Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@11:46:30 GMT

فرماندار : بیشتر خسارت سیل سال 97 تنکابن جبران شد

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۴۳۶۳۴

فرماندار : بیشتر خسارت سیل سال 97 تنکابن جبران شد

به گزارش خبرنگار ایرنا ، نماینده مردم تنکابن ، رامسر و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی در گفت و گویی که بتازگی از وی در رسانه های محلی منتشر شد ، ادعا کرد که با گذشت هشت ماه از سیل تنکابن و و برآورد خسارت 700 میلیارد تومانی ، هنوز خبری از جبران آن نیست.
بارش شدید باران به همراه سیلی که 11 مهر ماه سال گذشته در شهرستان تنکابن در غرب مازندران جای شد ، بر اساس برآورد مسئولان بیش از 700 میلیارد تومان به تاسیسات زیربنایی، مسکونی و کشاورزی در غرب مازندران خسارت وارد کرده بود که از جمله آن تخریب دستکم 12 دهنه پل و آسیب رساندن به بیشتر از 2 هزار و 500 واحد مسکونی، دهها واحد تجاری و صنعتی و همچنین زمین های کشاورزی، زیرساخت های اولیه مانند راه و دیگر تاسیسات بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دولت در همان زمان در کمتر از 2 هفته پس از وقوع سیل مبلغ 2 هزار میلیارد ریال برای جبران خسارت و کمک به سیلزدگان این شهرستان اعتبار اختصاص داد که 230 میلیارد ریال آن اوایل ماه آبان به صورت بلاعوض به مردم و کشاورزان از سوی جهاد کشاورزی و بنیاد مسکن پرداخت شد و 500 میلیارد ریال هم بر اساس مصوبه هیات دولت برای ترمیم و باز سازی زیر ساخت های شهری و 400 میلیارد ریال برای زیر ساخت های روستایی تخصیص یافت ، ضمن این که 860 میلیارد ریال هم در قالب تسهیلات با بهره چهار درصدی برای خسارت دیدگان روستائی و پنج درصدی برای شهرنشینان با باز پرداخت 15 ساله تخصیص داد.
سید امیر حسینی جو روز چهارشنبه در واکنش به اظهارات نماینده مجلس به خبرنگار ایرنا گفت : دولت با وجود تمامی مشکلات از همه ظرفیت ها برای جبران خسارت سیل در تنکابن استفاده کرد تا مردم از شرایط نامطلوب زندگی خارج شوند.
وی افزود : سیل مهرماه سال گذشته به حوزه های زیرساختی حدود 30 میلیارد تومان خسارت وارد کرد که در کمتر از یک هفته توسط دستگاههای مربوطه جبران شد.
حسینی جو برآورد کارشناسی خسارت سیل در تمامی حوزه ها را 670 میلیارد تومان اعلام کرد و توضیح داد : بر اساس اعلام شرکت برق بیش از 20 میلیارد تومان برای جبران خسارت در این حوزه هزینه شده که شامل نصب ترانس ، کاشت تیر چراغ برق و رفع قطعی برق در حوزه های شهری و روستایی بوده است.
فرماندار تنکابن توضیح داد : در حوزه های گازرسانی ، مخابرات و راهداری نیز با خسارت های جدی مواجه بودیم که بلافاصله دستگاههای مربوطه در این زمینه ورود کردند و مشکلات را در سریع ترین زمان ممکن برطرف کردند.
وی به ابلاغ اعتبار 18 میلیارد و 400 میلیون تومانی از محل حوادث غیرمترقبه استان اشاره کرد و گفت : این رقم در حوزه راهداری 21 میلیارد تومان به شهرستان اختصاص داده شد و هم اکنون برخی دستگاههای مربوطه در مرحله امضای تفاهمنامه و برخی دیگر در مرحله معرفی پیمانکار هستند.
حسینی جو افزود : در حوزه بنیاد مسکن نیز تسهیلات 35 و 50 میلیون تومانی برای حوزه های شهری و روستایی با بهره کم در نظر گرفته شد ، ضمن این که برای واحدهای مسکونی که دچار آبگرفتگی شده بودند نیز مبالغی از 2 الی 4 میلیون تومان به صورت بلاعوض پرداخت شد و در این راستا بسیاری از افراد آسیب دیده پس از تشکیل پرونده جهت دریافت تسهیلات به بانک ها معرفی شدند.
** انتظارات کشاورزان
وی عمده مشکلات ناشی از سیل مهرماه سال گذشته را مربوط به بخش کشاورزی دانست و توضیح داد : در حوزه کشاورزی حدود 229 میلیارد تومان برآورد خسارت داشتیم و عمده نگرانی های مردم بیشتر در این حوزه است که با پیگیری های صورت گرفته این نگرانی ها توسط استاندار به مقام های کشوری انتقال داده شد.
حسینی جو گفت : تاکنون اقداماتی از قبیل امهال و استمهال بدهی های کشاورزان به بانک ها صورت گرفته ، اما انتظار اساسی آنها بازسازی و احیاء زمین های کشاورزی است که امیدواریم هر چه سریع تر صورت گیرد.
وی همچنین به عدم ایمنی راههای ارتباطی در حوزه منابع طبیعی شهرستان اشاره کرد و بیان داشت : در حوزه راه های ارتباطی منابع طبیعی به دلیل متوقف شدن فعالیت شرکت های جنگلداری دچار مشکلاتی هستیم که باید به صورت ویژه پیگیری شود.
فرماندار تنکابن گفت : شهرستان تنکابن به صورت میانگین دچار سیلاب های متعددی بوده و این نگرانی به واسطه آب شدن برف در اردیبهشت و خرداد امسال نیز همچنان ادامه دارد که باید اقدامات پیشگیرانه ای در این زمینه صورت گیرد.
شهرستان 166 هزار نفری تنکابن در غرب مازندران واقع است.
/1602/7513/1654
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 برق سیل شهری و روستایی کارشناسی مجلس شورای اسلامی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۳۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«علی شیرین زاد» از حوزه کرج، فردیس و اشتهارد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

