Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@15:59:48 GMT

خیران اردبیلی ۳۸۲ مدرسه تحویل آموزش و پرورش دادند

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۲۹۲۷۹

خیران اردبیلی ۳۸۲ مدرسه تحویل آموزش و پرورش دادند

مدیر عامل مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان اردبیل گفت: مجمع خیرین استان اردبیل تاکنون ۳۸۲ مدرسه در قالب هزار و ۵۳۹ کلاس درس در سطح استان اردبیل احداث و تحویل آموزش و پرورش داده‌اند. ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۹ استانها اردیبل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پارس‌آباد، علی مکارمی‌نیا ظهر امروز در دوازدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز شهرستان پارس‌آباد اظهار داشت: پارس‌آباد مغان نرخ بالای رشد جمعیت در رتبه دومین شهرستان استان قرار گرفته است که کمبود فضای آموزشی در این شهرستان وضعیت بحرانی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه توسعه فضاهای آموزشی شهرستان پارس‌آباد با توسعه اجتماعی این شهرستان یکسان نیست افزود: بنابراین توسعه فضاهای آموزشی شهرستان پارس آباد مغان بدون حضور خیرین و تنها با اعتبارات ملی و استانی محقق نمی‌شود.

120 دوره آموزشی ویژه اولیای دانش‌آموزان با نیازهای ویژه کردستان برگزار شدسرانه تعمیرات مدارس در استان مرکزی برای هر متر مربع فضای آموزشی 2 هزارمترمربع است50 میلیارد تومان در حوزه مدرسه‌سازی اردبیل سرمایه‌گذاری شد؛ بهره‌برداری از 10 پروژه آموزشی جدید

مکارمی‌نیا بر اهمیت خیرین مدرسه ساز در امر توسعه فضاهای آموزشی تاکید کرد و گفت: باید به دنبال منابع جدیدی از کمک‌های خیرین باشیم که باید این امر را فرهنگ سازی کرده و مردم نیز مشارکت در امر مدرسه‌سازی را جز مسئولیت‌های اجتماعی و بخشی از تامین نیازهای خود بدانند.

دولت لطفی مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان اردبیل نیز در ادامه این جشنواره با اشاره به تعهدات خیرین مدرسه ساز استان اردبیل تصریح کرد: تعهدات خوبی از سوی خیرین در این جشنواره‌ها و در شهرهای مختلف استان برای توسعه فضاهای آموزشی صورت گرفته که نشان دهنده رشد مشارکت‌ها در بحث‌های آموزشی است.

وی با تاکید بر اینکه کمبود فضای آموزشی شهرستان پارس آباد مغان با حضور خیرین مرتفع می شود بیان کرد: امیدواریم با تحقق تعهدات خیرین بخشی از کمبود فضاهای آموزشی در این استان حل شود.

لطفی عملکرد مجمع خیرین مدرسه ساز استان اردبیل را چشمگیر دانست و افزود: مجمع خیرین استان اردبیل تاکنون 382 مدرسه در قالب هزار و 539 کلاس درس در سطح استان اردبیل احداث و تحویل آموزش و پرورش داده‌اند.

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان اردبیل اظهار داشت: اداره کل نوسازی نوسازی مدارس استان اردبیل آمادگی دارد که در مقابل 50 درصد هزینه کرد خیرین مدرسه‌ساز، 50 درصد این هزینه را نیز از محل اعتبارات ملی برای آن پروژه در نظر گرفته و سریعا پروژه را جمع بندی کند.

اکثر مدارس شهرستان پارس آباد مغان دو شیفت است

علی علایی فرماندار شهرستان پارس‌آباد مغان نیز با بیان اینکه اکثر مدارس شهرستان پارس آباد مغان دو شیفت است بیان کرد: با توجه به نرخ رشد بالای جمعیت دانش‌آموزی شهرستان پارس‌آباد همه ما به ویژه مسئولان استانی باید در توسعه فضاهای آموزشی این شهرستان به طور جدی پیگیر باشند و برای رفع آنها تلاش مضاعف داشته باشیم.

علایی افزود: از نظر فضاهای آموزشی با مشکلات عدیده مواجه هستیم، که با همت مردم خیّر شهرستان کمبود فضاهای آموزشی شهرستان تامین می‌شود.

فرماندار شهرستان پارس‌آباد خیرین را یاوران دولت عنوان کرد و گفت: خیرین به عنوان دلسوزان و یاوران دولت با کمک‌های خود زمینه توسعه آموزش و پرورش و سرمایه‌های آینده کشور را فراهم می‌کنند، هر چه قدر مردم خیّر مشارکت داشته باشند به همان اندازه دولت در این خصوص اعتبار خواهد گذاشت.

انتهای پیام/ ع

R41374/P/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۹۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۸ مدرسه شهرستان بیرجند دو نوبته است/نیاز به ۱۰۹ کلاس درس

به گزارش خبرنگار مهر، مجید بهدانی صبح پنج شنبه در نشست خبری اظهار کرد: رشد، توسعه و پیشرفت کشور در گرو ارتقا آموزش و پرورش در بخش‌های مختلف است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند بیان کرد: در سال گذشته پویش «به احترام معلم برپا» را در بیرجند در راستای ارتقا جایگاه معلم را برگزار کردیم که امسال نیز این پویش برگزار خواهد شد.

