Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - گناوه- ايرنا- مدير حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزي استان بوشهر گفت: تمامي کانون هاي آلوده به پوره هاي ملخ صحرايي در اين استان که بيش از 20 هزار هکتاراست، سمپاشي مي شود.

احمد سبحاني روز سه شنبه در بازديد فرماندار گناوه از کانون هاي شناسايي شده آلوده به پوره هاي ملخ در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: دور دوم عمليات کنترل و مبارزه با پوره هاي ملخ از 30 فروردين امسال در نقاط آلوده چندين شهرستان استان بوشهر آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اظهار داشت: از بهمن سال 97 که دسته هاي ملخ صحرايي از عربستان سعودي وارد کشور از جمله چندين شهرستان استان بوشهر شد بلافاصله عمليات رديابي و ديده باني توسط اين سازمان انجام و تاکنون در سطح 2 هزار هکتار سمپاشي زميني و هوايي انجام شده است.
سبحاني گفت: در اين ارتباط پس از کانون کوبي مناطق آلوده، عمليات رديابي و پايش براي تعيين زمان خروج پوره ها در بيشتر کانون هاي استان بوشهر انجام و خروج آنها اتفاق افتاده است.
فرماندار گناوه گفت: از زمان ورود ملخ ها به اين شهرستان مديريت بحران با اتخاذ تدابير و تمهيدات لازم مبارزه با اين آفت را شروع و کانون هاي آلوده به پوره هاي ملخ نيز شناسايي شد.
سيدعلي پاک نژاد افزود: عمليات مبارزه با ملخ و پوره ها در مناطق روستايي شول، چشمه، چاه شور و بينک در دستور کار قرار گرفته و دردست اجراست.
وي گفت: سطوح نهايي مبارزه با ملخ هاي صحرايي در سطح اين شهرستان پس از عمليات کنترل اطلاع رساني خواهد شد.
فرماندار گناوه اظهارداشت: دستگاه هاي مرتبط اجرايي اين شهرستان از جمله منابع طبيعي و محيط زيست با دايرکردن گشت سيار براي شناسايي نقاط آلوده به پوره هاي ملخ همکاري لازم داشته باشند.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر قراردارد.
6043/6164
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۵۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کودک از چه سنی می‌تواند ماست بخورد؟

نوزادان از شش ماهگی می‌توانند ماست را امتحان کنند.

به گزارش ایسنا، ماست، پروتئین و مواد مغذی ضروری مانند کلسیم برای ساخت استخوان‌ها و ماهیچه‌های قوی، «روی» برای حمایت از رشد و عملکرد سیستم ایمنی بدن و «ب ۱۲» برای رشد مغز و تولید گلبول‌های قرمز سالم را دارد. ماست، بافت لطیفی دارد و برای کسانی که برای اولین‌بار این ماده غذایی را تجربه می‌کنند به‌راحتی پذیرفته می‌شود.

ماست به دلیل فرآیند تخمیری که طی می‌کند، کیفیت خوبی دارد. بیشتر ماست‌ها با کشت‌های زنده و فعال تهیه می‌شوند، بنابراین پروبیوتیک‌ها (باکتری‌های خوب) را برای سلامت دستگاه گوارش فراهم می‌کنند.

در شش ماهگی، شیر مادر و در شرایط خاص شیر خشک همچنان منبع اصلی تغذیه کودک هستند و این در طول سال اول زندگی او نیز خواهد بود و سپس آماده می‌شوند تا از غذا‌های دیگری مانند ماست لذت ببرند. در شش ماه اول زندگی، شیر مادر یا شیر خشک غنی شده با آهن باید تنها منبع تغذیه کودک به حساب می‌آید.

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، ماست ساده، بهترین انتخاب برای کودک است، زیرا در عین حال سرشار از مواد مغذی و فاقد قند‌های افزوده است و می‌تواند پایه و اساس ماجراجویی طعم عالی بعدی کودک باشد.

افزودن میوه‌ها یا سبزیجات پوره شده به ماست ساده یک راه جذاب و مناسب برای معرفی طعم‌ها است؛ هلو یا موز پوره شده را برای یک تجربه شیرین با ماست مخلوط کنید. همچنین برای یک غذای خوش طعم، سیب زمینی شیرین پوره شده را با ماست مخلوط کنید. ماست را با منبع پروتئین دیگری مانند پوره مرغ یا لوبیا جفت کنید.

از ۱۲ تا ۲۳ ماهگی، کودک در حال رشد شما می‌تواند مصرف لبنیات را تا مجموع دو وعده در روز افزایش دهد. این می‌تواند ترکیبی از شیر گاو، ماست و پنیر باشد. با پزشک اطفال خود در مورد اینکه چه زمانی و چه مقدار غذا باید به کودک خود برای رشد و تکامل سالم معرفی کنید، مشورت کنید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تشییع و خاکسپاری شهید دفاع مقدس در گناوه برگزار می‌شود
  • دستگیری 10 خرده فروش مواد مخدر در شهرستان فردوس
  • کودک از چه سنی می‌تواند ماست بخورد؟
  • شوراها عملکردهای خود را به مردم اطلاع رسانی کنند
  • معلم گناوه ای رتبه برتر جشنواره ایده های نو را کسب کرد
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • نوجوانان بوشهری حفظ محیط زیست دریایی را تمرین کردند
  • شهید مطهری پهلوان جهاد تبین بود
  • دستگاه های اجرایی شهرستان گناوه در اجرای طرح «نور» همکاری کنند
  • الگوی مهاجرت و گسترش گله‌های میگو در آب‌های استان بوشهر شناسایی شد