجاد کارگزار تخصصی برای تشکیل این کنسرسیوم هستیم و تا به امروز هفت شرکت دانش‌بنیان اعلام آمادگی کرده‌اند.

نوربخش همچنین به ابزارهای حمایتی معاونت اشاره کرد و اعطای اعتبار مالیاتی، ابزارهای تنظیم‌گری و وضع قوانین و مقررات و تسهیلگری جهت اجماع سازی شرکت‌های دانش‌بنیان را از جمله این ابزارها برشمرد.

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری،  وی در  پایان خاطرنشان کرد: اقدام بعدی در راستای پیگیری موضوع، تشکیل کمیته فنی و بررسی پیشنهادهای دریافتی خواهد بود. پس از انتخاب کارگزار تخصصی، تدقیق فهرست خدمات و انتظارات و تدوین نقشه راه با راهبری کمیته فنی، انجام خواهد شد که انتظار می‌رود بتوانیم تا پایان سال، بخش‌هایی از این اقدام مثبت را به مرحله اجرا درآوریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • وحدت رسانه‌ای دشمن برای ایجاد تنش در کشور است
  • امام جمعه قم: با اجرای طرح نور انصافاً تغییر ایجاد شده
  • ۹۰۰ برنامه ویژه برای بزرگداشت دهه کرامت در نظر گرفته شده است
  • جوانان باید از منطق سیاست‌ها و رفتار نظام با خبر باشند | آنها بدانند چرا حاضر به ایجاد روابط با برخی کشور‌ها نیستیم | دانش‌آموزان را از خطر‌ها و دشمنی‌ها آگاه کنید
  • با مشارکت ۱۰هزار گروه جهادی بیش از ۲۰هزار پروژه در مناطق محروم اجرایی خواهد شد
  • دانش‌آموزان باید بدانند چرا ایران حاضر به ایجاد روابط با برخی کشورها و دولت‌ها نیست
  • فرمان امام علی (ع) به مالک اشتر با ترجمه سید مهدی شجاعی به چاپ ششم رسید
  • 900 برنامه ویژه برای بزرگداشت دهه کرامت/ جشن روز دختر در هزار شهر کشور
  • 9۰۰ برنامه ویژه برای بزرگداشت دهه کرامت/ جشن روز دختر در هزار شهر کشور