Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@13:12:21 GMT

چراغ تالار شیشه ای برای دومین روز متوالی قرمز شد

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۳۱۴۲۱

چراغ تالار شیشه ای برای دومین روز متوالی قرمز شد

تهران- ایرنا- شاخص کل بازار بورس پس از چند هفته رکوردشکنی، دیروز به کانال تعدیل وارد شد و امروز (سه شنبه) با افت یک هزار و 464 پله ای، در جایگاه 202 هزار و 857 واحدی آرام گرفت.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، دیروز (دوشنبه) شاخص کل در بازار بورس 53 واحد کاهش یافت و به رقم 204 هزار و 321 واحد رسید
در معاملات امروز سه میلیارد و 704 میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش هشت هزار و 806 میلیارد ریال در 249 هزار نوبت داد و ستد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امروز شاخص کل (هم وزن) با 156 واحد کاهش به 40 هزار و 590 واحد و شاخص قیمت (هم وزن) با 109 واحد افت به 28 هزار و 282 واحد رسید.
شاخص آزاد شناور نیز با یک هزار و 608 واحد کاهش به رقم 228 هزار و 866 واحد رسید. شاخص بازار اول 920 واحد و شاخص بازار دوم سه هزار و 662 واحد کاهش یافت.
در بین همه نمادها، نماد (وبصادر) بانک صادرات با 205 واحد بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل داشت.
در مقابل، نماد (فارس) صنایع پتروشیمی خلیج فارس با 169 واحد، (ومعادن) توسعه معادن و فلزات با 136 واحد، (مبین) پتروشیمی مبین با 127 واحد، (تاپیکو) نفت و گاز پتروشیمی تامین با 114 واحد و (کگل) گل گهر با 110 واحد و (کچاد) چادرملو با 101 واحد اثر منفی، افت شاخص بورس را رقم زدند.
امروز نماد بانک تجارت، بانک ملت، سایپا، پارس خودرو، های وب، ایران خودرو و گروه مپنا (سهامی عام) در گروه نمادهای پربیننده قرار گرفت.
گروه شیمیایی در معاملات امروز صدرنشین گروه های صنعت شد. در این گروه، 263 میلیون و 800 میلیون برگه سهم به ارزش یک هزار و 390 میلیارد ریال داد و ستد شد.

* آخرین وضعیت شاخص فرابورس
شاخص فرابورس نیز امروز بیش از 14 واحد افت کرد و به رقم 2 هزار و 480 واحد رسید.
در این بازار 885 میلیون و 106 هزار برگه سهم به ارزش بیش از سه هزار و 674 میلیارد ریال داد و ستد شد.
نماد (بزاگرش) نیروگاه زاگرس کوثر بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص داشت.
(ذوب) ذوب آهن اصفهان، ( ارفع)آهن و فولاد ارفع، پالایش نفت لاوان (شاوان)،پالایش نفت شیراز (شراز)، گروه سرمایه گذاری میراث فرهنگی(سمگا) و هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه (میدکو) بیشترین نقش را در افت آیفکس داشتند.

اقتصام*٩٢٠٦*1070*1961*

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد بازار سرمايه بورس فرابورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۱۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف واسطه‌ها و کاهش هزینه تولید طلا در پی حراج شمش در مرکز مبادله

امتداد - تالار حراج حضوری شمش طلای مرکز مبادله ایران از ۲۷ دی ماه ۱۴۰۲ شروع به فعالیت کرد و امروز بیستمین جلسه حراج خود را برگزار می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  تالار حراج حضوری شمش طلای مرکز مبادله ایران از ۲۷ دی ماه ۱۴۰۲ شروع به فعالیت کرد و امروز بیستمین جلسه حراج خود را برگزار می‌کند. طی دوره سه ماهه از شروع حراج شمش طلا، حدود ۲.۷ تن شمش طلا در قالب ۱۹ حراج به فروش رسید و اعضای مجوز دار اتحادیه طلا و جواهر کشور طلای مورد نیاز را از این بازار تامین کرده‌اند.


شاید در اولین حراج شمش طلا که در ۲۷ دی ماه با معامله ۱۰ کیلوگرم شمش طلا به پایان رسید و در حراج دوم فروش پنج قطعه شمش یک کیلوگرمی ثبت شد، کمتر کسی تصور می‌کرد که تالار معاملات طلای مرکز مبادله ایران شاهد معاملات بیش از ۱۰۰ کیلوگرم طلا در هر حراج باشد و رونق معاملات شمش طلا از سوی این مرکز را می‌توان در افزایش تعداد متقاضیان در حراج‌های اخیر، مشاهده کرد. در این رابطه چند فعال بازار طلا دلایل این استقبال را عنوان کردند.

تامین مواد اولیه و رشد صنعت طلا در بستر مرکز مبادله ایران

نادر بذرافشان – رئیس اتحادیه طلا و جوهر استان تهران – با اشاره به فرایند مطلوب حراج شمش طلا که در تالار مرکز مبادله ایران برگزار می‌شود، گفت: این مسئله باعث شده است که مشکلات عدم وجود مواد اولیه جهت ساخت مصنوعات طلا کاهش یابد و متعاقبا این امر سبب کاهش هزینه‌های تولید شده است.

بذرافشان خاطر نشان کرد: تا پیش از راه اندازی این مرکز، تولید کنندگان طلا مجبور بودند شمش مصرفی مورد نیاز خود را از طریق بازار واسطه گری تهیه کنند که این امر خطرات مالی و حتی امنیتی فراوانی ایجاد می‌کرد.

این فعال بازار طلا در ادامه بیان کرد: عرضه شمش طلا در مرکز مبادله باعث شده است که علاوه بر حذف واسطه‌ها، شرایط بهتری در صنعت طلا فراهم شود و می‌توان گفت امروز دیگری فرقی بین طلای آب شده و شمش وجود ندارد.

همچنین سید رضا اخلاقی شریعت – نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر خراسان رضوی – وجود شفافیت در حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران را زمینه ساز رشد روز افزون صنعت طلا و جواهرات در کشور دانست و گفت: یکی از مزیت‌های مهم مرکز مبادله ایران وجود شفافیت در معاملات آن است که این امر سبب می‌شود اعتماد فعالان اقتصادی و صنعتگران طلا به این مرکز جلب شود و آینده خوبی برای این صنعت پویا در کشور رقم بخورد.

منبع: ایسنا

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • وضعیت قرمز هوا در دو ایستگاه اصفهان
  • دادستان های استان گلستان جوانانی توانمند و انقلابی هستند
  • درباره کنسرت‌های عصر گاهی بانوان و چند چالش
  • شاخص بورس یک‌هزار واحد رشد کرد
  • بورس تغییر جهت داد
  • شاخص بورس پایان هفته را در سطح دو میلیون و ۳۰۰ هزار واحد ماند
  • رشد ۱۰۶۹ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • بورس امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • پیش‌بینی بورس چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • حذف واسطه‌ها و کاهش هزینه تولید طلا در پی حراج شمش در مرکز مبادله