Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا؛ داریوش صمیمی، رئیس هیات دوومیدانی استان چهارمحال و بختیاری، طی گفتگو با خبرنگار برنا در خصوص عملکرد تیم ملی ایران در دو روز نخست بیست و سومین دوره مسابقات قهرمانی آسیا 2019 دوحه قطر بیان کرد: وقتی بانوان رکورددار ایران، الناز کمپانی و شهلا محمودی نمی‌توانند از مرحله مقدماتی قهرمانی آسیا بالاتر بروند، به این معنا است که اختلاف سطح دوومیدانی ما با آسیا بسیار زیاد است و باید تلاش خود را افزایش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکثر کشورهای آسیایی فعالیت در این رشته را بسیار زودتر از ما و در سنین پایه آغاز کردند، متاسفانه ما به این شکل کار نکردیم و طبیعی است که نتیجه خیلی خوبی کسب نکنیم.

وی افزود: حسن تفتیان، اگر آسیب جدی نداشته باشد و طبق نظر پزشک همراه کاروان، در مسابقه 200 متر آقایان شرکت خواهد کرد و با وجود اینکه سطح مسابقات بسیار بالا است مطمئن هستم عملکرد خوبی خواهد داشت. اگر آسیب دیدگی جدی باشد، در مسابقه شرکت نمی‌کند و در صورت حضور نتیجه خوبی نمی‌تواند کسب کند. طبق تشخیص پزشک‌ها و نظر شخصی خود او، در خصوص حضور در مسابقه بعدی تصمیم گرفته می‌شود.

صمیمی در خصوص وضعیت جسمانی امیر مرادی عنوان کرد: اگر مرادی با این شرایط جسمانی در مسابقه 800 متر شرکت می‌کرد، ممکن بود بر عملکرد او در رشته 1500 متر که امید شانس مدال است تاثیر بگذارد. با صلاح دید سجاد مرادی، مربی او تشخیص داده شد در این رشته شرکت نکند. به نظر من هم حضور در یک رشته‌ای که شانس مدال بیشتری دارد، بهتر است. امیدوارم بتواند نتیجه خوبی در مسابقه 1500 متر کسب کند.

رئیس هیات دوومیدانی استان چهارمحال و بختیاری ضمن تبریک کسب مدال دو پرتابگر ایرانی، احسان حدادی و بهنام شیری اظهار داشت: وقتی عدم حضور پرتابگر کشورهای عراق، قطر و هند را در استارت لیست مسابقات دیدم، مطمئن شدم که شیری هم می‌تواند مدال بگیرد. بهنام شیری با یک پرتاب عالی مزد زحمات خود را گرفت. احسان حدادی، اسطوره‌ی پرتاب دیسک ایران انتظاری غیر این از او نداشتیم و رکورد خوبی را ثبت کرد. حدادی ورزشکار غیر قابل پیش‌بینی است، اما او کسی است که می‌تواند باز هم شگفتی‌ساز شود و مدال خوش رنگی در المپیک برای ایران بدست بیاورد. باید حاشیه امنیت برای او ایجاد کنیم، مربی خود را در اختیار داشته باشد و در هزینه‌ها کمک حال او باشیم.

صمیمی در خصوص ژاله کاردان بانوی پرتابگر ایرانی خاطر نشان ساخت: حدود 5 ماه است که کاردان زیر نظر من شروع به فعالیت کرده و در حال حاضر رکورددار ایران در رشته پرتاب وزنه بانوان است. طبق پیش‌بینی من حدود 54 متر پرتاب خواهد کرد و می‌تواند شانس مدال داشته باشد.

وی در پایان گفت: مهدی پیرجهان با شکست رکورد ایران عملکرد بسیار خوبی داشته است، اما وقتی با این نتیجه باز هم در جایگاه ششم قرار می‌گیرد، یعنی فاصله سطح ما با آسیا بسیار زیاد است. آینده روشنی در انتظار پیرجهان است و می‌تواند نتایج خوبی کسب کند. تکتم دستاربندان هم موفق به شکست رکورد بزرگسالان در رشته 800 متر شد، ورزشکار بسیار با انگیزه‌ای است و با سرمایه‌گذاری روی دونده‌هایی مثل او می‌توانیم فاصله خود را با آسیا کم‌تر کنیم تا این خلا پر شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: احسان حدادی خبرگزاری برنا پرتاب دیسک حسن تفتیان امیر مرادی فدراسیون دوومیدانی الناز کمپانی تیم ملی دوومیدانی بانوان مسابقات دوومیدانی تیم ملی دوومیدانی ایران قهرمانی آسیا قطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۶۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک هزینه IOC در تیراندازی به افرادی که باید می رسید نرسید

کارشناس و پیشکسوت تیراندازی گفت: آخرین مسابقه دیگر موقع گرفتن سهمیه المپیک نیست چون شانس کسب سهمیه ۵۰ – ۵۰ خواهد بود.

به گزارش مشرق، ابراهیم برخورداری در مورد عملکرد تیم ملی تیراندازی در مسابقات جهانی برزیل و عدم کسب سهمیه المپیک اظهار کرد: مسابقات کسب سهمیه المپیک به پله آخر رسید و در این شرایط روی ورزشکار و مربی فشار وجود دارد. این فشار روی عملکرد تاثیر می‌گذارد. سطح مسابقات برزیل هم خیلی بالا بود و رکوردهای خیلی خوبی ثبت شد. آخرین مسابقه، دیگر موقع گرفتن سهمیه نیست چون شانس کسب سهمیه ۵۰ – ۵۰ خواهد بود. فردی که می‌خواهد سهمیه بگیرد باید همانند هانیه رستمیان به موقع و همان ابتدای کار سهمیه خود را قطعی کند و در مسابقات بعدی برای موفقیت و درخشش در المپیک تلاش کند.