فکر می‌کنم مجلس جدید مجلسی بیشتر با رویکرد انقلابی است، البته از دیگر احزاب، جریان‌ها و گرایش‌های سیاسی هم حضور دارند که تعدادشان زیاد نیست، حتی رویکرد مجلسی که در حال شکل گیری است نسبت به مجلس یازدهم نیز انقلابی‌تر است.

*مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

حوزه تخصصی و دغدغه‌های من بیشتر گرایش فرهنگی دارد زیرا فکر می‌کنم ریشه و خاستگاه بسیاری از مسائل و مشکلاتی که اکنون در کشور با آنها مواجه هستیم و بر فضای کشور حاکم هستند، حتی در حوزه اقتصاد و معیشت در فرهنگ است. فقر فرهنگی ریشه یکسری تخلفات در کشور است و باید مساله فرهنگی را حل کنیم تا مشکلات اقتصادی نیز مرتفع شوند.

بخشی از این امر در حوزه‌های اقتصادی به قوانین و خطاها و اشکالات گذشته بر می‌گردد که در آینده باید آنها را مرتفع کنیم. در حوزه‌های اقتصادی و معیشتی نیز باید برنامه‌های جدی را در مجلس شورای اسلامی پیگیری کنیم.

*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

با توجه به مشکلات جدی موجود در حوزه انتخابیه از جمله موضوعات اقتصادی، معیشتی و اشتغال در استان البرز، فکر می‌کنم باید به سمت عضویت در کمیسیون‌هایی بروم که بتوانم در زمینه جذب بودجه تأثیرگذار باشم.

*مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

در البرز با چند چالش جدی مواجه هستیم که یکی از آنها ترکیب جمعیتی، پراکندگی، گستردگی، جغرافیا و تنوع فرهنگی است که موجب ایجاد مسائل اصلی در این استان می‌شوند که رفع مشکلات موجود مستلزم توجه بیشتر و اهمیت قائل شدن و برنامه ریزی برای موارد مذکور است.

آنچه در حوزه اقتصاد، معیشت و اشتغال در البرز با آن مواجه هستیم، مساله اشتغال نامتوازن، معلول و معیوب استان بوده و علیرغم اینکه دارای ظرفیت‌های شغلی بسیار بوده اما دو اشکال وجود دارد.

در داخل استان ظرفیت‌های شغلی وجود دارند و نیروی کاری که بتواند بکارگیری شود اما به دلایلی نمی‌تواند در آنها مستقر باشد و همچنین نیروی بیکار هم داریم اما زیرساختی که در داخل استان به آن نیاز داریم در خصوص راه و دسترسی است.

دسترسی به مراکز صنعتی و کسب و کارها در البرز به راحتی روان سازی نشده و در عین حال بیش از ۹۰ درصد نیروی کار این استان در حال رفت و آمد و تردد به تهران و اطراف آن هستند.

فکر می‌کنم بتوانیم در برنامه میان مدت سه ساله یا بلند مدت چهار یا پنج ساله بتوانیم برنامه‌ها و قوانینی را پیگیری کنیم که از طریق آنها زیرساخت‌های لازم در این زمینه فراهم شود؛ در این راستا نیازمند تبلیغات و فرهنگ سازی نیز هستیم که هدف از این امر رفع مشکلات مربوط به تأمین نیروی کار مراکز صنعتی و رفت و آمد آنها است.

باید با فرهنگ سازی و تبلیغات تلاش کنیم تا بخشی از نیروهایی که در حال رفت و آمد و تردد به تهران هستند، بپذیرند که در مراکز صنعتی و کسب و کار داخل استان مشغول به کار شوند.

کد خبر 6098587

دیگر خبرها

  • خسارت ۴۹۰ میلیارد تومانی سیل به بخش دُرُح سربیشه
  • ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران
  • خسارت به ۳۵۰ خانواده در جریان بارش‌های اخیر
  • ۱۰ مدرسه تنکابن هوشمند سازی شده است
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • ۱۰۶۴ شعبه اخذ رای در حوزه انتخابیه مشهد و کلات میزبان دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی 
  • تکذیب خبر خسارت به ۲هزار تن گندم در خنج استان فارس
  • توضیحات معاون فرماندار زنجان درباره نحوه تقسیم‌بندی فضای تبلیغی شهری
  • طوطی دراکولا ؛ این خون آشام عاشق میوه است! (+تصاویر)
  • مرز خسروی روز به روز مورد استقبال بیشتر زائران قرار می‌گیرد