Web Analytics Made Easy - Statcounter

بجنورد- ایرنا- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی گفت: بر اساس پیش بینی ها، امسال صنعت ساخت و ساز رونق می گیرد و امید می رود وضعیت کارگران ساختمانی هم بهبود یابد.

به گزارش ایرنا، حسن نوری روز سه شنبه به مناسبت هفته کار و کارگر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تاکنون 2 هزار و 700 میلیارد ریال اعتبار تسهیلاتی برای طرح های روستایی و عشایری استان جذب شده است که در این زمینه جزو استان های نخست کشور هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: سهم استان از تسهیلات روستایی و عشایری، چهار هزار و 10 میلیارد ریال از این اعتبارات است و این رقم به استان ابلاغ شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی گفت: آمادگی داریم تا سهم سایر استان ها از اعتبارات روستایی و عشایر که جذب نشده است، جذب کنیم.
نوری با اشاره به درخواست واحدهای مستقر در شهرک های صنعتی برای بهره مندی از تسهیلات روستایی و عشایری گفت: هنوز مشکل اختصاص اعتبار تسهیلات روستایی و عشایر به طرح های مستقر در شهرک های صنعتی حل نشده است.
به گفته وی عمده اعتبارات تسهیلات روستایی و عشایری استان در بخش کشاورزی تقاضا و جذب شده است.

* نظارت بر طرح های روستایی
نوری با اشاره به اینکه انحراف تسهیلات مشاغل روستایی و عشایری استان 10 درصد گزارش شده است گفت: برخی از انحراف ها سهوی و برخی قصور مجریان طرح ها است که سال جاری، تمرکز ما بر نظارت بر نحوه اجرای این طرح ها است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی تصریح کرد: تمام طرح های اشتغالزای روستایی و عشایری استان به لحاظ وضعیت پرداخت تسهیلات، تطابق میزان اعتبار با اشتغال و نحوه اجرای طرح مورد بررسی قرار می گیرد.
نوری خاطرنشان کرد: در صورتی که تعهدات در دریافت تسهیلات توسط مجری طرح اجرا نشده باشد، تسهیلات به طور کامل بازپس گرفته می شود یا با نرخ 18 درصد محاسبه می شود.
وی با بیان اینکه پایین بودن نرخ سود تسهیلات روستایی و عشایر سبب استقبال از آن شده است گفت: با استفاده از اعتبارات روستایی و عشایر، طرح های بزرگ و ارزشمندی در حال اجرا است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی در بخش دیگر سخنان خود در باره نرخ مشارکت اقتصادی در این استان گفت: نرخ مشارکت اقتصادی در سال گذشته 44.9 درصد و در کشور 40.5 درصد است.
وی در ادامه اظهار داشت: رکود صنعت ساختمان و ساخت و ساز، درآمد و وضعیت اقتصاد کارگران این استان را با مشکل روبه رو کرده است.
وی افزود: مشاغل بسیار زیادی با صنعت ساخت و ساز ارتباط دارند و کارگران ساختمانی بویژه در این استان از رکود در این صنعت، تاثیر گرفته اند.
بر اساس این گزارش اکنون حدود 17 هزار کارگر ساختمانی خراسان شمالی از مزایای بیمه اجتماعی بهره مند هستند.
استان 863 هزار نفری خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است.
7185/ 6042

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي ساخت و ساز كارگر ساختماني خراسان شمالي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۸۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین معین برای ۱۷ استان سیل زده | بازگشایی ایمن راه‌ های روستایی و عشایری 

به گزارش همشهری آنلاین سخنگوی مدیریت بحران کشور با اعلام خبر به همشهری گفت: «با توجه به اینکه بارش‌های اخیر زمین را از آب اشباع کرده و آبگرفتگی معابر در استان‌های ایلام، لرستان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و کرمانشاه رخ داده است، علاوه بر آماده باش نیروهای امدادی استان‌های معین برای ۱۷ استان در غرب کشور تعیین می‌شود تا در صورت بحرانی شدن شرایط راهکارهای لازم بگیرد.»
حسین ظفری افزود: «این در حالی است که با صدور هشدار نارنجی هواشناسی قبل از آغاز بارش نیروهای امدادی و خدماتی آماده‌باش بودند.»
او درباره مدیریت خروجی سدها نیز گفت: «از آنجا که بارندگی چند روز اخیر باعث شده ظرفیت سدها در استان‌های غربی به میزان مطلوب برسد و برخی از سدها سرریز کرده، اعلام شده تا خروجی سدها بیشتر شود تا خسارتی از این جهت متوجه استان‌ها نشود.»
به گفته ظفری، فرا رسیدن موعود کوچ در تقویم کوچ عشایر نیز با توجه به شرایط جوی تغییر کرده‌است. او ادامه داد: «با بزرگان عشایر در استان‌های غربی کشور گفتگوی چهره به چهره انجام شده و شرایط جوی و هشدار هواشناسی برای آنان اطلاع رسانی شده تا در شرایط بحرانی از کوچ صرفنظر کنند.»
ظفری افزود: «اصلی‌ترین فعالیت ما بازگشایی ایمن راه‌های روستایی و عشایری است که در روزهای اخیر به دلیل بارش سیل‌آسا آسیب دیده است.»
سخنگوی مدیریت بحران کشور از همکاری بخش خصوصی در یاری رسانی به افراد آسیب دیده از سیل نیز اشاره کرد و افزود: «طی فراخوانی از بخش‌ خصوصی و صنایع بزرگ نیز خواسته‌ایم تا در صورت بحرانی شدن شرایط در بارش‌های روزهای آینده به کمک نیروهای امدادی و خدماتی بیایند. گروه‌های مردمی نیز پای کار هستند.»
او در پایان یادآور شد: «وضعیت مخاطرات هشدار نارنجی هواشناسی و توصیه‌های لازم به شهروندان از صدا و سیما و دیگر رسانه‌های جمعی اطلاع‌رسانی می‌شود.»

بیشتر بخوانید:
ماجرای امدادرسانی به عشایر آبدانان با طناب | رفع مشکل عشایر برای همیشه از زبان فرماندار آبدانان + فیلم

کد خبر 849757 برچسب‌ها سيل مدیریت بحران استان ایلام

دیگر خبرها

  • رفع موانع تولید در راستای تحقق شعارسال
  • توزیع ۵۵ هزار بسته معیشتی میان نیازمندان خراسان شمالی
  • تشنگی سد‌های خراسان‌شمالی با وجود افزایش بارندگی‌ها/ بهبود کشاورزی با بارندگی️
  • هشدار نارنجی وضعیت جوی برای استان‌های شمالی در آخر هفته
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • تعیین معین برای ۱۷ استان سیل زده | بازگشایی ایمن راه‌ های روستایی و عشایری 
  • ثبت‌نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیرشاغل مناطق روستایی و عشایری
  • ثبت نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران در آذربایجان غربی
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • جشنواره روستایی و عشایری در استان قزوین برگزار می‌شود