Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@10:16:06 GMT

برنامه راهبردی یک‌ ساله رونق تولید در قم تدوین شد

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۳۰۱۱۱

برنامه راهبردی یک‌ ساله رونق تولید در قم تدوین شد

استاندار قم از تدوین و نهایی شدن برنامه راهبردی یک‌ ساله رونق تولید با ۲۷ محور مختلف در قم خبر داد. ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۶ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، بهرام سرمست ظهر امروز در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که در سالن جلسات استانداری برگزار شد اظهار داشت: مبحث رونق تولید باید به صورت جدی در استان دنبال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تدوین برنامه راهبردی رونق تولید در قم افزود: برنامه استراتژیک یک‌ ساله برای رونق تولید در قم تدوین و به‌عنوان یک تکلیف اداری به تمام دستگاه‌های استان ابلاغ‌شده است.

انتقاد استاندار قم از مشکلات برق شهرک‌های صنعتی؛ سرمایه‌گذاران در حال فرار هستند24 میلیارد تومان تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان قم پرداخت می‌شوددستور قاطع استاندار قم برای بررسی مشکلات حوزه کارگری در اسرع وقت

استاندار قم با بیان برخی از اشکالات برنامه راهبردی رونق تولید در قم گفت: متأسفانه در برنامه راهبردی یک‌ساله استان در مسئله رونق تولید برخی از الزامات و نقشه راه‌ها رعایت نشده که باید دبیرخانه ستاد تسهیل آن‌ها را نیز در این برنامه بگنجاند.

سرمست با انتقاد از برخی بی‌توجهی‌های مدیران استان در مواجه با مشکلات اقتصادی ابراز کرد: در برنامه راهبردی یک‌ساله رونق تولید در قم متأسفانه هنوز عمق و ابعاد مشکلات و موانع به درستی سنجیده نشده و از درک کافی برخوردار نیست.

وی ادامه داد: درک و شناسایی مشکلات و مسئول کردن سازمان‌های ذی‌ربط برای رفع موانع پیش رو دو پیش‌شرط در مسئله تدوین راهبرد یک‌ساله رونق تولید در قم است، در پایان سال هر دستگاهی که در مسئله رونق تولید کم‌کاری کرده باشد به صورت جدی مورد بازخواست قرار می‌گیرد.

استاندار قم خاطرنشان کرد: اجرای برنامه و عملیاتی شدن راهبرد یک‌ ساله رونق تولید نیازمند زمان‌بندی و مشخص شدن درصد پیشرفت فیزیکی برنامه به صورت روزانه بوده تا در پایان سال درصد پیشرفت و یا توقف برنامه‌های تدوین‌شده به درستی سنجیده شود.

سرمست با اشاره به حساسیت استان در اجرای درست راهبرد یک‌ ساله رونق تولید در قم اضافه کرد: به صورت پیوسته باید ارزیابی از برنامه‌های رونق تولید توسط دبیرخانه در استان دنبال شده و نقش هرکدام از دستگاه‌های مسئول را به صورت جدی و دقیق رصد و پایش کند

استاندار ابراز کرد: سازمان صنعت و معدن استان در مسئله رونق تولید مسئولیت جدی دارد، اما تنها بازیگر این مبحث نبوده و دستگاه‌های دیگر نیز مانند بیمه‌ها، مالیات، گمرک و بانک‌ها نیز به نوبه خود سهم بسیار مهمی را دارند.

انتهای پیام/ح

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۰۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالبات اهالی منطقه ۱۲ از شهردار اصفهان چه بود؟

شهردار اصفهان در برنامه بی‌واسطه با مردم و دیدار چهره به چهره با شهروندان، تحت عنوان «مردم سلام» با شهروندان منطقه ۱۲ این کلان‌شهر دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، هفدهمین برنامه «مردم سلام» به‌منظور دیدار با شهروندان منطقه ۱۲ شهرداری، چهارم اردیبهشت سال جاری پس از نماز مغرب و عشا در مسجد قبا واقع در ملک‌شهر، خیابان ۱۷ شهریور برگزار شد.

جهانگیری نخستین فردی بود که پشت تریبون رفت و مشکلات محله خود را اینگونه مطرح کرد

-خواستار تعیین تکلیف ۵_۶ پلاک بلاتکلیف در خیابان ناصر خسرو و صدور مجوزهای لازم برای ساخت‌وساز هستیم.

احمدیان از معتمدان محله ملک‌شهر مشکلات این منطقه را اینگونه بیان کرد:

- تعیین تکلیف زمین‌های بنیاد مستضعفان حدفاصل میدان شهید علیخانی تا خیابان مفتح ضروری است، زیرا با وزش باد، برای خانه‌ها تولید گرد و خاک می‌کند.

خلیلی از اهالی محله عاشق‌آباد در بیان بخشی از مشکلات این محله گفت:

-مسدود شدن مسیر رفت و آمد مردم این محله به خیابان امام خمینی (ره) موجب ایجاد ترافیک و افزایش طول مسیر شهروندان در منطقه شده است و باید برای خروجی محله عاشق آباد قبل از احداث متروی اصفهان-شاهین شهر فکری شود، زیرا در غیر این صورت پس از آن مشکلات بسیاری به‌وجود می‌آورد.

- به‌تازگی از کشاورزان منطقه برای فنس‌کشی زمین‌هایشان به ازای هر متر مربع مبلغ ۱۰۰ هزار تومان وجه دریافت می‌شود که این مبالغ در حد توان کشاورزان نیست.

-با توجه به نقش محله عاشق آباد در عصر صفویه، لازم است برای انتشار کتاب «عاشق‌آباد در عصر صفویه» حمایت لازم صورت گیرد.

امیرخانیان از شهرک کوثر نیز به گره‌های ترافیکی در منطقه ۱۲ اشاره کرد و از مشکلات محله خود چنین گفت:

-بازشدن انتهای محله عاشق‌آباد به سمت آزادگان از جمله راهکارها برای رفع مشکل ترافیکی در این محله است.

داوری از ایثارگران و فرهنگیان منطقه ۱۲ از مطالبات اهالی محله چنین گفت:

-حمایت شهرداری از مسابقات و برنامه‌های فرهنگی در سطح مدارس، افزایش ناوگان شهری با توجه به مهاجرپذیر بودن این منطقه و چاره‌اندیشی برای فاضلاب از جمله برنامه‌های ضروری در این منطقه است.

بختیاری یکی از نمازگزاران مسجد صاحب الزمان (عج) درخواست‌های خود را اینگونه مطرح کرد:

ضمن قدردانی برایحمایت‌های صورت گرفته از برنامه‌های فرهنگی و مردمی، لازم است جلسات با معتمدان محلی ادامه پیدا کند.

شیرانی عضو هیئت امنای شهرک امیر کبیر خواستار موقوفه‌ای برای مسجد شهرک امیر کبیر شد.

یکی از اعضای بازارچه زنان بی‌سرپرست با اشاره به کمک‌های روحانیت منطقه در دایر شدن بازارچه برای زنان بدسرپرست و بی‌سرپرست و بیماران اوتیسم درخواست‌های خود را اینگونه مطرح کرد:

- این بازارچه‌ها موقتی است، بنابراین ضرورت دارد زمینی برای برقراری نمایشگاه دائمی فروش محصولات آن‌ها و تمهیداتی برای افزایش همکاری اصناف با غرفه‌داران این بازارچه‌ها در نظر گرفته شود.

حسن‌پور از اهالی خیابان رباط سوم خواستار اصلاح روکش آسفالت کوچه‌های ۵۲ و ۵۳ شد.

همچنین تعدادی از حاضران از محله امیرالمومنین (ع) با اشاره به مشکلات عبور و مرور در این منطقه، تاکید داشتند که از ۲۵ سال پیش تاکنون قرار است خیابان ناصر خسرو تعریض شود، اما همچنان اقدامی در این زمینه صورت نگرفته است؛ اگر اتفاقی برای منازل پیش آید خودروهای آتش‌نشانی و آمبولانس امکان حضور در این کوچه‌ها و خیابان‌ها را ندارند و لازم است تعریض خیابان ناصر خسرو به صورت جدی دنبال شود.

موضوع دیگر مورد تاکید آن‌ها ضرورت جمع‌آوری سگ‌های ولگرد بود.

سلطانی از فعالان فرهنگی منطقه ۱۲ نیز پیشنهاد احداث تقاطع غیر همسطح شرق به غرب در میدان شهید علیخانی را مطرح کرد.

به گزارش ایمنا، دیدار اهالی منطقه ۱۲ با شهردار اصفهان در مسجد قبای ملک شهر حدود سه ساعت به طول انجامید و پس از مطرح شدن خواسته شهروندان و پاسخ دلگرم‌کننده مدیران شهری، نخستین دور از برنامه «مردم سلام» با حضور پرشور شهروندان و مدیران شهری در این منطقه به پایان رسید.

کد خبر 747355

دیگر خبرها

  • فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای در «کوچه سلامت پلاک۱۰۲»
  • قدمت ۶۰ ساله شبکه استانی رادیو همدان
  • تدوین نظام مسائل محلات در کمیته عمران
  • اختصاص زمین به تعاونی‌ها برای رونق تولید در اولویت است
  • رویکرد ما در لرستان اتحاد خدمت‌رسانی حول محور برنامه است
  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی
  • تدوین ۱۱ برنامه کشاورزی برای تحقق شعار سال در قزوین
  • مطالبات اهالی منطقه ۱۲ از شهردار اصفهان چه بود؟
  • پیشگامی آذربایجان شرقی برای تحقق شعار سال
  • تدوین برنامه راهبردی و عملیاتی جهش تولید در استان