وی در خصوص عملکرد تیم ملی تپانچه و تفنگ گفت: در بخش تپانچه گلخندان خوب عمل کرد. او هر چند بازی‌های آسیایی را از دست داد اما در این مسابقات رکورد خوبی زد. البته سطح مسابقات برزیل بالا بود و متاسفانه با بدشانسی نتوانست به نتیجه لازم برسد. در میکس تپانچه انتظار بیشتر بود اما نتایج بدی کسب شد و رکوردهای ثبت شده خیلی پایین بود. ملی‌پوشان تفنگ هم خیلی خوب کار کردند. خدمتی و نوروزیان رکوردهای خوبی زدند. آنها تلاش و رشد خوبی داشتند اما ای کاش این تلاش ها ماه‌های قبل می‌شد تا به نتیجه لازم و کسب سهمیه بیشتر منجر می‌شد.

وی در خصوص نتایج ورزشکار المپیکی نیز گفت: رستمیان در ۲۵ متر خوب کار کرد. او در چندین مسابقه اخیر فینالیست شده و این یک نقطه امید است که رستمیان را در فینال المپیک هم ببینیم. البته هر چه قسمتش باشد چون حضور در فینال المپیک به موارد مختلفی بستگی دارد. لازم است که در این سه ماه باقی مانده تا المپیک، مهمات فراوان برای او پیدا شود تا او بتواند با فشنگ خوب تمرین کند و فینالیست شود.

کارشناس تیراندازی در مورد عملکرد جواد فروغی نیز افزود: جواد ورزشکار خوب و توانمندی است. او طلای المپیک گرفته اما تیراندازی بالا و پایین زیاد دارد. هر چقدر علم فرد در این رشته بیشتر شود سخت‌تر می‌تواند نتیجه بگیرد. نمی‌گویم فروغی قبل از المپیک علم لازم را نداشت اما هر چه درک از کسب مدال و سختی‌های رشته بیشتر شود نتیجه گرفتن سخت‌تر می‌شود. چینی‌ها همانند یک ماشین در خط آتش قرار می‌گیرند و هر آنچه که به آنها دیکته شده را انجام می‌دهند و به مدال می‌رسند.

برخورداری افزود: آوردگاه المپیک خیلی بزرگ است، سهمیه گرفتن، فینالیست شدن و مدال گرفتن در آن کار آسانی نیست. بنابراین سخت است که ورزشکاری در تیراندازی بتواند از جایگاه خود دفاع کند. خیلی از مدال‌آوران دور قبل المپیک این رشته هنوز نتوانسته‌اند سهمیه بگیرند. امیدوارم فروغی برای المپیک بعدی تلاش کند و بتواند مدال بگیرد.

پیشکسوت تیراندازی افزود: کمیته بین‌المللی المپیک ورزشکاران مستعد را بورسیه کرد و مبلغ ۵۰۰ دلار در ماه به عنوان کمک هزینه به آنها پرداخت شد. کم پولی نیست اما باید دید در تیراندازی به چه افرادی تعلق گرفت؟ مثلا به رسول عفتی یا سجاد پورحسینی تعلق نگرفت تا آنها وضعیت بهتری داشته باشند و بتوانند کسب سهمیه کنند. پوریا نوروزیان در چند مسابقه اخیر عملکرد خیلی خوبی داشت اما در شرایطی که تازه متاهل شده و کار هم ندارد شامل این بورسیه نشد. این کمک‌ها می توانست در روحیه ورزشکاران تاثیرگذار باشد. به نظر من این کمک هزینه IOC در تیراندازی به افرادی که باید می‌رسید نرسید.

برخورداری در خصوص کاهش تعداد سهمیه های المپیک تیراندازی گفت: خیلی از رشته‌های دیگر هم تعداد سهمیه هایشان کمتر شده، مثلا تیروکمان در المپیک توکیو سهمیه داشت اما در این دوره تاکنون نگرفته است. کلی هم برای مربی کره‌ای هزینه کردند. وزارت ورزش که شلاقی عمل نمی‌کند و نمی‌گوید چرا فلان فدراسیون دوره قبل ۶ سهمیه گرفته و در این دوره تعداد سهمیه‌اش کمتر شده است. این اتفاقات به مدیریت برمی‌گردد.

او در پایان در مورد پشتوانه سازی تیم ملی گفت: باید پشتوانه‌سازی می‌شد. اکنون این اتفاق رخ داده و تیم‌های ملی جوانان و نوجوانان آغاز به کار کرده‌اند. امیدواریم اتفاقات خوبی برای رده‌های پایه رقم بخورد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • کشتی فرنگی در چه اوزانی در المپیک شانس مدال دارد؟
  • ملاک اصلی جام تختی انتخاب تیم ملی امید است/ شانس کسب ۲ مدال طلا در المپیک
  • نشست صمیمی دبیر فدراسیون دوومیدانی با ورزشکاران شانس کسب ورودی المپیک ۲۰۲۴ پاریس
  • سریال ناکامی کاراته خوزستان ادامه دارد!
  • المپیک شگفتی‌ها
  • دومین طلا برای ملی پوش ووشو ایران/ زهرا کیانی بازهم قهرمان شد
  • پائز: المپیک ۲۰۲۴ واقعیت است نه رؤیا / مرادی: هدف مشترک داریم
  • وحید شمسایی: حذف ژاپن؟ این اتفاق، یک شگفتی نیست و همه پیشرفت کرده‌اند
  • کمک هزینه IOC در تیراندازی به افرادی که باید می رسید نرسید
  • بازگشت تیم ملی قایقرانی مردان و زنان ایران به میهن