Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کارگروه اجرایی جایزه مصطفی (ص) با تشریح فعالیت‌های این بنیاد در سال گذشته بیان کرد: موزه هنر مصطفی (ص) در پارک فناوری پردیس، مباحث علم و فناوری را با زبان هنر در میان می‌گذارد. به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، صبح امروز نشست خبری سومین دوره مسابقه دانش آموزی نور به همت بنیاد علم و فناوری جایزه مصطفی (ص) برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  در این نشست علی عمرانی، رئیس کارگروه اجرایی جایزه مصطفی (ص) بیان کرد: بنیاد‌های مختلفی در سراسر دنیا برای زیست بوم علم و فناوری هم ادبیات شدند تا بتوانند با پیگیری یک ماموریت اصلی در بحث سیاست گذاری و برنامه ریزی تحول آفرین باشند. بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) مخاطبین خودش را دانش آموزان، دانشجویان و دانشمندان جهان اسلام قرار داده و برای ترویج علم و فناوری برنامه ریزی کرده است.

عمرانی ادامه داد: از جمله این برنامه ریزی‌ها می‌توان به برنامه‌ای تحت عنوان موزه هنر مصطفی (ص) اشاره کرد که تلاش دارد با زبان لطیف هنر مباحث علم و فناوری را با جامعه درمیان بگذارد. این اتفاق با اعطای اثری از رسام عرب زاده رقم خورد و محلی در پارک فناوری پردیس به این موضوع اختصاص داده شد. هنرمندان مختلفی از سراسر دنیا به این جرگه پیوستند و آثاری را به این موزه اعطا کردند که از جمله آن‌ها می‌توان آثار چند هنرمند از هندوستان را نام برد.

رئیس کارگروه اجرایی جایزه مصطفی (ص) بیان کرد: اواخر سال گذشته برنامه استپ یعنی نشست تبادل علم و فناوری در کشور‌های اسلامی را دنبال کردیم و پنجمین دوره آن از هشتم تا یازدهم اسفند ماه در دانشگاه کراچی پاکستان برگزار شد.

وی افزود: ۶۴ دانشمند برجسته جوان از ۱۹ کشور مثل عمان، مالزی، فرانسه، یمن، سنگاپور، سوئد و ... دور یکدیگر جمع شدند و در کنار محققان و دانشمندان محلی پاکستانی دستاورد‌های خود را معرفی کردند. در کنار آن نشست ایسا نیز برگزار شد که دستاوردهای خاص خود مثل اعطای ۶۵ هزار دلار گرنت به پانزده شرکت کننده منتخب را داشت.

عمرانی درباره مسابقه دانش آموزی نور عنوان کرد: این مسابقه با رویکرد ترویج و پیگیری توسعه مهارت‌های فردی و گروهی دانش آموزان برگزار می‌شود و تاکنون سه دوره آن را با مشارکت نزدیک به ۱۵ هزار دانش آموز داشته ایم.

وی بیان کرد: در طی سه دوره برگزاری مسابقات دانش آموزی نور حدود هفت کشور مشارکت داشتند و ۵۳۲۷ گروه شرکت کردند. سعی شده بتوانیم مهارت‌های مختلف دانش آموزان را در حین اجرای مسابقه برنامه ریزی کنیم تا آن‌ها بتوانند تمرینی برای انجام کار گروهی و خلاقیت و نوآوری داشته باشند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مسابقه دانش آموزی نور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۷۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛رئیس دانشگاه شهرکرد گفت: با توجه به دشواری‌های دریافت این مجوز از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و تعداد محدود این مراکز در سطح کشور، با تعاملات و پیگیری‌های انجام شده، مجوز راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان (آزفا)، در اردیبهشت‌ماه از سوی مدیرکل امور دانشجویان بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به دانشگاه شهرکرد اعطا شد.
پیرعلی افزود: نظر به سیاست‌های گسترش زبان فارسی در تمامی کشو‌رهای منطقه و جهان، دانشگاه شهرکرد با ایجاد و گسترش این مرکز، می‌تواند به یکی از محور‌های اصلی جذب و آموزش زبان فارسی به اتباع خارجی و دانشجویان بین‌المللی در استان و کشور تبدیل شود.
وی گفت: مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان فرصتی را فراهم می‌آورد که فارسی‌آموزان برای دستیابی به اهداف شغلی و ادامه تحصیل در ایران، زبان فارسی را در زمانی کوتاه یاد بگیرند. در انتهای هر دوره به زبان‌آموزان مدرک بین‌المللی ارائه می‌شود که مورد تأیید وزات علوم، تحقیقات و فناوری ایران است.
هم اکنون بیش از ۳۰۰ دانشجوی بین الملل در دانشگاه شهرکرد مشغول به تحصیل هستند و دانشگاه شهرکرد در تلاش است که با ارائه خدمات مناسب پذیرای تعداد بیشتری از دانشجویان بین الملل در آینده باشد.
سایر دانشگاه‌های استان و کشور هم می‌توانند از خدمات مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان (آزفا) دانشگاه شهرکرد بهره‌مند شوند.

دیگر خبرها

  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • برنامه‌ریزی‌ها به سمت ایجاد هماهنگی میان فعالان اجتماعی پیش رود
  • موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد
  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان
  • تاکید بر برنامه ریزی مدون در حوزه های فرهنگی و اعتقادی دانش آموزان فیروزکوه
  • دانشگاه محقق اردبیلی میزبان اولین کنفرانس بین المللی موزه
  • اقدام تاثیرگذار دانشگاه محقق اردبیلی در برگزاری کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها
  • موزه ها گنحینه فاخر علم و هویت ایرانیان هستند
  • برنامه «راهیان پیشرفت» با هدف ترویج دستاوردهای دانش‌بنیان‌های کشور برگزار می‌شود