Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اکبر سلطانی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه در گذشته ساخت و سازهای غیراصولی در روستاها بیشتر از شهرها بوده است، اظهار کرد: دلیل این مساله این است که زیرساخت، دانش مهندسی و مهارت‌های ساخت و ساز در روستاها دیرتر از شهرها فراهم شده است.

وی ادامه داد: در این زمینه باید دید که هدف گیری نظام برنامه ریزی و اجرایی کشور چه چیزی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر در استان کرمان شرایط نسبت به گذشته متفاوت شده و روند مناسب سازی و مقاوم سازی در روستاها از بسیاری شهرها بهتر شده است.

سلطانی نژاد با اشاره به اینکه ۶۳ درصد واحدهای مسکونی روستایی در استان کرمان مقاوم سازی شده است، افزود: مقاوم سازی ۳۷ درصد باقی مانده در حال پی گیری است و خوشبختانه کیفیت ساخت و ساز در روستاها بهتر شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن استان کرمان با اشاره به نظارت بر ساخت و سازها در روستاها گفت: زلزله‌های مخرب سال ۸۲ و ۸۳، بم و زرند این عزم را در نظام برنامه ریزی و اجرایی کشور، استان و عامه مردم ایجاد کرد که در زمینه مقاوم سازی واحدهای مسکونی دقت لازم را به کار گیرند.

وی در خصوص تسهیلات بانکی بخش مسکن ادامه داد: بر اساس مصوبه اخیر دولت میزان تسهیلات از ۲۵ میلیون به ۴۰ میلیون تومان ارتقا پیدا کرده است.

سلطانی نژاد تصریح کرد: به زودی تسهیلات ۴۰ میلیون تومانی با کارمزد چهار درصد در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت اعطا می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر تمام زمینه استفاده از تکنولوژی‌ها و روش‌های ساخت در شهرها در تمام روستاهای استان کرمان فراهم شده است، افزود: به منظور کاهش مشکلات مردم دفاتری با کمک سازمان نظام مهندسی، استانداری و مسکن و شهرسازی در همه روستاها ایجاد شده است.

وی با اشاره به اینکه نظام فنی روستایی موازی نظام مهندسی شهرهاست، افزود: همه ابزار مورد نیاز برای ساخت و ساز در روستاها فراهم شده است.

کد خبر 4599043

منبع: مهر

کلیدواژه: بنیاد مسکن کرمان مقاوم سازی مسکن روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۹۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۴ پنل خورشیدی در روستاهای دیلم راه اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسدی ظهر پنج شنبه در نشست بررسی راهکاری تشویق روستاییان به استقبال از طرح اجرای پنل‌های خورشیدی تولید پنج کیلوواتی برق عنوان داشت: از محل تسهیلات تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۲ بالغ بر ۱۵۴ دستگاه پنل‌های خورشیدی تولید برق پنج کیلوواتی و خرید تضمینی برق تولیدی توسط شرکت توزیع برق استان در روستاهای تابعه هر ۲ بخش مرکزی و امام حسن شهرستان دیلم اجرایی و عملیاتی خواهد شد.

وی افزود: تاکنون بالغ بر ۱۹ مورد متقاضیان واجدالشرایط دریافت تسهیلات یادشده توسط کمیته امداد شناسایی و با همکاری شرکت مجری ذیصلاح عملیات خرید، احداث و نصب پنل‌های خورشیدی در برخی روستاها عملیاتی شده است.

فرماندار شهرستان دیلم خاطرنشان کرد: بالغ بر ۲۷۰ میلیارد ریال سهم تسهیلات تبصره ۱۸ در اختیار بسیج سازندگی برای اجرای پنل‌های خورشیدی تخصیص یافته که می‌طلبد با همکاری دهیاران، شوراهای اسلامی روستاها، بخشداران نسبت به تشویق و ترغیب اجرای پنل‌های خورشیدی که هم می‌توان در ایجاد اشتغال و درآمد پایدار خانوارهای روستایی و هم در تأمین و رفع کمبود برق به‌ویژه در فصول ترافیک حجم بار مصرفی برق به نحو بسیار مطلوبی استفاده کرد، اهتمام جدی تری داشته باشیم تا سهم حداکثری شهرستان از محل اعتبارات تسهیلات حمایتی دولت در راه اندازی این دستگاه‌های تولید برق مقرون به صرفه با ایجاد درآمد زایی مناسب جذب شود.

رئیس کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان دیلم بیان کرد: نهادهای حمایتی، کمیته امداد، بهزیستی، بسیج سازندگی، حوزه اقتصادی فرمانداری، بخشداران و دهیاران، شوراهای اسلامی روستاها مکلف هستند تمام همت خود را جهت تشریح و ترغیب روستاییان به مشارکت در این طرح اشتغالزایی در مقیاس کوچک خانوارهای روستایی داشته باشند.

همچنین در پایان از مسعود حیدری رئیس شورای بخش امام حسن که در بین شوراهای بخش استان بوشهر رتبه نخست را کسب کرده بود تجلیل به عمل آمد.

کد خبر 6088601

دیگر خبرها

  • معرفی بیش از ۹۷۰۰ گیلانی برای دریافت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!
  • ارائه تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • تخصیص تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • ۱۵۴ پنل خورشیدی در روستاهای دیلم راه اندازی می‌شود
  • مقاوم سازی ۳۵۰ هزار واحد نهضت ملی روستایی درکشور
  • وضعیت مقاوم‌سازی ۱۳ شهرستان کرمانشاه بالاتر از میانگین کشوری
  • مقاوم سازی پنج هزار واحد آذربایجان‌غربی به برنامه بنیاد مسکن اضافه شد
  • دیدار رئیس بنیاد مسکن کشور با نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی