Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، سرهنگ احسان آنقی ظهر امروز در جمع اصحاب رسانه با اشاره به فعالیت کانال ک. م در استان مرکزی اظهار داشت: کانال ک. م بیش از یک سال است که در استان مرکزی فعالیت داشته و مطالبی را درج کرده که سبب شکایت برخی افراد از این کانال شده، برهمین اساس پرونده‌ای تشکیل و بررسی‌ها انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باتوجه به اقدامات و همکاری‌های انجام شده ادمین‌ها این کانال و افرادی که با آن همکاری داشتند شناسایی و تجهیزات آن‌ها توقیف شده است.

رئیس پلیس فتای استان مرکزی تصریح کرد: تعدادی در این زمینه این پرونده شناسایی، پرونده کامل شده و به دادسرا تحویل داده شده است، پلیس در این زمینه تاکنون کسی را دستگیر نکرده است.

آنقی بیان کرد: تمام بررسی، جمع‌آوری اطلاعات و ... که در حقیقت صفر تا ۱۰۰ پرونده را خود پلیس فتای استان انجام داده، برابر قانون، برای افراد شناسایی شده پرونده تشکیل و به مراجع ذی‌صلاح ارجاع داده شده‌اند، قطعا با آن‌ها در صورت مجرم بودن برخورد قانونی می‌شود.

وی عنوان کرد: برخی افراد انتظار دارند افراد شناسایی شده بدون محکامه به زندان فرستاده شوند، ابتدا باید بررسی و محاکمه انجام شود، افرادی که مدارک علیه آن‌ها است به مراجع قضایی احضار شده‌اند، با محرز شدن اتهامات به افراد شناسایی شده، قطعا با آن‌ها برخورد می‌شود.

رئیس پلیس فتای استان مرکزی در پاسخ به سوالی در زمینه در دست داشتن اطلاعات طبقه‌بندی شده کانال ک. م و این که چرا شناسایی آدمین و یا آدمین‌های این کانال بیش از یک سال طول کشیده است گفت: بدون داشتن سند و مدرک نمی‌توان کسی را متهم کرد، روال کار پلیس جمع‌آوری اطلاعات و سپس متهم کردن است، زیرا باید پروند براساس اسناد و مدارک بررسی شود.

آنقی ادامه داد: هم‌اکنون پرونده رسیدگی به کانال ک. م مفتوح بوده و شعبه و قاضی رسیدگی کننده به آن مشخص است، پلیس فتا به عنوان یک ضابط قانونی عمل می‌کند، پلیس فتا در رابطه با وابستگی سیاسی اشخاص متهم در پرونده کانال ک. م اظهار نظر نمی‌کند، مراجع ذی‌صلاح به آن رسیدگی می‌کنند.

وی در واکنش به درخواست یکی از خبرنگار یکی از نشریات اصلاح طلب وابسته به یک حزب منحله اصلاح طلبان استان مرکزی در زمینه درخواست برای فیلترینگ کانال‌های تلرامی مثل کانال ک. م گفت: تلگرام در ایران سروی ندارد و یک برنامه و شرکت خارجی است، تفاهم‌نامه‌ای برای همکاری با تلگرام وجود ندارد و تلگرام با ایران در بسیاری از موارد که حتی کشور را به چالش کشید همکاری نکرده و نمی‌کند.

رئیس پلیس فتای استان مرکزی اضافه کرد: برهمین اساس نمی‌توانستیم آن را فیلتر کنیم، خود برنامه تلگرام برنامه‌ها و مرز‌هایی دارد برای مثال به صورت خودکار کانال‌های تروریستی و یا دعوت به تروریستی را به صورت خودکار فیلتر و از دسترس خارج می‌کند، همچنین اگر تعداد زیادی کاربر یک کانال را ریپورت کنند آن کانال به صورت خودکار مسدود می‌شود.

آنقی در پاسخ به سوالی در زمینه این که اگر افراد شناسایی شده آدمین کانال ک. م هستند پس چرا کانال به فعالیت خود ادامه می‎دهد گفت: در صورت محرز شدن جرم افراد شناسایی شده و مدیر کانال، مشخص می‌شود که هم‌اکنون چه کسی در این کانال فعالیت می‌کند.

