Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@00:08:40 GMT

47 هزار تماس در سامانه سامد آذربایجان غربی ثبت شد

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۳۶۲۷۰

47 هزار تماس در سامانه سامد آذربایجان غربی ثبت شد

ارومیه - ایرنا - مدیرکل بازرسی، مدیریت عملکرد امور حقوقی استانداری آذربایجان غربی گفت: طی سال گذشته 47 هزار تماس در سامانه سامد استانداری ثبت شده است.

به گزارش ایرنا رسول مقابلی روز سه شنبه در جلسه آموزش پایلوت سامانه جدید 111 (سامد نوین) افزود: 24 هزار و 320 ارتباط از این تعداد مکتوب شده و به دستگاه های مربوطه ارجاع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ابراز امیدواری کرد تا با استفاده از ظرفیت سامد نوین و با تغییر رویکرد آن به فرآیند محوری، خدمات بهتر و با کیفیت برای عموم مردم و شهروندان ارایه شود.
وی با اشاره به اینکه تمامی دستگاه ها مکلف به ارائه خدمات از طریق پنجره واحد الکترونیکی هستند، بیان کرد: خدمات اداری دستگاه های اداری باید به صورت الکترونیکی از پنجره واحد ارائه شود تا مردم به در بسته نخورند.
وی اضافه کرد: اگر بخواهیم دیوار بین مراجعان و نظام اداری برچیده شود و مردم در پیچ و خم اداری گرفتار نشوند باید فرآیندهای اداری با رویکرد الکترونیکی گسترش یابد و خدمات اداری اصلاح شود.
مدیرکل بازرسی، مدیریت عملکرد امور حقوقی استانداری آذربایجان غربی گفت: بروکراسی کارآمد و قدرت فناوری از مولفه های حکمرانی خوب و از ابعاد مهم قدرت یک کشور در سطح ملی و بین الملل است.
مقابلی افزود: خدمت رسانی آسان و سریع به مردم طبق مفاد قانون اساسی نیز از اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران بوده که بارها از جانب حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری و رییس جمهوری مورد تأکید گرفته است.
وی با اشاره به لزوم ایجاد میز خدمت الکترونیکی در دستگاه های اداری ادامه داد: متأسفانه برخی مدیران ادراک صحیحی از کارکرد میز خدمت الکترونیکی ندارند و در برخی ازموارد مشاهده می گردد که برخی دستگاه ها با ایجاد شکل ظاهری میز خدمت به ارائه خدمات اندک اداری اکتفا می کنند.
وی همچنین بر برون سپاری خدمات قابل واگذاری دستگاه ها به دفاتر پیشخوان وICT با رویکرد الکترونیکی کردن خدمات اداری تأکید کرد.
وی تاکید کرد: موضوع ارائه خدمات الکترونیکی و هوشمندسازی اداری طبق «سیاست های کلی نظام اداری کشور ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری، مفاد مرتبط قانون برنامه ششم توسعه، مدیریت خدمات کشوری، نقشه جامع اصلاح نظام اداری که توسط رییس جمهوری به کلیه دستگاه هایی که به نحوی از بودجه عمومی استفاده می کنند» برای اجرا ابلاغ شده است که استانداری به عنوان ناظر عالی حاکمیتی عملکرد دستگاه ها را در این راستا مورد رصد قرار می دهد.
به گزارش ایرنا برقراری ارتباط 2 سویه و تنگاتنگ بین مسئولان و مردم از حقوق متقابل بین آنان و مورد تاکید دین مبین اسلام است؛ اگرچه برقراری ارتباط چهره به چهره هنوز نیز از موثرترین انواع ارتباطات به شمار می رود اما به دلیل سختی ها و پیچیدگی های زندگی امروزی و تحولات چشمگیر و شگرف عصر ارتباطات، کانال های ارتباطی متنوع و کم هزینه ای برای برقراری ارتباطات بوجود آمده است.
مرکز ارتباطات مردمی با تغییر ساختار ارتباطات مردمی در کشور تحولی عظیم را در برقراری کمی و کیفی ارتباطات ایجاد کرده که افتتاح پروژه ملی سامد 111 جزء آنهاست.
یکی از مجاری ها شبکه یکپارچه ارتباط مردم با دولت (سامد) در سراسر کشور به شمار می رود؛ این سامانه تلفنی است که همه آحاد ملت می توانند ایده ها، پیشنهادها، انتقادها، شکایت ها و درخواست های خود از دولت را با آن مطرح کنند؛ در واقع هدف از راه اندازی این سامانه تمهید شرایط لازم برای برقراری ارتباطات موثر و کارآمد و نیز پاسخگویی سریع و صحیح به مسائل و مشکلات مردم در رابطه با دستگاه های اجرایی است.
3072/9918

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي سامانه 111 بازرسي آذربايجان غربي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۶۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است

به گزارش خبرنگار مهر، سید احمد موالی‌زاده عصر امروز سه‌شنبه در جلسه شورای اداری اهواز که در سالن جلسات شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های افراد اقتصاددان این است که بتوانیم شعار امسال را اجرایی کنیم چرا که علت و موتور محرک اقتصاد در هر کشوری مساله مشارکت مردمی و به بیان ساده‌تر اقتصاد آزاد است، همان اقتصاد آزادی که دولت‌های غربی اعلام می‌کنند. هرچه از اقتصاد دولتی به دور باشیم و اقتصاد ما مردمی باشد یعنی مشارکت مردم را بیشتر داشته باشیم آنگاه اقتصاد ما موفق‌تر خواهد بود.

فرماندار اهواز تصریح کرد: نمونه بارز مشارکت مردم، اقتصاد مقاومتی است. مقام معظم رهبری از سال ۹۱ در خصوص اقتصاد مقاومتی سیاست‌های کلی را ابلاغ کردند که افراد آنها را خواندند، صحبت کردند و روی زمین گذاشتند ر واقع آن را عملیاتی نکردند و می‌توان گفت در حال حاضر چیزی به نام اقتصاد مقاومتی در کشورمان وجود ندارد؛ اگر اقتصاد مقاومتی در کشور اجرایی شود، اقتصاد ما در مقابل همه تحریم‌ها و هجمه‌ها واکسینه و تاب آور می‌شود.

وی گفت: مسأله زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است چرا که زراعت چوب بهترین تجارت و بازرگانی درون‌زای اقتصادی است. همچنین شیلات، آبزیان و آبزی‌پروری از مصادیق بارز دیگر اقتصاد مقاومتی هستند که بسیار به تقویت جهش تولید با مشارکت مردم کمک می‌کنند؛ خوشه‌های صنعتی پوشاک که در دستور کار استان خوزستان قرار دارد و در حال عملیاتی شدن است که سبب جهش تولید در اقتصاد کشور به ویژه اقتصاد خوزستان خواهد شد.

فرماندار اهواز با تاکید بر اینکه تک‌تک دستگاه‌های اجرایی برای شعار امسال برنامه داشته باشند، عنوان کرد: این موضوع قبلاً به دستگاه‌ها ابلاغ شده اما با گذشت ۲ ماه از سال تنها چهار دستگاه برش ارسال کرده‌اند که آنها هم نیاز به چکش‌کاری دارند تا بتوانیم نتیجه ملموس و عملیاتی بگیریم.

وی با اشاره به نرخ بیکاری در خوزستان اظهار کرد: خوزستان استان صنعتی و تامین کننده مالی کشور و یک استان بسیار استراتژیک است که نباید بیکار داشته باشد اما در این استان نرخ بیکاری بالا است. برعکس آن، استان‌هایی مثل سمنان و یزد بیکاری معکوس دارند؛ لذا در خوزستان بلایی به نام اقتصاد دولتی وجود دارد و افراد در خوزستان می‌خواهند در ادارات دولتی و یا خصوصی استخدام شوند و این نشان می‌دهد تفکر و فرهنگ کارآفرینی در خوزستان ضعیف است.

فرماندار اهواز ادامه داد: ایجاد فرهنگ کارآفرینی در استان خوزستان بر عهده شهر اهواز است چرا که به عنوان مرکز استان نگاه بسیاری از شهرها به اهواز است تا بتوانند از آن ایده بگیرند.

موالی زاده با اشاره به موضوع عفاف و حجاب گفت: از رؤسای ادارات در مرکز خوزستان تقاضا دارم تا بحث عفاف و حجاب را جدی بگیرند، همچنین از فراجا بابت عملیاتی کردن «طرح نور» قدردانی می‌کنم. سپاه و ستاد امر به معروف در صحنه هستند و در اجرای طرح نور سنگ تمام گذاشته‌اند.

وی افزود: در موضوع عفاف و حجاب افراط و تفریط بسیار مهم است؛ لذا نرم‌افزار «ع» که در حال اجرایی شدن از سوی وزارت کشور است کار را ساختارمند خواهد کرد و به این موضوع کمک می‌کند که در این صورت نه شخصی می‌تواند زیاده‌روی داشته باشد و نه اینکه بی‌توجهی کند؛ این موضوع را مصوب می‌کنیم تا در جلسات شورای اداری نیز مدنظر قرار داده شود.

رسیدگی به مشکلات روستاها

فرماندار اهواز، موضوع دیگر را دهه کرامت اعلام و عنوان کرد: با توجه به اینکه دهه کرامت را پیش‌رو داریم از همه مدیران انتظار داریم که در این زمینه اهواز حرف اول را در کشور بزند، ما نیز امسال نگاه ویژه‌ای به دهه کرامت خواهیم داشت و علاوه بر برگزاری مراسم در چند منطقه از اهواز، در منطقه کمتر برخوردار کوی علوی و شهرک رزمندگان مراسم بزرگ و باشکوه دهه کرامت را برگزار خواهیم کرد.

موالی زاده با اشاره به برگزاری امتحان‌های نهایی دانش آموزان بیان کرد: امتحان‌های نهایی سرنوشت فرزندان ما را رقم می‌زند؛ لذا شرایط به گونه‌ای پیش نرود که خدای نکرده به دلیل کمبود هرگونه امکانات، دانش آموزان امتحان‌های خود را خراب کنند؛ بنابراین همه مدیران دست به دست هم دهند و در قالب شورای آموزش و پرورش هم افزایی داشته باشند تا این کار به خوبی انجام شود.

وی افزود: فرهنگ ایثار و شهادت موضوع دیگر ما است به همین منظور هفته آینده جلسه ستاد ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را برگزار خواهیم کرد. از دستگاه‌ها تقاضا دارم همان مدلی را که سال گذشته در هفته دفاع مقدس اجرایی کردند و به خانواده شهدا سر زدند، امسال نیز این را جزو برنامه‌های خود قرار دهند و هر اداره و حوزه‌ای در هر هفته به دیدار خانواده شهدا، ایثارگران و جانبازان بروند و پای صحبت‌های آنها بنشینند.

فرماندار اهواز با اشاره به بارندگی‌های پیش‌رو گفت: از فردا همه دستگاه‌ها به ویژه دستگاه‌های خدمات رسان در این خصوص در حالت آماده باش هستند، هر دستگاهی به وظیفه خود عمل کند تا اتفاق یا مسأله‌ای به وجود نیاید. قطعاً شهرداری و آب و فاضلاب آماده باش هستند و در حال حاضر جلسه ستاد بحران در استانداری در حال برگزاری است.

موالی زاده با بیان اینکه تنها شهر اهواز دارای مشکل نیست، تصریح کرد: ساکنان و زحمتکشان در روستاها دارای مشکلات عدیده‌ای هستند که باید به صورت ماهانه مورد رسیدگی قرار گیرند؛ بنابراین از این ماه برای هر بخش شورای اداری خاص و ویژه در قالب کمیته و زیرمجموعه شورای اداری اهواز تشکیل خواهیم داد تا بتوانیم مشکلات را مطرح و به موضوعات بخش‌ها رسیدگی کنیم.

وی با تاکید بر اینکه دستگاه‌های اجرایی به صورت خودسر عمل نکنند، بیان کرد: اگر هر دستگاه اجرایی با دستگاهی دچار مشکل شد، مقابله به مثل کند آنگاه آن شهر، دیگر شهر نمی‌شود؛ لذا اگر مشکلی وجود دارد این مسأله را با بنده مطرح کنند تا آن را پیگیری کنم.

فرماندار اهواز افزود: این موضوع که مدیر هیچ شهرستانی نباید بدون هماهنگی با نماینده عالی دولت یا فرماندار از شهر خارج شود، از مصوبات شورای عالی اداری است؛ بنابراین این مساله را تذکر می‌دهم که این اتفاق رخ ندهد و اگر مدیری قصد خارج شدن از شهر را داشت حتماً هماهنگی لازم را انجام دهد.

کد خبر 6093622

دیگر خبرها

  • دیدار چهره به چهره رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی با بیش از ۱۳۰نفر 
  • زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است
  • تکریم و معارفه روئسای قدیم و جدید هلال احمر شهرستان سلماس 
  • ابلاغ و اجرای طرح جامع نقش اساسی در رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه دارد
  • واژگونی یک دستگاه خودروی پرشیا در محور خوی_چایپاره با ۴حادثه دیده و یک مصدوم
  • کاخ سفید: از تلاش چین برای برقراری امنیت در منطقه استقبال می‌کنیم
  • همه باید در مسیر گره‌گشایی از مشکلات تولید گام بردارند
  • سامانه بارشی جنوب آذربایجان‌غربی را فرا گرفت
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • دستگیری عوامل نزاع در پارک «گوللر باغی»