Web Analytics Made Easy - Statcounter

عالیه مهرابی، شاعر برجسته و چهره برتر هنر انقلاب اسلامی سال 97 استان یزد در گفت‌وگو با ایکنا یزد اظهار کرد: چهره برتر هنر انقلاب، فقط یک نام و عنوان نیست وقتی این عنوان با نشان یک شهید گره خورده باشد یک تعهد و یک مسئولیت است.
وی با ابراز خرسندی از این اتفاق شیرین افزود: خوشحالم که توانستم قدمی بردارم اما خوشحالی آمیخته با نگرانی که مبادا مسیر را گم کنم یا خستگی مرا از راه باز دارد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این شاعر برگزیده، مهم‌ترین دغدغه خود پس از کسب این عنوان را تلاش جدی‌تر در راستای پرورش شاعران توانمند تراز انقلاب اسلامی عنوان کرد.
مهرابی تدوین کتاب زندگی‌نامه شهدای هنرمند استان، تلاش برای وحدت بیشتر جبهه هنر انقلاب در رشته‌های هشت گانه هنری، نوشتن کتاب زندگی بانوی ایثارگر، دهقان که مادر و همسر و خواهر شهید است و همچنین تدوین کتاب «ما سی و پنج نفر» ویژه شهید ساداتی را از دیگر دغدغه‌ها و برنامه‌های خود برشمرد و ادامه داد: سه روز قبل از گرفتن نشان شهید ساداتی بدون اینکه در جریان این اتفاق باشم تصمیم گرفتم این کتاب را بنویسم که این جایزه، عزم مرا برای نگارش این اثر مصمم‌تر کرد.
این فعال بسیج هنرمندان استان با اشاره به استعدادهای هنری و ادبی جوان و لزوم نخبه پروری در عرصه شعر و ادب استان اظهار کرد: همیشه سعی کردم با دوستانم در انجمن شعر «اوج هنر» یک رابطه دوستانه ایجاد کنم. بچه‌های انجمن، بخشی از زندگی هنری من هستند و مشکلات آنها را مشکلات خودم می‌دانم، در شادی و غم‌شان شریکم و خدا را شکر می‌کنم از این همه نعمتی که به من داده چون این عزیزان سرمایه‌های زندگی هنری من هستند.
مسئول انجمن شعر «اوج هنر» با بیان این که ما در کنار شعر، با هم زندگی کردن و درست و زیبا نگاه کردن را می‌آموزیم افزود: سعی کردم اول تکنیک‌های شعر زندگی را به آنها یاد دهم که امیدوارم موفق بوده باشم‌.
مهرابی به جایگاه بالنده هنر انقلاب اسلامی اشاره و بیان کرد: انقلاب در تمام ساحت‌های فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و از جمله در هنر تحول ایجاد کرد. در حقیقت هنر در بعد محتوا و مضمون روایتگر حقیقت شد. هنری که با مردم همراه شد. دیگر هنر فقط یک هنر ویترینی نبود و علاوه بر گره خوردن با حقیقت و وصل شدن به زلال معنویت با زندگی مردم گره خورد.
چهره سال هنر انقلاب اسلامی در استان ادامه داد: بعد از انقلاب در برخی رشته‌ها مانند شعر واقعا شاهد رشد و تعالی بسیار خوبی بودیم، به خصوص در شاخه‌های شعر آئینی، مذهبی و شعر دفاع مقدس شاهد اتفاقات و جریانات بسیار مبارک و ارزشمند بودیم.
این شاعر برجسته استان و کشور افزود: شعر از همان آغازین روزهای جرقه انقلاب با مردم همراه شد و با آنان پیروزی انقلاب را جشن گرفت و در تمام مراحل، همگام و همدوش انقلاب در برهه‌هایی که نیاز بود به میدان آمد.
وی اظهار کرد: در برخی هنرها مثل فیلم و تئاتر با توجه به ظرفیت گسترده‌ای که هم در خود این هنرها وجود دارد و هم با توجه به گنجینه‌های عظیم محتوایی انقلاب که دست نخورده باقی مانده است به نظر می‌رسد که هنوز خیلی جای کار وجود دارد‌.
چهره سال هنر انقلاب اسلامی در یزد با اشاره به این که هنوز حق هشت سال دفاع مقدس در هنر ما ادا نشده تصریح کرد: به نظرم هنوز حق شهدای ترور و شهدای مدافع حرم را نیز نتوانسته‌ایم ادا کنیم.
مهرابی با بیان این که دنیای امروز تشنه‌ هنر فاخر و اصیل و حرفه‌ای است گفت: مهم است دقت کنیم که ظرف و مظروف مطابقت داشته باشد. یک محتوای غنی و متعالی اگر در یک ظرف زیبا و یک قالب مناسب ریخته شود قطعا می‌تواند اثرگذاری زیادی داشته باشد. نکته دوم پرهیز از قشری‌گرایی است. این مسئله در تولید آثار هنری با محتوای دینی بسیار حائز اهمیت است چرا که گاه ضد آن عمل می‌کند و می‌بینیم گاهی هنری با یک پوسته بسیار زیبا و به ظاهر شیک و آراسته به نام هنر اسلامی و انقلابی اما عاری از هرگونه مفاهیم درست و گاه برعکس آن عرضه می‌شود.
این کارشناس ارشد ادبیات مقاومت و دانشجوی دکتری ادبیات، چاپ آثار شاعران و نویسندگان شهرستانی را یکی از دغدغه‌های این قشر دانست و افزود:شاعران، نویسندگان و هنرمندان شهرستانی کمتر در مجامع کشوری شناخته شده‌اند و نهادها و دستگاه‌های متولی فرهنگ و هنر استان باید تلاش کنند تا این قشر مستعد و خلاق بیشتر دیده و معرفی شوند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری ایکنا ایکنا یزد هنر انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۷۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دنیای اسلام در تصمیم‌گیری مشترک، خلاء بزرگ دارد | حج امسال به صورت ویژه حج برائت است | جمهوری اسلامی منتظر دیگران نمی‌ماند

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار مسئولان و کارگزاران حج و جمعی از زائران بیت‌الله‌الحرام، ذکر پروردگار و «وحدت و ارتباط مسلمانان» را دو عنصر بسیار مهم معنوی و اجتماعی فریضه حج خواندند و با اشاره به حادثه عظیم غزه و جنایات رژیم خون‌آشام صهیونیستی گفتند: حج امسال در پرتو آیات قرآن کریم و یاد و نام مبارک حضرت ابراهیم (ع)، باید فراتر از هر سال، حج برائت از این دشمن جنایتکار مسلمانان و حامیان آن باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، رهبر انقلاب اسلامی حج را در جنبه مادی و معنوی، فریضه‌ای چند بعدی برشمردند و افزودند: در بُعد درونی و باطنی، ذکر پروردگار به عنوان «منشاء حقیقی زندگی و عزم و اراده و تصمیم‌گیری‌های فردی، اجتماعی و ملی»، نکته برجسته همه مراحل و مواقف حج است.

 

ایشان در همین زمینه به زائران بیت‌الله تاکید کردند: در حج متوجه مواردی باشید که در هیچ جای دیگر نیست مانند کعبه، مسجدالحرام و طواف و زیارت نبی اکرم (ص)؛ وگرنه بازار و اجناس در همه‌جا وجود دارد.

رهبر انقلاب نکته برجسته‌ی بُعد اجتماعی حج را وحدت و ارتباط مسلمانان با یکدیگر برشمردند و گفتند: فلسفه دعوت الهی از همه مردم برای حضور در مکانی مشخص و در ایامی مشخص، آشنایی مسلمانان با یکدیگر و همفکری و تصمیم‌گیری مشترک است تا نتایج مبارک و عینی حج نصیب عالم اسلام و همه بشریت شود که اکنون دنیای اسلام در زمینه تصمیم‌گیری مشترک، خلاء بزرگی دارد.

ایشان نادیده گرفتن تفاوت‌های ملیتی، مذهبی و قومی را مقدمه لازم وحدت دانستند و افزودند: اجتماع عظیم، یکدست و یک‌شکل پیروان همه مذاهب و فرق اسلامی از همه ملیت‌ها، نمود بارز وجه سیاسی-اجتماعی حج است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: البته ضرورت عبور از تفاوت‌ها و مسائل تفرقه‌انگیز مخصوص حج نیست و در آیات متعدد قرآن بر وحدت و همدلی مسلمانان تاکید شده است.

رهبر انقلاب با اشاره به اینکه فریضه حج باید مشحون از نام مبارک حضرت ابراهیم و تعالیم آن پیامبر بزرگ باشد، برائت از دشمنان دین خدا را از جمله تعالیم ارزشمند ابراهیمی خواندند و گفتند: از ابتدای انقلاب، برائت یک رکن جاری در حج بوده است، اما امسال و با توجه به حوادث عظیم و عجیب غزه که بیش از همیشه چهره خون‌آشام مجموعه‌ی برخاسته از تمدن غربی را آشکار کرده است، حج امسال به صورت ویژه حج برائت است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای حوادث کنونی غزه را شاخصی ماندگار برای تاریخ دانستند و افزودند: حملات وحشیانه سگ هار صهیونیستی از یک طرف و مقاومت و مظلومیت مردم غزه از طرف دیگر در تاریخ می‌ماند و راه را به بشریت نشان می‌دهد که بازتاب شگفت‌انگیز و بی‌سابقه آن در جوامع غیرمسلمان و دانشگاه‌های آمریکا و بعضی کشور‌های دیگر، از نشانه‌های این تاریخ‌سازی و شاخص‌سازی است.

ایشان در تبیین وظیفه امت اسلامی در قبال فجایع غزه در فرصت حج ابراهیمی، به نمونه‌های متعدد قرآنی از سیره حضرت ابراهیم (ع) اشاره کردند و گفتند: ابراهیم (ع) جزو پیامبرانی است که دل رئوف و بسیار مهربانی دارد، اما همین پیامبر الهی در مقابل دشمنان ظالم و ستیزه‌گر به شدت اظهار برائت و به صراحت اعلام دشمنی می‌کند.

رهبر انقلاب با اشاره به آیات قرآنی که دوستی با دشمنان ستمگر را هم کاملاً نهی می‌کند، رژیم صهیونیستی را مصداق کامل دشمنی با مسلمانان و آمریکا را همدست این رژیم خواندند و افزودند: اگر کمک آمریکا نبود آیا رژیم صهیونیستی قدرت و جرأت این رفتار وحشیانه با مردم مسلمان و زنان و کودکان را داشت؟

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: عامل قتل مسلمانان و آواره کردن آن‌ها و پشتیبان آن، هر دو ظالم هستند و طبق صریح قرآن اگر کسی با آن‌ها دست دوستی بدهد او نیز ظالم و ستمگر و مشمول لعنت خداوند است.

ایشان با توجه به شرایط کنونی جهان اسلام، رویکرد ابراهیمی به حج یعنی برائت آشکار در مقابل دشمنان را ضروری‌تر از همیشه خواندند و گفتند: بر این اساس حجاج ایرانی و غیر ایرانی باید بتوانند منطق قرآنی در پشتیبانی از ملت فلسطین را به همه دنیای اسلام منتقل کنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: البته جمهوری اسلامی منتظر دیگران نمانده و نمی‌ماند، اما اگر دست‌های قوی ملت‌ها و دولت‌های اسلامی به کمک و همراهی بیاید، حالت رقت‌بار ملت فلسطین ادامه پیدا نخواهد کرد.

ایشان با تشکر از خدمات و فعالیت‌های بعثه و سازمان حج و سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان در برگزاری حج، خطاب به آنان تأکید کردند: برای آسایش حجاج ایرانی و انجام حج مبرور و مقبول به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کنید که فاصله بین وضع موجود و مطلوب برطرف شود.

در ابتدای این دیدار، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدعبدالفتاح نواب نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی در سخنانی، شعار حج امسال را «حج؛ قرآن‌محوری، همدلی و اقتدار امت اسلامی و دفاع از فلسطین مظلوم» خواند و گفت: حج ابراهیمی بستری برای تعلیم خودسازی و همچنین مبارزه با طواغیت بیرونی و دفاع از مظلومان است.

آقای سید عباس حسینی رئیس سازمان حج و زیارت نیز با اشاره به تشرف ۸۷ هزار و ۵۵۰ نفر زائر ایرانی به حج امسال، از برنامه‌ها و فعالیت‌های این سازمان در زمینه افزایش کیفیت خدمات بهداشتی، اسکان، تغذیه و حمل و نقل و همچنین راه‌اندازی عمره مفرده پس از ۹ سال توقف و امکان بهره‌مندی مشتاقان زیارت خانه خدا گزارش داد.

دیگر خبرها

  • انتخابات در جمهوری اسلامی به‌معنی مبارزه با دیکتاتوری است
  • تعهد و تقوای سیاسی از شاخصه های نماینده در تراز انقلاب است
  • بازدید استاندار گیلان از حوزه هنری انقلاب اسلامی استان
  • حمید نیلی مدیرکل جدید هنرهای نمایشی شد
  • دنیای اسلام در تصمیم‌گیری مشترک، خلاء بزرگ دارد | حج امسال به صورت ویژه حج برائت است | جمهوری اسلامی منتظر دیگران نمی‌ماند
  • روزنامه نزدیک به سپاه: زنان با کنار رفتن ترس و پلیس دوباره کشف حجاب می‌کنند!
  • روزنامه نزدیک به سپاه: زنان با کنار رفتن ترس و و پلیس دوباره کشف حجاب می‌کنند!
  • موضع تازه و متفاوت یک روزنامه درباره گشت ارشاد
  • روزنامه اصولگرا: دختری که از ترس پلیس و به اجبار حجاب می زند، در اولین فرصت، کشف حجاب می کند
  • روزنامه اصولگرا: کسی که بخاطر ترس از مجازات و پلیس حجاب را رعایت می کند، با کنار رفتن این موانع ،کشف حجاب می کند