وی با اشاره به اقدامات پلیس فتای استان در سال ۹۷ افزود: سال ۹۷ در زمینه جرائم سایبری سال سختی بود، زیرا هر سال شاهد رشد جرائم هستیم، اما در سال ۹۷ در حوزه جرائم سایبری رشد ۹۴ درصدی در استان داشته‌ایم، از سال ۹۰ که پلیس فتای استان مرکزی فعالیت خود را آغاز کرده تا سال ۹۷ رشد یک هزار درصدی داشته که این رقم در سال ۹۷ نزدیک به ۹۴ درصد رشد داشت.

رئیس پلیس فتای استان مرکزی تصریح کرد: سرقت اطلاعات حساب بانکی و برداشت غیرمجاز نخستین جرم سایبری با ۴۴ درصد در استان است که در سال ۹۷ رشد ۲۲۲ درصدی داشته است، راهکار‌ها و اقداماتی در این زمینه ارائه و انجام شده است، برهمین اساس از ابتدای خرداد همه بانک‌ها موظف به ارائه رمز‌های یک‌بار مصرف به کاربران هستند.

آنقی بیان کرد: ۹۰ درصد وقوعات در این حوزه در زمین سرقت اطلاعات حساب بانکی است، از آسیب‌های این حوزه ورود افراد به سایت‌های شرط‌بندی و قمار، عدم توجه به هشدار‌های پلیس است، بانک‌ها ملزم به ارتقا امنیت کاربران خود هستند.

وی عنوان کرد: کلاهبرداری اینترنتی دومین جرم سایبری در استان است که اقداماتی هم در این زمینه انجام شده، بیشتر شکایت‌ها و جرم‌ها در دو سایت خرید و فروش کالا است که مدیران این سایت‌ها موظف به اهراز هویت در این زمینه هستند، اپراتور‌های تلفن همراه هم بی‌تقصیر نیستند، زیرا بیشتر سیم‌کارت‌هایی که با آن جرم اتفاق می‌افتد بدون نام و هویت بوده است.

رئیس پلیس فتای استان مرکزی خاطرنشان کرد: اپراتور‌ها باید نسبت به مسدود کردن سیم‌کات‌های بدون نام و یا غیرفعال اقدام کنند، دومین جرم سایبری در استان هتک حیثیت با ۱۶ درصد است، که خوسبختانه در سال ۹۷ شاهد کاهش ۱۳ درصدی این جرم در استان بوده‌ایم.

آنقی ادامه داد: سال ۹۷ در حوزه کشفیات جرائم سایبری برای چندمین سال متوالی رتبه نخست کشور را به‌دست آورده‌ایم، متوسط کشوری در حوزه کشف جرائم سایبری ۷۰ درصد است این درحالی است که در استان ۱۰۹ درصد است.

وی اضافه کرد: استان مرکزی در زمینه وقوع جرائم سایبری رتبه ۱۳ کشور را دارد، این مهم هم به سبب شاخص‌های مختلف مثل بالا بودن جمعیت دانشجویی آن است.

رئیس پلیس فتای استان مرکزی افزود: باتوجه به فعال شدن رمز یک‌بار مصرف از خرداد ماه امسال، به شهروندان توصیه می‌کنیم از هم‌اکنون به بانک‌ها مراجعه کرده و رمز ایستایی خود غیر فعال و رمز یک‌بار مصرف خود را فعال کنند، باتوجه به این که بانک‌ها باید به فکر مشتریان خود باشند اگر بانکی این کار را انجام نداد قابل اعتماد نیست.

آنقی تصریح کرد: انتظار داریم با اجرای طرح رمز‌های یک‌بار مصرف شاهد کاهش ۸۰ تا ۹۰ درصدی جرائم سایبری باشیم، ۳۵ درصد وقوعات جرائم سایبری در کشور مرتبت با OTP است، این درحالی است که در استان این رقم ۴۴ درصد است، رمز‌های یک بار مصرف توسط یک الگوریتم پیچیده تولید شده و امکان حدس زدن و یا هک کردن آن وجود ندارد.

وی در پاسخ به سوالی در زمینه این که ایا فعالیت شرکت تلفیق و هنر قانونی است یا خیر گفت: خارج از بحث شرکت تلفیق و هنر، شرکت‌های بازاریابی شبکه‌ای زیادی فعالیت می‌کنند و مجوز خود را از مراجع ذی‌صلاح دریافت کرده‌اند، اما شرکت‌هایی که ظاهر آن‌ها بازاریابی شبکه‌ای و باطن آن‌ها هرمی است غیرقانونی هستند، پلیس فتای استان وظیفه دادن مجوز را ندارد.

