Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای دومین بار پژوهشگران حوزه تحقیقات پیش بالینی همزمان با «سمپوزیوم کاربرد تصویربرداری در تحقیقات پیش‌بالینی» گرد هم جمع می‎‌شوند، اما اینبار تجربه‌های برگزاری نخستین دوره این سمپوزیوم به همراه برگزارکنندگان این رویداد است. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دومین سمپوزیوم «کاربرد تصویربرداری در تحقیقات پیش بالینی» توسط آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران ۱۲ اردیبهشت ۹۸ برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آشنایی و نحوه به‌کارگیری مطالعات پیش بالینی و بالا بردن سطح آگاهی محققان در خصوص زیرساخت تصویربرداری از حیوانات کوچک و تحقیقات پیش بالینی در راستای پاسخگوئی به بخشی از نیاز‌های پژوهشی و فناوری کشور بخشی از اهدافی است که مسئولان برگزاری سمپوزیوم به دنبال آن هستند.

پنل تخصصی با عنوان «کاربرد نانو ذرات در تصویربرداری پیش‌بالینی» همزمان با این رویداد علمی برگزار می‌شود. این سمپوزیوم از تمامی اساتید و پژوهشگران پزشک، متخصصین پزشکی، علوم پایه پزشکی و مهندسی، دندانپزشکی و داروسازی برای حضور دعوت می‌کند تا با این گردهمایی و تبادل اطلاعات حوزه تحقیقات پیش بالینی گام‌هایی رو به جلو بردارد.

درباره اهمیت برگزاری این رویداد نیز باید بیان کرد، مطالعات پیش بالینی برای تعیین ایمنی و اثربخشی دارو‌ها و همچنین روش‌های نوین تشخیص و درمان پیش از انجام مطالعات بالینی انجام می‌شود. اطلاعات حاصل از مطالعات پیش بالینی، پس از کسب تاییدیه‌ها و مجوز‌های لازم از مراجع نظارتی، ورود دارو به مرحله بالینی را هموار می‌کند. پس برگزاری این رویداد، تبادل و انتقال اطلاعات این حوزه می‌تواند در این حوزه تاثیرگذار باشد.

علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به وب‌سایت آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران به آدرس http://tpcf.ir مراجعه کنند.

با توجه به اهمیت مطالعات پیش بالینی و نبود امکانات مورد نیاز برای انجام این تحقیقات آزمایشگاه پیش بالینی با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوی راه اندازی شد تا با وجود مجهزترین دستگاه‌های تولید داخل در این حوزه خدمات به محققان کشور ارائه شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۹۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر دهقانی در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه جدی دولت برای توسعه فناوری هوش مصنوعی افزود:با حمایت و پیگیری جدی شخص رئیس‌جمهوری، معاونت علمی و مرکز ملی هوش مصنوعی امسال شاهد ارتقای جایگاه، کاربرد‌ها و رتبه ایران در هوش مصنوعی خواهیم بود و سرعت این توسعه افزایش می‌یابد.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای کاربردی‌سازی مقالات علمی و مقاله‌های این حوزه افزود: رتبه تولید علم عموماً به تعداد مقالات علمی و ضریب تأثیر آنها ارجاع داده می‌شود. برای آن‌که بتوانیم تولیدات علمی و پژوهش‌ها را کاربردی کنیم به زیرساخت‌ها و سخت‌افزار‌های پیشرفته، قانون‌گذاری یا تنظیم‌گری و حمایت‌های عملی و اجرایی نیاز داریم.

دکتر دهقانی با اشاره به راه اندازی مرکز ملی هوش مصنوعی و نقش آفرینی شورای راهبری فناوری هوش مصنوعی با هدف توسعه کاربرد‌های این فناوری به دست مردم عنوان کرد: ایجاد بستر و زمینه توسعه زیرساخت‌ها و امکانات کاربری هوش مصنوعی از اهداف اصلی این مرکز ملی است، به طوری که بخش خصوصی بتواند با استفاده از امکانات و کاربری سخت‌افزارها، توسعه ابزار‌ها و کاربرد‌های هوش مصنوعی را محقق کند. بخش خصوصی در این امر نقش آفرینی خواهد کرد و زیرساخت‌های پردازشی و پایگاه‌های داده‌ای بزرگ را فراهم می‌کند. داده از مهم‌ترین ابزار‌هایی است که کمک می‌کند جریان کاربردی‌سازی هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلف پزشکی، ارتباطات و مالی و دیگر حوزه‌ها شکل گیرد.

وی با اشاره به تمرکز جدی شخص رئیس‌جمهوری، معاونت علمی و مرکز ملی هوش مصنوعی بر توسعه و کاربردی سازی این فناوری گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال از نظر عملیاتی و اجرایی شدن کار‌های کاربردی سال پرباری باشد تا کشور هم از نظر رتبه کاربرد هوش مصنوعی سریع‌تر ارتقای پیدا کند.

دیگر خبرها

  • بهره برداری از دومین دستگاه رادیولوژی بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • پنجاه و یکمین آزمون دستیاری پزشکی ۱۳ اردیبهشت برگزار می شود/ افزایش تعداد داوطلبان
  • جشنواره تحقیقات برتر پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برگزار می‌شود
  • بهره‌برداری از اولین تصفیه‌خانه مدرن فاضلاب روستایی در قزوین
  • دوره آموزشی نقد جریان‌های دین‌گریز ایران برگزار می شود
  • دومین نمایشگاه عکس‌های قدیمی شهر سنندج برپا می‌شود
  • نمایشگاه سلامت در هرمزگان برگزار می‌شود
  • برپایی پاویون ملی دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴
  • 21 اردیبهشت برگزاری دومین دور انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده