Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@17:59:00 GMT

بخش عمده پرونده اعضای هیات علمی پیام نور تعیین تکلیف شد

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۳۲۴۴۹

بخش عمده پرونده اعضای هیات علمی پیام نور تعیین تکلیف شد

تهران – ایرنا - دانشگاه پیام نور اعلام کرد: تا پایان فروردین ماه سال جاری 677 نفر از کل 894 نفری که به صورت «پیمانی مشروط»، «دستیار علمی» و «قراردادی» با دانشگاه همکاری داشته‌اند، تعیین تکلیف شدند.

به گزارش عصر سه شنبه ایرنا ، در اطلاعیه دانشگاه پیام نور آمده است: در طول سال‌های 1384 تا 1393 تعداد 894 نفر با عناوینی که در آیین‌نامه‌های استخدامی وجود نداشته است به صورت «پیمانی مشروط»، دستیار علمی» و «قراردادی» در دانشگاه مشغول به خدمت شده‌اند و مشخص نبودن وضعیت استخدامی این افراد یکی از معضلات دانشگاه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با وجود نبود انطباق وضعیت اشتغال این افراد با قوانین و ضوابط مقرر و فقدان حداقل شرایط عضویت هیات علمی در برخی از آنان از جمله شرایط سنی ورود به خدمت، تقریباً اقدام مؤثری برای تعیین‌تکلیف این افراد به‌عمل نیامده بود.

در ادامه آمده است : یکی از اهداف عمده مدیریت جدید دانشگاه توقف کامل جذب هرگونه نیروی انسانی اعم از هیات علمی و غیر هیات علمی و ساماندهی نیروهای انسانی موجود و تطبیق وضعیت اشتغال آنان با ضوابط و مقررات بوده است و به همین دلیل تعیین تکلیف این قبیل افراد که دارای همکاری علمی با دانشگاه در طی چند سال بوده و همچنان بلاتکلیف مانده بودند در اولویت کاری مدیریت دانشگاه قرار گرفت.

الف) 588 نفر هم‌اکنون دارای حکم استخدامی پیمانی هستند. با مساعدت، همراهی و موافقت هیات مرکزی جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم، احکام استخدامی این افراد صادر شده و هم‌اکنون به عنوان عضو هیات علمی پیمانی مشغول به خدمت هستند.

ب) تعداد 28 نفر به دلیل آنکه بازنشسته سایر دستگاه‌های اجرایی بوده‌اند و یا صلاحیت‌های علمی و عمومی آنان به هیچ‌وجه با توجه به شاخص‌های زمان استخدام، توسط مراجع ذیربط احراز نشده بود، قرارداد آنان تمدید نشده است.

ج) تعداد 28 نفر شخصاً از ادامه همکاری با دانشگاه استعفا داده‌اند.

د) پرونده 33 نفر از این افراد مورد تأیید هیات مرکزی جذب وزارت علوم قرار نگرفته است و فرصت پیگیری و تجدیدنظر به آنها داده شده و لذا احکام این افراد نیز تا تعیین تکلیف نهایی تمدید شده است.

5- پرونده تعداد 217 نفر از مجموع 894 نفر به شرح ذیل در حال بررسی است:

الف) به تعداد 47 نفر فرصت داده شده است که وضعیت آموزشی و پژوهشی خود را تقویت کنند تا پرونده آنان در مراجع ذیصلاح مجدداً مطرح شود.

ب) مراحل تکمیل تعداد 170 پرونده نیز در دانشگاه انجام شده و آماده برای طرح در جلسات هیات مرکزی جذب وزارت علوم است که در صورت تصویب، احکام استخدامی آنان صادر خواهد شد.

صرف شرکت در فراخوان چنانکه در آرا متعدد دیوان عدالت اداری نیز درج شده است، دلالت بر حق استخدامی به عنوان عضو هیات علمی نمی‌کند. شرکت در فراخوان شرط لازم است، اما کافی نیست. همچنانکه اخذ ردیف استخدامی ایجاد حق استخدام نمی‌کند و باید علاوه بر آن صلاحیت‌های علمی و عمومی منطبق با ضوابط مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی احراز شود.

معتبر بودن محل اخذ مدرک دانشگاهی، احراز حداقل میانگین نمرات و یا داشتن شرط سنی موضوعاتی نیست که هم‌اکنون هیات مرکزی جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصویب کرده باشد و این شاخص‌ها از ابتدا وجود داشته‌اند.

برخی از افراد در همان زمانی که در دانشگاه اشتغال به کار پیدا کرده‌اند، فاقد این شرایط حداقلی بوده‌اند، بنابراین نه شاخص جدیدی به دانشگاه ابلاغ شده است و نه قانون عطف به ماسبق شده است.
در پایان آمده است : اگر هم احیاناً فردی فاقد برخی از این شرایط باشد می‌تواند منطبق با دستورالعمل‌های ابلاغی وزارت متبوع، با تقویت فعالیت‌های پژوهشی خود کسری امتیازات لازم اعم از کبر سن یا غیره را جبران کند.

**9283**1601**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي پيام نور تعيين تكليف هيات علمي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۲۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس منصوری در جلسه با دادستان‌های گلستان در گرگان با بیان اینکه عملکرد مجموعه قضائی استان در بخش دادسراها مطلوب است گفت: جایگاه خوب استان گلستان در شاخص‌های مختلف نتیجه تلاش دادستان‌ها و کارکنان دادسراهای استان و صمیمت، تعامل و هماهنگی است که رئیس کل دادگستری استان با مجموعه مدیریتی استان، قضات و کارکنان اداری ایجاد کرده است که در کشور مثال‌زدنی است.

معاون نظارت بر امور دادسراها و ضابطان دادستانی کل کشور افزود: دادسرا نهاد مهمی در پیشگیری از جرایم و ناهنجاری‌ها، مبارزه و تعقیب و در نهایت اجرای احکام است که در این استان به دلیل سابقه طولانی رئیس کل دادگستری استان در سمت دادستانی، اهمیت این نهاد برجسته و به آن توجه خوبی شده است.

وی از آغاز طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور خبر داد و گفت: به منظور کاهش اطاله دادرسی طرح تعیین تکلیف پرونده‌های رسوبی در مراجع انتظامی کشور امسال اجرا می‌شود.

منصوری افزود: پیش‌نویس دستورالعمل این طرح با مشارکت تعدادی از دادستان‌های سراسر کشور در مرحله کارشناسی است که بلافاصله پس از تأیید و تصویب نهایی اجرای آن آغاز می‌شود.

معاون نظارت بر امور دادسراها و ضابطان دادستانی کل کشور گفت: متولی اجرای این طرح دادستانی کل کشور خواهد بود و با اجرای آن پرونده‌های رسوبی در مراجع زودتر تعیین تکلیف خواهد شد. خوشبختانه گلستان از استان‌های خوب استان در تعیین تکلیف پرونده‌های رسوبی در کلانتری هااست.

وی در ادامه سخنان خود در این جلسه گفت: نظارت و بازرسی از پارکینگ‌های وسایل نقلیه موتوری در اولویت دادستان‌ها قرار دارد و در همه استان‌ها به ویژه استان‌های شمالی که شرایط جوی خاص دارند با تمهید رئیس کل دادگستری و دادستان‌ها زودتر این وسایل تعیین تکلیف شود تا به اموال مردم خسارتی وارد نشود. نظارت بر تعیین تکلیف اموال توقیفی موجود در انبارهای شهرداری‌ها هم از جمله مواردی است که از سال گذشته در دستور کار دادستان قرار گرفته است.

منصوری با اشاره به تخصصی شدن بازرسی‌ها از دادسراها و مراجع انتظامی سراسر کشور گفت: صرفه جویی در وقت، بررسی تخصصی عملکرد و بازرسی الکترونیک از جمله مزایای این اقدام است.

معاون نظارت بر امور دادسراها و ضابطان دادستانی کل کشور در ادامه سفر خود به گلستان از دادسرای عمومی و انقلاب گرگان بازدید و در نشست با قضات این دادسرا درباره مسائل و موضوعات مرتبط با این بخش گفت‌وگو کرد.

بازدید از پارکینگ وسایل نقلیه موتوری از دیگر برنامه‌های معاون دادستان کل بود. در این بازید از طرح ابتکاری دادسرای مرکز استان برای جلوگیری از رسوب وسایل نقلیه موتوری و اطلاع به روز درباره وضعیت این وسایل رونمایی شد.

منصوری در ادامه برای بازدید به کلانتری شهرک امام گرگان رفت. بازدید از مرکز ترک اعتیاد اجباری توسکستان، آخرین برنامه روز اول حضور معاون دادستان کل کشور در گرگان بود. اقدام ابتکاری استان گلستان برای راه اندازی کارگاه‌های مهارت آموزی و اشتغال در کنار مرکز بازپروری معتادان در مرکز توسکستان از مواردی بود که این بازدید به آن پرداخته شد.

معاون نظارت بر امور دادسراها و ضابطان دادستانی کل کشور در ادامه سفر خود به گلستان صبح جمعه به گنبد کاووس رفت و همراه با رئیس کل دادگستری استان، دادستان مرکز استان، رؤسای دادگستری‌ها، دادستان‌ها و رؤسای بخش شرق استان و مدیرکل زندان‌های استان از زندان این شهر بازدید کرد.

این هیأت قضائی از همه بندها و بخش‌های زندان گنبد کاووس از جمله بهداری، واحد فرهنگی، ورزشی و آشپزخانه سرکشی کردند. معاون دادستان کل کشور در این بازدید از مددجویان فعال به ویژه در بخش قرآنی و فرهنگی تقدیر کرد و تسهیلات قانونی به مددجویان واجد شرایط اعطا شد.

در این بازدید دادستان‌های استان به هزار و ۳۰۰ مددجوی واجد شرایط استان مرخصی اعطا کردند و برای ۶۵ نفر از زندانیان هم مرخصی پایان حبس منجر به آزادی اعطا شد ضمن اینکه ۶۰۰ درخواست مددجویان نیز جهت اعمال سایر تسهیلات من جمله عفو در دستور بررسی قرار گرفت.

کد خبر 6089572

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان
  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است
  • دانشگاه جای رفتارهای وحشیانه با دانشجویان و اعضای هیات علمی نیست
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • ضرورت تعیین تکلیف پرونده‌های محکومان به قصاص در کردستان
  • تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان ضروری است
  • اجرای طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور
  • طرح تعیین تکلیف پرونده‌های مراجع انتظامی کشور اجرا می‌شود