Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز سیروس داوودی نماینده سازمان های مردم نهاد خوزستان در نشست خبری شامگاه سه شنبه با اصحاب رسانه اظهار کرد: بعد از حدودا 10 سال خشکسالی سیل عظیمی خوزستان را فرا گرفت.

او گفت: تا به امروز آموزش تخصصی برای مقابه با سیل داده نشده بود و کسی دقیقا نمی دانست چگونه باید با بحران سیل مقابله کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده سازمان های مردم نهاد خوزستان افزود: در سیل شیراز و معمولان دیدیم که مردم به سیلاب نزدیک می شدند و سلفی می گرفتند که خود نشان از عدم آموزش های لازم به مردم برای شرایط بحرانی بود.

داوودی با اشاره به ایجاد کارگروه تخصصی اعضای سمن های خوزستان با هدف برنامه ریزی برای کمک رسانی به سیل زدگان، اضافه کرد: در راستای کاهش آسیب های اجتماعی ناشی از سیل و به منظور کمک رسانی به سیل زدگان فراخوان دعوت از مددکاران و روانشناسان برای مداخله روانی منتشر شده است.

او ادامه داد: سازمان های مردم نهاد برای کنترل اخبار غیر واقعی از سیل در فضای مجازی فعالیت چشم گیری داشتند و خیلی از شایعات را با اطلاعاع رسانی به موقع خنثی کردند.

نماینده سازمان های مردم نهاد خوزستان بیان کرد: از ظرفیت عشایر عرب خوزستان برای رصد مشکلات سیل زدگان استفاده کردیم و سعی کردیم با ضبط فیلم و تولید محتوای چند رسانه ای از گسترش اخبار نادرست در فضای مجازی جلوگیری کنیم.

داوودی تصریح کرد: به دلیل محدودیت دولتی نمی توانستیم وجه نقد از کمک های مردمی دریافت کنیم اما هر آنچه که لازم بود را اعلام کردیم و خوشبختانه کمک های مردمی روز به روز بیشتر شد.

او افزود: اقدامات سازمان های مردم نهاد در بحران سیل به قدری پر رنگ شد که نهادهای دولتی از آنها دعوت کردند و کارهای لازم را برای انجام، به آنها سپاردند.

نماینده سازمان های مردم نهاد خوزستان اضافه کرد: نیاز سیل زدگان هر لحظه تغییر می کرد و از گونی  و بیل و تجهیزات راهداری تا آب و غذا و قایق و تمهیدات بهداشتی نیازهای لحظه ای سیل زدگان بود که از استان های دیگر هم برای تامین آن ها کمک گرفتیم.

داوودی گفت: اگر تمام مایحتاج و تجهیزات موردنیاز برای سیل زدگان از خوزستان تامین و خریداری می شد، می توانست کمک شایانی به اقتصاد استان کند.

او بیان کرد: 200 پرستار و ماما هم از سوی سازمان مردم نهاد برای امداد رسانی به سیل زدگان ورود کردند و به کمک سمن ها آمدند.

او با اشاره به همدلی و اتحاد میان مردم برای امداد رسانی به سیل زدگان یادآور شد: بعد از جنگ این چنین وحدتی دیده نشد، تا جایی که مردم برای مقابله با سیل، اقدام به تشکیل سیل بند انسانی کردند.

نماینده سازمان های مردم نهاد خوزستان ادامه داد: در حوزه کمک رسانی به سیل زدگان، انجمن های ملی  کشور هم حضور داشتند و چون برای خوزستان پنج استان معین مشخص شد، از هر استان معین دو انجمن ملی هم حضور داشتند.

داودی تصریح کرد: در کنار کارگروه مددکاری و روانشناسی، گروه نجات غریق سازمان های مردم نهاد و گروه گشت ساحلی سازمان مردم نهاد که تا به امروز مرسوم نبود، تشکیل شد.

نماینده سازمان های مردم نهاد خوزستان در پایان بیان کرد: تشکیل گروه منابع طبیعی، محیط زیست و حتی آشنایی با فرهنگ و زبان عرب از دیگر اقدامات سازمان های مردم نهاد بود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

خبرنگار: مهدی ربیع

عکاس: محمد بن رشیدی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دولت سیل خوزستان سمن ها تشکل های مردم نهاد سیل زدگان برنا خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۷۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمانداریهای استان تهران برای همکاری با دبیرخانه ۱۰روز فرصت دارند

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی خدمتکار بعد از ظهر پنج شنبه در خصوص برگزاری اولین جلسه شورای توسعه و حمایت از سازمان‌های مردم نهاد استان تهران در سال جاری از آغاز اجرایی سازی «طرح ملی نهضت مشارکت اجتماعی» در سراسر کشور و به موازات آن در استان تهران خبر داد و اظهار کرد: این طرح با هدف شناسایی، ارزیابی و رتبه بندی سازمان و تشکل‌های مردم نهاد، توسط سازمان امور اجتماعی کشور راهبری می‌شود.

وی هدف نهایی اجرای «طرح ملی نهضت مشارکت اجتماعی» را بکارگیری ظرفیت‌ها در جهت حل نظام مسائل حوزه‌های مختلف از جمله حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی دانست و گفت: این طرح در اولین جلسه شورای توسعه و حمایت از سازمان‌های مردم نهاد استان تهران توسط مؤسسه مجری در استان تدوین و سایر اعضا نقطه نظرات خود را اعلام کردند.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران از فرصت ۱۰ روزه به فرمانداری‌های شهرستان‌های استان تهران برای همکاری با دبیرخانه این طرح خبر داد و عنوان کرد: ضروری است که در این مدت فرمانداری‌ها جدی تر از روزهای قبل نسبت به ارتباط گیری با مجموعه‌های مردمی و ظرفیت‌های مردمی استان اقدام کنند.

خدمتکار شناسایی و ثبت اطلاعات ظرفیت‌های مردم نهاد را در گام اول مهم دانست و افزود: پس از فاز اول و در گام‌های بعدی می‌توانیم ارزیابی و رتبه بندی و به کارگیری از ظرفیت‌ها را داشته باشیم.

وی به ارائه گزارش اداره کل بهزیستی و اداره کل فرهنگ و ارشاد استان تهران از ظرفیت‌ها و تشکل‌های مردمی اشاره کرد و گفت: طبق این گزارش‌ها مقرر شد که همکاری جدی در روزهای آینده بین دبیرخانه «طرح ملی نهضت مشارکت اجتماعی» و اداره کل‌های مذکور برقرار و ظرفیت‌های آن مجموعه مردمی به کارگیری شود.

خدمتکار در خصوص فعالیت و بهره مندی از تمامی ظرفیت‌های مردمی استان در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهزیستی، کمیته امداد، فرماندار ی ها، استانداری و نیروهای جهادی‌ها مثل بسیج ابراز امیدواری و افزود: ضروری است که اطلاعات و داده‌های این نهادها سریعاً بهره برداری شود.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران با تاکید بر ضرورت ارزیابی‌از مجموعه‌های مردمی، عنوان کرد: در این زمینه نیازمند ورود جدی تر هستیم و مقرر شد که به صورت سالانه از این مجموعه‌ها که از استانداری و فرمانداری‌های استان تهران مجوز دارند یک نوبت بازدید و ارزیابی میدانی به عمل آورده شود و شرط تمدید این مجموعه‌ها منوط به ارزیابی میدانی و ارائه گزارش فعالیت به شورای توسعه خواهد بود.

خدمتکار از برگزاری کارگاه‌های آموزشی و توانمند سازی مدیران مردم نهاد استان تهران خبر داد و گفت: این برنامه در شش ماه اول سال جاری اجرا خواهد شد.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران در ادامه از موافقت با درخواست تأسیس دو سازمان مردم‌نهاد، تحت عنوان «مجمع خیرین مهارتی استان تهران» و «انجمن رهایی یافتگان از مصرف الکل» در اولین جلسه شورای توسعه و حمایت از سازمان‌های مردم نهاد استان تهران نیز خبر داد و اظهار کرد: با احتساب دو مجموعه جدید مجموعاً ۴۹۷ مجوز سازمان مردم نهاد توسط استانداری تهران و بیش از ۲۷۰ مجوز توسط فرمانداری‌های سطح استان صادر شده است که حوزه فعالیت سازمان‌هایی که توسط استانداری صادر می‌شود در سطح استان و حوزه فعالیت سازمان‌های مردم نهاد که توسط فرمانداری‌ها صادر می‌شود در سطح شهرستان خواهد بود.

کد خبر 6088618

دیگر خبرها

  • قرارگاه جهادی زیرکوه درحال خدمت‌رسانی به سیل زدگان/۳۰ مورد امداد
  • فرمانداریهای استان تهران برای همکاری با دبیرخانه ۱۰روز فرصت دارند
  • شباهت جالب نوه گوگوش به ترلان پروانه همه را شوکه کرد + عکس
  • مشارکت بیش از ۳۰۰ سازمان مردم نهاد در طرح ملی مشارکت اجتماعی
  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • خدمات رسانی ۱۱۱ تیم عملیاتی هلال احمر به سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • امداد رسانی هلال احمر به سیل زدگان در خراسان جنوبی
  • اجرای کارگاه آموزشی پیشگیری از غرق شدگی در گیلان
  • امداد رسانی به سیل زدگان ۷ استان
  • ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در خط مقدم امداد رسانی به سیل‌زدگان جنوب سیستان و بلوچستان