رئیس پلیس فتای استان مرکزی اضافه کرد: هر شرکتی که مدیرعامل، مجوز، دفتر برای پاسخگویی نداشته باشد غیرقانونی است، در زمینه شرکت تلفیق و هنر هم شکایاتی داشته‌ایم که رسیدگی شده‌اند.

آنقی بیان کرد: افراد برای شکایت در زمینه جرائم سایبری می‌تواند به صورت حضوری به پلیس فتا مراجعه کنند، یا اینکه به سایت پلیس فتا قسمت گزارشات مردمی مراجعه کنند، همچنین آن‌ها می‌توانند به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و شکایت کنند.

وی عنوان کرد: باتوجه به پایین آمدن سن کاربران فضای مجازی پلیس فتا با حضور در مدارس و دانشگاه‌ها، به صورت کارشناسی موارد را آموزش و اطلاع‌رسانی می‌کند، اما والدین هم حتما باید در کنار فرزندان خود برای استفاده درست از فضای مجازی آموزش ببینند، سرقت در فضای مجازی برابر سرقت در فضای واقعی است.

انتهای پیام/ ب

پرونده کانال تلگرامی ک.م در استان مرکزی به کجا رسید

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی تلگرام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۹۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری دو بازیکن 19 ساله لیگ برتر انگلیس به اتهام تجاوز جنسی

دو بازیکن 19 ساله از لیگ برتر انگلیس با اتهام تجاوز جنسی مواجه شده‌اند. 

طرفداری | پرونده تجاوز جنسی بار دیگر در لیگ برتر انگلیس گشوده شد. 

به گزارش سان؛ دو بازیکن لیگ برتری به اتهام تجاوز جنسی توسط پلیس انگلیس دستگیر شده‌اند. مطابق یافته‌ها این دو بازیکن در یک باشگاه بازی می‌کنند و هر دو 19 سال سن دارند. پرونده‌ آن‌ها در حال حاضر با دو اتهام تجاوز و همراهی در آن توسط پلیس پیگیری می‌شود، هر چند آن‌ها با قرار وثیقه آزاد شده‌اند. یکی از متهمان پرونده یک شب را در ایستگاه پلیس گذراند و به سوالات کارآگاهان پرونده پاسخ داد. هم‌تیمی این بازیکن نیز یک روز پس از او دستگیر شد. محلی که این دو بازیکن مرتکب جرم شده‌اند، در اطراف ورزشگاه خانگی تیم‌شان عنوان شده است. پلیس در گفت‌وگو با سان موضوع «اتاق خصوصی» در نزدیکی ورزشگاه را برای تجاوز جنسی را تایید کرده است. سخنگوی باشگاه لیگ برتری به دلیل تحقیقات پلیس در این مرحله از اظهارنظر خودداری کرده است. 

از دست ندهید ????????????????????????

سرمربی پرسپولیس: من کاشف آلیسون بودم جنگ در دربی میلان؛ 3 اخراجی در 3 دقیقه! آشنایی با مالکان لیگ برتر و میزان ثروت آن‌ها مورینیو: به من می‌گفتند اتوبوس، حالا با همین سبک شده‌اند جادوگر!

دیگر خبرها

  • طرح‌های اجرا شده در حوزه عفاف و حجاب در چارچوب قانون است
  • بررسی پرونده‌ها و کالاهای موجود در انبار مرکزی اموال تملیکی گیلان
  • جزئیات کشف سکه‌های دوره اشکانی از یک مسافر قطار
  • کشف سکه‌های دوره اشکانی از مسافر قطار
  • کشف ۷۳ سکه عتیقه در ایستگاه راه آهن اندیمشک
  • ۴۵ فقره سرقت در پرونده سارق خودرو و محتویات خودرو
  • بازداشت ۱۸ کلاهبردار کنکوری / فروش سوالات در ۲۰ کانال و گروه تلگرامی و صفحه اینستاگرامی
  • خبر مهم درباره تجهیزات جدید لباس‌ و خودروهای پلیس (فیلم)
  • دستگیری دو بازیکن 19 ساله لیگ برتر انگلیس به اتهام تجاوز جنسی
  • بز‌های کوهی در منطقه حفاظت شده البرز مرکزی (فیلم)