Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام دکتر ارزانی جشن های نیمه شعبان را زمینه ساز ارتباط قلبی با امام زمان(عج) دانست و گفت: ستاد عالی کانون های مساجد به مناسبت ولادت امام زمان(عج) بسته فرهنگی «بچه‌های مسجد» را به مناطق سیل زده ارسال کرد.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر «حبیب رضا ارزانی» در گفت وگو با خبرنگار گروه مهدویت و غدیر خبرگزاری شبستان که به مناسبت فرا رسیدن ایام ولادت امام زمان(عج) انجام شد با اشاره به اهمیت و ضرورت جشن گرفتن این ایام به منظور ارتقای فرهنگ انتظار در جامعه، اظهار کرد: برگزاری این جشن ها حداقل کاری است که انسان می تواند در این ایام انجام دهد زیرا اگر بنا داریم دل مان مشغول امام زمان (عج) باشد و همواره در ذکر ایشان باشیم، طبیعتا برگزاری این جشن ها کمک می کند تا این ارتباط قلبی، عاطفی و دلی را با حضرت بقیه الله الاعظم(عج) برقرار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دبیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور با مثبت ارزیابی کردن مدل جشن های نیمه شعبان و شادباش برای ولادت امام زمان(عج) در ایران اسلامی، تصریح کرد: جشن های نیمه شعبان در ایران، همراه با سخنرانی، مدیحه سرایی، دعاخوانی و امثال آن است است همچنین مردم در قالب این جشن ها، خود فعال و کمک رسان هستند به نوعی که جشن‌های نیمه شعبان قالب مردمی دارد بنابراین یک کار اجتماعی اثربخش و سرور آفرین است که به افزایش نشاط و شادی در جامعه کمک می کند.

 

دکتر ارزانی اضافه کرد: این نشاط و شادی به دلیل آنکه برای امام زمان (عج) است، ارزش دارد.

 

دبیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور با اشاره به برنامه‌های این کانون‌ها برای جشن های نیمه شعبان و میلاد امام زمان(عج)، بیان کرد: تابلو نفیسی با حضور استاد بدرالسماء با عنوان «المهدی طاووس اهل الجنه» همزمان با دهه مهدویت رونمایی شد که از این تابلو پوسترهایی تولید شده است و برای کانون‌های فرهنگی مساجد ارسال می‌شود تا در ایام دهه مهدویت و نیمه شعبان در مساجد مورداستفاده قرار گیرد.

 

وی با اشاره به فعالیت 40 کانون تخصصی مهدویت در کشور تاکید کرد: بناست دوره‌های آموزشی مهدویت در این کانون‌ها با همکاری بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) و به منظور آشنایی هرچه بیشتر افراد با امام زمان(عج) برگزار ‌شود.

 

حجت الاسلام دکتر ارزانی با اشاره به وقوع سیل در برخی استان‌های کشور، گفت: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در این ایام به نام امام عصر(عج)، بسته‌های فرهنگی با عنوان «بچه‌های مسجد» را با کمک مردم تهیه‌کرده‌اند که به مناطق سیل‌زده ارسال می شود، این بسته‌ها شامل محتواهایی پیرامون امام عصر(عج) و با محور آشنایی هرچه بیشتر مردم با آموزه‌های مهدوی است.

 

دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد از تولید کلیپ سرودی با موضوع مشترک امام زمان (عج) و این سیل اخیر خبرداد و افزود: این نماهنگ در ایام نیمه شعبان رونمایی شد.

 

وی در پاسخ به اینکه بر اساس پویش «#قدمی برداریم» رسانه ها در امر زمینه سازی ظهور امام زمان (عج) دارای چه نقش و وظایفی هستند، ابراز کرد: انتشار صحیح و اطلاع رسانی دقیق فعالیت های مردم و نهادهای فرهنگی در راستای ترویج و تبلیغ آموزه های مهدویت بسیار تاثیرگذار است به طور مثال اگر مرد، زن و حتی کودکی برنامه ای به طور همه ساله ویژه امام زمان (عج) در ایام نیمه شعبان برگزار می کند، باید اطلاع‌رسانی و فرهنگ سازی شود که متاسفانه این امر در رسانه‌ها مغفول واقع شده است.

 

وی در پایان خاطر نشان کرد: مراسم عقد و عروسی برای هر قشری از مردم جزء شادترین و مهمترین رویدادهای زندگی است مردم تلاش دارند تا این مراسم های خود را در ایام نیمه شعبان برگزار کنند که این نشان دهنده میزان علاقمندی آنها به وجود مقدس امام زمان(عج) و مناسبت های متعلق به ایشان است اما این مهم توسط رسانه ها اطلاع رسانی نشده است بنابراین اطلاع رسانی درست، برنامه سازی دقیق و تعامل با مردم، مهم ترین قدم رسانه ای در زمینه سازی ظهور امام زمان (عج) است.

پایان پیام/376

منبع: شبستان

کلیدواژه: نیمه شعبان جشن نیمه شعبان خبرگزاری شبستان امام زمان عج مسجد مقدس جمکران ارتش روز ارتش رژه روز ارتش سیل خوزستان کمک به سیل زدگان نیمه شعبان کانون های فرهنگی هنری مساجد مهدویت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۲۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرورش شتر؛ ظرفیت مغفول مانده در داورزن است

ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: پرورش شتر، ظرفیت مغفول در این شهرستان است.

سعید خسروجردی در حاشیه بررسی مکان‌یابی مجتمع شترداری در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: شهرستان داورزن به دلیل واقع شدن در حاشیه کویر ظرفیت بسیار مناسبی برای شترداران است.

وی از وجود ۱۷۰۰ نفر شتر در این منطقه خبر داد و افزود: با توجه به پتانسیل‌های موجود قطعاً امکان افزایش جمعیت شتر در این منطقه وجود دارد.

مدیر جهاد کشاورزی داورزن گسترش صنعت شترداری در داورزن را نیازمند همکاری دستگاه‌های مرتبط دانست و تصریح کرد: شهرستان داورزن با ۱۷۰۰ نفر شتر از جایگاه قابل قبولی در خراسان رضوی برخوردار است.

وی گفت: با توجه به خشکسالی‌های سال‌های اخیر و کاهش بارش‌ها پرورش شتر در بین دام‌های پرواری دیگر سبک و سنگین دام به‌صرفه‌تری است.

خسروجردی با بیان اینکه امکان تهیه علوفه از منابعی چون ظرفیت علوفه‌ای خارشتر و نیز امکان چرا در بیابان‌ها برای این دام‌ها فراهم است، اظهار کرد: شهرستان داورزن به دلیل واقع شدن در حاشیه کویر برای شترداری بسیار مناسب است. 

وی افزود: تحقیقات علمی نشان داده شیر شتر دارای ارزش غذایی بسیاری بوده که می‌تواند فراورده‌های زیادی از آن تولید و با استفاده از همین پتانسیل ثروت ایجاد کرد.

مدیر جهاد کشاورزی داورزن در پایان ایجاد مجتمع شترداری برای ساماندهی شترداران منطقه را یک امر ضروری دانست و گفت: تولیدات صنعت پرورش شتر که می‌تواند سرچشمه درآمدهایی شود که ماده اولیه آن شیر و پشم و کود شتر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شناساندن حضرت حجت(عج) به جهانیان؛ اولین گام ظهور
  • مساجد البرز به پرچم فلسطین مزین می‌شوند
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • پرورش شتر؛ ظرفیت مغفول مانده در داورزن است
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • توزیع گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • عضویت 106 هزار نوجوان در کانون های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی