Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، محمد علی اسدی دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان تهران در اولین نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران که  در استانداری برگزار شد  با اشاره به تولید مواد مخدر در افغانستان گفت: ۲۴ولایت کشور افغانستان مواد مخدر کشت می کنند که ولایت هلمند در رتبه نخست قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تولید مواد مخدر خشاش در افغانستان در سال گذشته به بالاترین رقم با ۹ تا ۱۰هزار تن رسید.

دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان تهران تصریح کرد: تغییر الگوی مصرف مواد مخدر منجر به کاهش ۶۴۰۰تنی تولید مواد مخدر خشاش در سال ۲۰۱۸ شد.براساس گزارشات سازمان ملل سالانه ۶۴۰۰تن مواد تولید می شود که ۶۶ درصد آن تبدیل به هروئین می شود.

وی افزود: ورود مواد مخدر در کشور کاهش یافته که با این اوصاف قیمت مواد نیز افزایش می‌یابد.

اسدی گفت: با جایگزینی مواد صنعتی، مرگ و میر ناشی از مصرف آنها نیز افزایش یافته است.

در ادامه عیسی فرهادی فرماندار تهران اظهار کرد: در محله هرندی تهران حدود ۹۲ باب به عنوان نقاط قرمز مشخص شده اند.در نامه نگاری که با دادگستری تهران صورت گرفت، مقرر شد که چند باب خانه در آن محله به دلیل ناامن بودن آب و برق آنها قطع و تخریب شوند.

وی ادامه داد: امیدواریم این اقدامات تا پایان اردیبهشت ماه پایان یابد.حتی شهرداری می تواند این خانه‌ها را تخریب کرده و به محل بازی برای کودکان تبدیل کند، چنانچه این اقدام صورت بگیرد باعث می‌شود دیگر منازلی که در این منطقه وجود دارد که جرات نکنند، اقدامات این چنینی داشته باشند ما نیازمند یک تصمیم انقلابی و معقول هستیم.

مصادره خانه‌های پلاک قرمز محله هرندی برای تخریب

سپس سردار محمد رضا یزدی، فرمانده سپاه قرارگاه محمد رسوال الله استان تهران گفت: زمانی که تصمیماتی در رابطه با مبارزه با مواد مخدر گرفته می شود، باید اجرا شود.

وی با اشاره به خانه‌های پلاک قرمز در محله شوش مولوی و هرندی افزود: در ۶سال گذشته چندین خانه در محله هرندی از طرف نیروی انتظامی، سپاه، شهرداری تهران به عنوان پلاک قرمز مشخص شدند.

سردار یزدی گفت: منازلی پلاک قرمزی که پلمپ شدند، اگر قرار است تخریب شوند باید هر چه زودتر برای این کار این منازل مصادره شوند.

وی بیان کرد: بلای اعتیاد از سیل نیز خانمان سوز تر است نباید تصمیمات نامعقولی که برای نظام معضل می شود را گرفت.

فرمانده سپاه محمد رسول الله استان تهران بیان کرد: برای حل مشکل اعتیاد باید کمی از جان مایه بگذاریم تا این معضل و آسیب اجتماعی حل شود.

مهرانگیز نماینده قوه قضاییه در این جلسه نیز گفت: معتادی که به بیماری هپاتیت مبتلا است نیز جزئی از مردم ما است و باید به او رسیدگی شود و نمی توانیم آنها را در دریا بیندازیم ما در این خصوص هیچ اغماضی از هیچ دستگاهی نمی پذیریم و همه دستگاه‌ها باید اقدامات شان را به نحو احسن انجام دهند.

نماینده قوه قضاییه در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران گفت: در خصوص پلمپ ۹۲ خانه در منطقه شوش مولوی هرندی مراجعان زیادی داشتیم اما تاکنون دستوری مبنی بر فک پلمپ داده نشده باید این منازل تعیین تکلیف شوند چرا که این مناطق جزو معضلات نظام هستند. حتی دولت می‌تواند این ۹۲ خانه را که قیمت چندانی ندارند خریداری کرده و در اختیار شهرداری قرار دهد.

در ادامه سرهنگ محمد بخشنده رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ در خصوص تعیین تکلیف نود خانه پلمپ شده در مناطق شوش مولوی هرندی گفت: تاکنون مالکان ۱۸ خانه شناسایی شده اند. همچنین در این خصوص 12 نفر به پلیس مراجعه کرده اند و 15 باب از این منازل برای خرید و فروش مواد تصرف شده بود که مالکان آنها هنوز شناسایی نشده اند.

وی ادامه داد: همچنین در مرحله اول دستور تخریب تعداد پنج باب از این منازل صادر و در مرحله بعد نیز دستور تخریب 24 باب دیگر نیز صادر شده است. 2 باب از این منازل نیز به دستور مقام قضایی فک پلمپ شده اند.

در ادامه فرزانه مروستی مدیرکل امور اجتماعی استانداری تهران با بیان اینکه در سال ۹۷، ۱۰ میلیارد تومان به سازمان بهزیستی پرداخت شده است گفت: ۱۰ میلیون میلیارد تومان نیز در سال ۹۸ به بهزیستی استان تهران پرداخت خواهد شد و مطالبات این سازمان به پایان می‌رسد اما شورای اجتماعی کشور با سیاست جمع آوری معتادان متجاهر مخالف بوده و این اقدام را روش درستی نمی داند و اعلام کرده اند که دیگر بودجه ای برای جمع آوری معتادان متجاهر اختصاص نمی دهند.

وی ادامه داد: در سال گذشته طبق توافقی که با شورای اجتماعی کشور صورت گرفته بود ۲۰ میلیارد تومان برای جمع آوری و نگهداری معتادان متجاهر در نظر گرفته شده بود که بخشی از این مبلغ به بهزیستی پرداخت شده و مابقی نیز پرداخت می شود اما برای سال جاری هیچ توافقی از سوی شورای اجتماعی کشور با ستاد مبارزه با مواد مخدر صورت نگرفته است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استانداری تهران افغانستان بودجه کودکان سیاست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۷۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز رصد فرهنگی کشور: ۶۵ درصد از مردم در خانه دیوان حافظ دارند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمد اصغری مدیر مرکز رصد فرهنگی کشور، با اعلام این خبر گفت: به منظور تدقیق نقطه‌نظرات سیاستی درباره زبان و ادبیات فارسی، جدیدترین گزارش مرکز رصد فرهنگی کشور به تحلیل داده‌ها و گزاره‌های سیاستی در این حوزه اختصاص یافته است.

مدیر مرکز رصد فرهنگی کشور افزود: در گزارش "درآمدی بر سیاست‌گذاری زبان و ادبیات فارسی" به مساله سیاست‌گذاری زبانی در گستره ملی و فراملی پرداخته شده است.

اصغری گفت: این گزارش در تلاش است تا با نگاهی آسیب‌شناسانه به سیاست‌پژوهی در این عرصه بپردازد و ضمن تلاش برای اجتناب از بزرگنمایی و اسطوره‌پردازی، نگاهی واقع‌بینانه به مساله زبان داشته باشد.

وی افزود: داده‌ها نشان می‌دهد که اکثریت ایرانیان ارتباط چندانی با شعر و ادبیات فارسی ندارند و بیش از دو سوم از افراد بالای ۱۸ سال، هیچ برنامه‌ای برای خواندن شعر و ادبیات فارسی ندارند. همچنین چیزی حدود یک سوم از مردم در تعاملات و گفتگو‌های روزمره مجازی از شعر و ضرب‌المثل فارسی استفاده می‌کنند.

مدیر مرکز رصد گفت: بر اساس یافته‌های یک نظرسنجی ملی، بیش از ۶۵ درصد از مردم در خانه دیوان حافظ دارند، این درحالی‌ست که تنها ۱۴ درصد از مردم ایران شاهنامه دارند؛ این نشان از جایگاه بالاتر شعر و اندیشه حافظ در فرهنگ عمومی ایرانیان دارد.

اصغری افزود: در این گزارش رصدی، به پیشینه سیاست‌گذاری زبان فارسی در ایران، بازیگران و اسناد سیاستی این حوزه، تجربیات جهانی و سیاست‌گذاری در کشور‌های دیگر، آسیب‌شناسی سیاست‌های زبانی جمهوری اسلامی و در نهایت ارائه سرفصل‌هایی برای ارتقاء و اصلاح سیاست‌های ملی و فراملی در حوزه زبان و ادبیات فارسی پرداخته شده است.

دیگر خبرها

  • توقیف کامیون حامل ۲۶۷ کیلو مواد مخدر شیشه در غرب تهران
  • کشف ۶ کیلوگرم مواد مخدر در کلاله
  • مرکز رصد فرهنگی کشور: ۶۵ درصد از مردم در خانه دیوان حافظ دارند
  • در شورای سیاست‌گذاری کنگره ۱۲ هزار شهید استان تهران چه گذشت؟
  • پاکسازی فضا‌های بی دفاع شهری در منطقه ۱۹ تهران
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران
  • امحای ۷۲۴ کیلوگرم مواد مخدر و روانگردان مکشوفه
  • امحای ۷۲۴ کیلوگرم مواد مخدر و روان‌گردان در کرمانشاه