اشاره به برنامه‌های هفته معلم

بهدانی گفت: غبارروبی مزار شهدای فرهنگی، برگزاری مراسم سپاس معلم در دبیرستان ۱۵ خرداد با حضور مسئولین، دیدار با خانواده شهدای فرهنگی، برگزاری مراسم یادبود فرهنگیان فرهنگی، تجلیل از ۴۰ نفر از فرهنگیان پیشکسوت و … از جمله برنامه‌های است که در هفته معلم برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: در سال جاری پویش «این خنده را فراموش نخواهیم کرد» را برگزار می‌کنیم که در این پویش رسانه وارد کار خواهد شد و فضای پر نشاط مدارس و رابطه صمیمی بین دانش آموزان را انعکاس دهند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند گفت: در جلسه استانی تجلیل از معلمان نمونه در ۱۶ اردیبهشت ماه از ۲۴ معلم، مدیر و معاون نمونه شهرستان بیرجند تجلیل خواهد شد.

بهدانی افزود: با بیان اینکه تأکید ما بر این است که از نیروهای باسابقه و نیروهای جوان در کنار یکدیگر استفاده کنیم.

وی با تأکید بر برگزاری نماز جماعت در مدارس بیان کرد: در قریب به اتفاق مدارس شهرستان نماز جماعت برگزار می‌شود.

۱۷ مدرسه شهرستان بیرجند نمازخانه ندارند

مدیر آموزش و پرورش بیرجند با بیان اینکه از ۳۸۰ آموزشگاه شهرستان تعداد ۱۷ مدرسه نمازخانه ندارد، ادامه داد: تلاش ما بر این است که مشکل این مدارس را نیز مرتفع کنیم.

بهدانی گفت: طلبه‌های طرح امین که وارد مدارس می‌شوند دوره‌های تخصصی ارتباط با کودک و نوجوان را می‌گذرانند و بر اساس بررسی‌ها ۹۰ درصد آنان نیروهای موفقی هستند.

وی ادامه داد: در حوزه انس با قرآن و موضوعات فرهنگی تأکید ما بر این است که از کارهای نمایشی پرهیز کرده و زمینه رشد نوجوان فراهم شود.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند افزود: در ۶ ماه گذشته ۳۶۰ محفل کوچک قرآنی و دو کرسی تلاوت قرآن با حضور قاریان برجسته با حضور دانش آموزان بیرجندی برگزار شد.

بهدانی با تأکید بر اینکه در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی پویش «موج خواندن» را اجرایی کردیم، گفت: در این راستا از نویسندگان برجسته‌ای که در حوزه نوجوان کتاب تألیف کردند دعوت کردیم.

وی یادآور شد: در مسابقات کتابخوانی با عنوان «کتاب نوش» سه هزار دانش آموز شهرستان بیرجند شرکت کردند.

یک گام شیرین در راستای عدالت آموزشی

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند گفت: در راستای عدالت آموزشی هزینه ایاب و ذهاب ۲۵۰ دانش‌آموز روستایی که در محل زندگی شأن امکان تحصیل نبود، توسط آموزش و پرورش تقبل کردیم.

بهدانی با بیان اینکه در شهرستان بیرجند ۴۰ نفر در دوره آموزش ابتدایی و ۳۰ نفر در دوره متوسطه که ترک تحصیل کرده بودند، شناسایی و مجدد جذب شدند، گفت: امکان جذب ۱۵۰ نفر نیز به واسطه فوت، معلولیت و… میسر نشد.

چالش کمبود کلاس درس در بیرجند

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند ادامه داد: در بیرجند ۸۴ مدرسه ابتدایی و چهار مدرسه متوسطه دو نوبته است.

بهدانی با بیان اینکه رشد دانش آموزان را در مهر سال جاری را خواهیم داشت، گفت: در مهر سال جاری نیاز به ۷۱ کلاس درس در مقطع ابتدایی خواهیم داشت.

وی اظهار کرد: در مجموع در مهر سال جاری نیاز به ۱۰۹ کلاس درس در شهرستان بیرجند خواهیم داشت.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند یادآور شد: برای مهر ۱۴۰۳ در آزمون‌های استخدامی ۱۵۰ آموزگار ابتدایی، ۷۹ نفر در بخش دبیری و هنرآموزی و ۸۶ نفر معلم پرورشی جذب خواهیم کرد و همچنین ۲۹ فارغ‌التحصیل دانشگاه فرهنگیان را خواهیم داشت.

کد خبر 6088307

دیگر خبرها

  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • ساخت ۸۲ طرح خیری در چهارمحال و بختیاری
  • برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در بام ایران
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • شناسایی ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال و بختیاری
  • ۸۸ مدرسه شهرستان بیرجند دو نوبته است/نیاز به ۱۰۹ کلاس درس
  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است
  • جابه‌جایی ۲۵۲ هزار تن کالا از استان اردبیل
  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد