Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از  روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، از ابتدای فروردین تا پایان اسفند ماه 97، بالغ بر 57 میلیون و 707 هزار تن انواع محصولات معدنی صادر شد که ارزش آن به 9 میلیارد و 226 میلیون و 110 هزار دلار رسید. این در حالی است که میزان صادرات وزنی این محصولات، 5 درصد کاهش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادرات 4.1 میلیارد دلار زنجیره فولاد

صادرات زنجیره فولاد طی سال 97 با 17 درصد رشد به 4میلیارد و 118 میلیون و 110هزار دلار رسید. در مدت یاد شده، میزان صادرات زنجیره فولاد با رشد 3 درصدی به 8 میلیون و 903 هزار تن افزایش یافت و در صدر صادرات حوزه معدن و صنایع معدنی قرار گرفت.

طی مدت یاد شده، صادرات زنجیره مس و پایین دستی با رشد 13 درصدی به 917 میلیون دلار رسید و در رتبه دوم صادرات بخش معدن و صنایع معدنی کشور قرار گرفت.

همچنین طی این مدت، 420 میلیون و 250 هزار دلار زنجیره سیمان، 380 میلیون و 950 هزار دلار کنسانتره سنگ آهن، 342 میلیون و 130 هزار دلار انواع سنگ و محصولات مرتبط، 255 میلیون و 810 هزار دلار زنجیره روی و 128 میلیون و 10 هزار دلار زنجیره سرب صادر شد.

طی سال گذشته، همچنین 72 میلیون و 610 هزار دلار زغال سنگ و کک، 55 میلیون و 460 هزار دلار زنجیره کروم، 32 میلیون و 940هزار دلار زنجیره مولیبدن، 11 میلیون و 440 هزار دلار انواع سفال، آجر، کاشی و سرامیک، 160 هزار دلار پودر آلومینا و محصولات مرتبط، 390 هزار دلار زنجیره تیتان، یک میلیون و 780 هزار دلار آنتیموان، 160 هزار دلار فلزات و سنگ های گرانبها، 40 هزار دلار میکا، 30 هزار دلار نیکل و محصولات و همچنین یک میلیارد و 352 میلیون و 640 هزار دلار سایر معادن و صنایع معدنی صادر شد.

کاهش 41 درصدی واردات

در مدت یاد شده، بیش از 3 میلیون و 643 هزار تن انواع محصولات معدن و صنایع معدنی به ارزش 3میلیارد و 575 میلیون و 750 هزار دلار وارد شد که حاکی از کاهش 41 درصدی میزان تناژ و کاهش34 درصدی ارزش محصولات است.

طی سال 97، بیش از یک میلیارد و 288میلیون و 490 هزار دلار محصولات زنجیره فولاد و محصولات فولادی، 17 میلیون و 420 هزار دلار مس و محصولات پایین دستی، 217 میلیون و 630 هزار دلار زنجیره آلومینیوم و محصولات و 202 میلیون و 230هزار دلار زغال سنگ و کک وارد کشور شده است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۵۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمل ۴۰ درصد از کالای استان یزد مربوط به مصالح معدنی است

محمد رستگاری مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان یزد از حمل ۴۰ میلیون تن کالا از مبدأ استان یزد در سال ۱۴۰۲ به سراسر کشور خبر داد و گفت: بیش از ۱۵ میلیون تن از این عدد مربوط به حمل مصالح معدنی و ساختمانی است.

وی افزود: آمار فوق نشان می‌دهد که قریب به ۴۰ درصد از کالای حمل شده از مبدأ استان، مربوط به مصالح معدنی است که طبیعتاً این موضوع نشان از حساسیت و اهمیت کنترل مصالح معدنی در استان دارد.

رستگاری خاطرنشان کرد: بررسی‌های انجام شده حاکی از این است که تناژ بالایی از مصالح معدنی در استان، خارج از ضوابط قانونی در حال حمل است که این موضوع ضمن تضییع حقوق دولتی، کاهش ایمنی تردد در شبکه جاده‌ای و تخریب شدید رویه راه‌ها را به دنبال دارد.

وی ادامه داد: در همین راستا و با هدف جلوگیری از وقوع حوادث جاده‌ای، حفظ زیرساخت‌ها و برقراری عدالت، ضروری است که دستگاه‌های مربوطه همکاری لازم را با مجموعه راهداری و پلیس‌راه جهت کنترل حمل محمولات معدنی در استان داشته باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • جزئیات تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی
  • جزئیات تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی/ چقدر ارز پرداخت شد؟
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • حمل ۴۰ درصد از کالای استان یزد مربوط به مصالح معدنی است
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • افزایش 22 درصدی ارزش صادرات صنایع دستی از آذربایجان‌غربی
  • رشد ۱۰ درصدی صادرات ایران به چین از ابتدای ۲۰۲۴