Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@02:52:52 GMT

۹۹ درصد از قطعات تراکتور در ارومیه تولید می‌شود

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۲۹۰۵۲

۹۹ درصد از قطعات تراکتور در ارومیه تولید می‌شود

مدیرعامل شرکت تراکتورسازی ارومیه گفت: برای تولید تراکتور هیچ مشکلی نداریم و ۹۹درصد از قطعات آن را داخل کشور تولید می‌کنیم. ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۸ استانها آذربایجان غربی نظرات - اخبار استانها -

مرتضی مشکینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه، با اشاره به تولید تراکتور در ارومیه اظهار داشت: این کارخانه از سال 1371 فعالیت خود را توسط حمایت تراکتورسازی ایران شروع کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این سال‌ها مسئولان و کارگران این کارخانه با تحمل تمامی سختی‌ها روز به روز پیشرفت کردند و امروز شاهد این واقعیت هستیم برای تولید تراکتور به هیچ‌ یک از کشورهای دیگر نیاز نداریم و حتی کارخانه تراکتورسازی  ایران در دنیا به یک برند تبدیل شده است.

مشکینی گفت: در حال حاضر تمامی قطعات تراکتور داخل کشور و به‌ویژه در شهرهای تبریز و ارومیه تولید می‌شود که این کار سبب ارزآوری بزرگی برای کشور شده است.

تعطیلی شهرک صنعتی فاز یک ارومیه به‌روایت تصویرچشم‌پوشی بازرسان برخی اتحادیه‌ها از تخلفات صنفی؛ خودروسازان حقوق مصرف‌کننده را پایمال می‌کنندتقاضای خودرو در حال حاضر از سوی دلالان است

مدیرعامل شرکت تراکتورسازی ارومیه خاطرنشان کرد: این کارخانه تمام نیاز کشاورزان کشور را تأمین می‌کند و در سال حدود 2 هزار و 500 دستگاه تراکتور تولید می‌کند.

وی تصریح کرد: کارگران و مسئولان این کارخانه با تلاش شبانه‌روزی به سخن رهبر معظم انقلاب اسلامی در تحقق شعار سال 97 جامه عمل می‌پوشانند و با اتکا به دانش و حرفه جوانان داخل محصولات کاملاً بومی را تولید می‌کنند به‌طوری که در این کارخانه 7 نوع تراکتور در خط تولید آن به بازارهای داخلی و خارجی راهی می‌شود.

انتهای پیام/ن

R41361/P/S6,48/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۹۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۳ درصد حجم مخازن سد‌های کشور پر شد

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما، فیروز قاسم زاده، سخنگوی صنعت آب در نشست خبری سوم اردیبهشت سال ۱۴۰۳ ضمن بیان اینکه ۶۳ درصد از مجموع حجم مخازن سد‌های کشور معادل ۳۱ میلیارد مترمکعب پرشده است، گفت: با اینکه امسال مقدار ورودی به سد‌ها ۹ درصد کاهش داشته است، اما میزان خروجی سد‌ها تقریبا مانند سال گذشته است. 

سخنگوی صنعت آب درباره بارندگی‌های اخیر استان سیستان و بلوچستان گفت: این استان در سال به طور متوسط ۵۶ میلی‌متر بارش دریافت می‌کند، اما به دنبال سامانه بارشی مستقر در این منطقه، بیش از ۵۰ درصد کل بارش سال آبی خود را ظرف ۴۸ ساعت دریافت کرد.

به گفته سخنگوی صنعت آب میزان ورودی سد‌های استان سیستان و بلوچستان طی سیلاب اخیر ۷۰۰ میلیون مترمکعب بوده است.

قاسم‌زاده همچنین به شرایط دریاچه ارومیه اشاره کرد و گفت: هم اکنون تراز آب دریاچه ارومیه نسبت به سال قبل ۱۲ سانتری‌متر و نسبت به ابتدای سال آبی ۶۰ سانتی‌متر افزایش داشته است.

وی اضافه کرد: وسعت دریاچه ارومیه ۱۷۰۰ کیلومتر مربع است و ۲.۲ میلیارد مترمکعب حجم آب موجود در این دریاچه تخمین زده می‌شود.

سخنگوی صنعت آب در ادامه نیز درخصوص شرایط کلی سد‌های سیزده‌گانه کشور اینگونه گزارش داد: مدیریت مصرف آب چاه‌های کشاورزی با استفاده از کنترل برق مصرفی این چاه‌ها سیاستی است که وزارت نیرو از سال گذشته در پیش گرفته است تا بتواند از اضافه برداشت آب در بخش کشاورزی جلوگیری کند.

طبق گفته سخنگوی صنعت آب با اجرایی شدن این طرح ۶ الی هفت میلیارد مترمکعب یعنی معادل ۲۵ درصد مصرف چاه‌های کشاورزی مدیریت می‌شود. 

قاسم زاده همچنین درباره روند اجرایی شدن این طرح گفت: برنامه مصرفی چاه‌های کشاورزی توسط پیامک به مالکان آنها اطلاع رسانی می‌شود، اگر به این پیامک‌ها توجه نکنند در چندمرحله به آنها هشدار داده می‌شود و در صورت پیروی نکردن از دستورالعمل مصرف، جریمه و برق چاه‌های کشاورزی به برق خانگی تبدیل می‌شود و اینگونه دیگر نمی‌توانند از چاه برداشت داشته باشند.

وی در ادامه افزود: از آغاز سال تاکنون نیز دو مرحله اطلاع‌رسانی به مردم انجام شده است.

دیگر خبرها

  • احیای مستقیم فولاد هرمزگان ۱۵ درصد فراتر از طراحی کارخانه
  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • فعال کارگری: دولت با احیای کارخانه‌های تعطیل یا نیمه‌تعطیل، تولید داخل را زنده کرد
  • بانک‌ها باید ۱۵ درصد از منابع خود را در اختیار بخش کشاورزی قرار دهند
  • نخستین کارخانه تولید سیمان کربن صفر ساخته شد
  • فوری:‌ تراکتورسازی با حمید مطهری به توافق رسید
  • توضیح مدیرعامل تراکتورسازی درباره جذب گل‌محمدی
  • گل محمدی و تراکتورسازی در دقیقه ۹۰ | گران‌ترین سرمربی لیگ جذب شد؟
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • ۶۳ درصد حجم مخازن سد‌های کشور پر شد