Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان حفظ نباتات اعلام کرد که تاکنون بیش از ۵۰ هزار هکتار مبارزه با ملخ‌ها انجام شده و اعتبارات ۱۰ میلیارد تومانی اختصاص یافته برای ادامه این مبارزه به زودی و در روزهای آتی تخصیص خواهد یافت. به گفته وی بیوتروریسم بودن حمله ملخ‌ها هنوز مشخص نیست و برای اظهارنظر در این زمینه باید منتظر گزارش فائو باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، محمدرضا درگاهی در نشست خبری امروز اظهار کرد: هجوم ملخ صحرایی از ۷ بهمن ماه سال گذشته آغاز شد و تاکنون بیش از ۹۵ ریزش داشتیم که از شبه جزیره عربستان و کشورهای حوزه خلیج فارس بود.

وی افزود: در این راستا اکیپ‌های ردیابی و شناسایی در شش استان برای پایش و مبارزه فعال شدند که می‌توان به استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان، کرمان، فارس، بوشهر و خوزستان اشاره کرد و در این زمینه اقدامات بسیار مناسبی انجام شد.

او ادامه داد: وزیر جهاد کشاورزی نیز در بخشنامه‌ای اعلام کرد در کنار بسیج شدن امکانات استان‌های درگیر با هجوم ملخ صحرایی، امکانات سایر استان‌ها نیز در صورت لزوم باید به این مناطق داده شود که در این راستا اقدامات خوبی انجام شده و هم‌اکنون بیش از ۵۰۰ نفر از همکاران سازمان حفظ نباتات در این استان‌ها درگیر پایش و مبارزه هستند.

رئیس سازمان حفظ نباتات درباره چگونگی پایش و مبارزه با ملخ صحرایی گفت: عملیات مبارزه به صورت هوایی و زمینی صورت می‌گیرد که در این راستا بیش از ۱۰ هواپیمای سمپاش در این استان‌ها مستقر هستند و در جاهای که تراکم بالا وجود دارد یا صعب العبور است از این هواپیماها استفاده می‌شود و در جاهای دیگر عملیات به صورت زمینی صورت می‌گیرد.

وی ضمن تشکر از کشاورزان برای همکاری با سازمان حفظ نباتات در زمینه مبارزه با ملخ‌های صحرایی خاطرنشان کرد: ریزش دسته‌جات ملخ در اندازه‌های کوچک، متوسط و بزرگ بوده که دسته‌جات بزرگ بالغ بر ۵۰ میلیون تراکم دارند و دسته‌جات کوچک نیز بین ۱۵۰ هزار تا ۲۰۰ هزار جمعیت دارند که البته عمده دسته‌جات ملخی که به کشور هجوم آورده‌اند در اندازه‌های کوچک و متوسط هستند.

درگاهی با بیان اینکه تا پایان فروردین ماه امسال بالغ بر ۵۰ هزار هکتار مبارزه صورت گرفته است و تا ۲۰۰ هزار هکتار نیز هجوم ملخ‌ها توسعه پیدا کرده است گفت: مبارزه با هجوم ملخ‌ها به صورت تدریجی و در هنگام ریزش‌های جدید صورت می‌گیرد و پیش‌بینی می‌شود تا پایان تیر ماه این مبارزه ادامه پیدا خواهد کرد و سطح مبارزه به ۴۰۰ هزار هکتار افزایش یابد.

بیوتروریسم بودن هجوم ملخ‌ها به ایران در انتظار گزارش فائو

رئیس سازمان حفظ نباتات در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا هجوم ملخ‌ها به ایران عامل بیوتروریسمی محسوب می‌شود یا نه؟ گفت: باید برای به نتیجه رسیدن درباره این مسئله منتظر گزارش فائو باشیم و تا آن زمان نمی‌توان در این باره اظهارنظر قطعی کرد.

وی ادامه داد: اما در زمینه اعتبارات نیز باید گفت که طی روزهای آینده با پیگیری‌های صورت گرفته اعتبار ۱۰ میلیارد تومانی برای مبارزه با ملخ‌های صحرایی اختصاص خواهد یافت و به استان‌ها داده می‌شود. در زمینه تأمین سموم از محل تولید و واردات هیچ مشکلی نداریم و تا به امروز بیش از ۳۷ هزار تن سم وارد کرده‌ایم.

درگاهی با بیان اینکه هر دسته ۵۰ میلیونی ملخ روزانه خوراک ۲۵۰۰ نفر را می‌خورند، اظهار کرد: هجوم ملخ‌های صحرایی به کشور در ۴۰ سال اخیر بی سابقه بوده است و آخرین حضور سنگین آنها مربوط به سال ۱۳۴۰ است و با توجه به آنکه در استان‌های جنوبی کشور هجوم ملخ‌های صحرایی پدیده‌ای غیرقابل پیش‌بینی بوده است؛ باید تمهیدات جدی در این زمینه اندیشیده شود تا با تأمین تجهیزات مورد نیاز از جمله سم، هواپیما و غیره توانایی مبارزه با این آفت را داشته باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان حفظ نباتات هجوم ملخ های صحرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۷۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص یک میلیارد ریال اعتبار برای ساخت آسمان نمای دیجیتال

سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان چهارمحال و بختیاری گفت: ساخت مرکز نجوم با توجه به ظرفیت‌های موجود در شهرستان بروجن ضروری است.

بیشتر بخوانید

آغاز فعالیت اولین آسمان نمای دیجیتال چهارمحال و بختیاری

کرمی فرماندار بروجن افزود: یک میلیارد ریال از محل اعتبار به غیر از اعتبارات تملک دارای سرمایه برای ساخت نخستین مرکز آسمان نمای دیجیتال در شهر بروجن اختصاص می‌یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • هجوم ملخ ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • تخصیص اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی برای تکمیل کمربندی ایلخچی
  • اقدام فوری برای مرمت بند خاکی ابراهیم آباد
  • تخصیص بیش از ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تأمین برق شهرک‌های صنعتی یزد
  • تخصیص بیش از ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • تخصیص ۴۳۵ میلیارد برای اجرای طرح‌های آبی استان قزوین
  • جو بایدن به زودی می‌میرد | دلیل پیروزی احتمالی ترامپ مشخص شد
  • کشف کالا‌های قاچاق ۵۶ میلیاردی در اردبیل
  • تخصیص یک میلیارد ریال اعتبار برای ساخت آسمان نمای دیجیتال
  • سطح مبارزه علیه ملخ های بومی به ۲۷ هزارهکتار رسید