Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - دکتر غلامحسين مظفري با هدف بررسي توان توليد انرژي درکيش از نيروگاه شماره دو جزيره ديدن کرد.
به گزارش روابط عمومي واموربن الملل سازمان منطقه آزاد کيش، دکتر غلامحسين مظفري صبح چهارشنبه 4 ارديبهشت به همراه جمعي از معاونان و مديران سازمان منطقه آزاد کيش از نيروگاه شماره دو آب وبرق کيش ديدن کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اين نيروگاه با ظرفيت نهايي توليد 100 مگاوات برق و 24 مترمکعب آب در جنوب جزيره کيش قراردارد و در فاز اول با ظرفيت توليد 52 مگاوات برق توسط 2 واحد توربين گازي و 2 واحد ديزلي و توليد 5 هزار مترمکعب آب به وسيله دو دستگاه آب شيرين کن فعاليت مي کند.
دراين بازديد که با هدف بررسي نحوه عملکرد، ظرفيت توليد آب وبرق و راهکارهاي بهره گيري از حداکثر توان توليد اين نيروگاه انجام شد با حضور مديرعامل سازمان منطقه آزاد کيش در خصوص پروژه کابل 132 کيلو ولت جزيره کيش گفت وگو و تبادل نظر شد.
پروژه کابل 132 کيلو ولت کيش داراي دو بخش داخل جزيره وکابل زيردريايي است که دربخش داخل جزيره بيش از 60 درصد پروژه انجام شده است و در مرحله تامين تجهيزات مورد نياز براي پست هاي فشار قوي قراردارد و در بخش کابل زير دريايي نيز با توجه به لزوم تامين هزينه هاي بالا، اين پروژه در دست بررسي و اقدام است.
در بخش داخل جزيره با اجراي اين پروژه شبکه داخلي جزيره کيش واتصال بين دو نيروگاه برقرار مي شود و از توان هردو نيروگاه براي تامين نيازبرق جزيره استفاده خواهد شد.
همچنين با اجراي پروژه کابل 132 کيلو ولتي زيردريايي تبادل انرژي برق بين جزيره کيش و سرزمين اصلي ممکن مي شود و جزيره کيش وارد بازار برق کشور مي شود .اجراي اين پروژه ضمن اتصال شبکه برق کيش به شبکه سراسري ، امکان تامين نياز کيش درصورت کمبود و انتقال مازاد توليد برق کيش به سرزمين اصلي را فراهم مي کند.
گفتني است نيروگاه آب و برق ماهتاب که در جنوب جزيره کيش قرار دارد درحال حاضر نياز آب وبرق پروژه هاي جنوب وغرب جزيره کيش را تامين مي کند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۴۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی

مدیرعامل شرکت ملی مس تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای با هدف افزایش ظرفیت تولید در صنعت مس را یک ضرورت و راهبرد اساسی برشمرد و گفت: ایجاد سامانه استعلام قیمت کالا‌های مورد نیاز شرکت مس به شفاف سازی خرید‌ها و جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی کمک می‌کند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حسین مدرس خیابانی مدیرعامل شرکت ملی مس در نشستی با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه اظهار کرد: شرکت‌های زیرمجموعه بنگاه‌های اقتصادی یک ظرفیت ارزشمند به حساب می‌آید که استفاده درست و هدفمند از این ظرفیت برای انجام امور و اجرای پروژه‌ها، باعث ایجاد ارزش افزوده و نتایج مطلوب‌تر می‌شود.

* چالش تامین مالی پروژه‌ها 
* ⁠
وی یکی از مهمترین چالش‌های موجود بر سر راه پروژه‌ها را تامین مالی دانست و ادامه داد: در راستای تسریع در تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای، باید از همه ظرفیت‌ها مانند اخذ تسهیلات، گواهی سپرده، برات و... برای تامین منابع مالی مورد نیاز بهره گرفت و مانع از تعطیلی پروژه‌ها شد.

او همچنین با تاکید بر اینکه ایجاد سامانه استعلام قیمت کالا‌های مورد نیاز شرکت مس به شفاف سازی و جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی کمک می‌کند، طراحی و اجرای این مدل را به عنوان یک مطالبه از شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه مطرح کرد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران همچنین در نشست دیگری با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت کانی مس، بر ضرورت تلاش برای تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای با هدف افزایش ظرفیت تولید در صنعت مس و همچنین تولید مستمر طرح لیپ لیچینگ سونگون از خردادماه تاکید کرد و گفت: در سال مزین به نام «جهش تولید با مشارکت مردم»، پایداری وضع موجود و تلاش برای افزایش تولید محصول در مجتمع‌های تولیدی شرکت مس و سرعت بخشیدن به روند تکمیل پروژه‌ها از جمله طرح تولید کاتد و کنسانتره مس به عنوان یک راهبرد اساسی مدنظر قرار دارد.

همچنین ایجاد یک پلنت بالانس ملی از طریق واگذاری یک معدن کوچک، استحصال نیکل و سایر عناصر گرانبها، مشارکت در افزایش راندمان خطوط تولید مجتمع‌ها، پیگیری موضوع واگذاری مالکیت و همچنین توانمندسازی صندوق cvc ویرامس، پنج مطالبه مدرس خیابانی از شرکت کانی مس بود که در این جلسه مطرح و مقرر شد اقدامات لازم در این راستا دنبال شود.

دیگر خبرها

  • پایان آخرین تعمیرات دوره‌ای واحد‌های بخاری نیروگاه شهید رجایی
  • بازدید مسئولان از خط تولید فولاد مبارکه ثمرات بسیاری دارد
  • تعمیرات پلاژ بانوان و احداث پلاژ آقایان در جزیره خارگ اجرا می‌شود
  • سازمان آب وبرق : مردم از نزدیک شدن به رودخانه‌ های دز و کارون اجتناب کنند
  • منطقه آزاد چابهار در مسیر ساخت نیروگاه خورشیدی
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/ مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • پیشرفت ۶۷ درصدی احداث بزرگترین پل در شیراز
  • توضیحات روابط عمومی نیروگاه رامین اهواز در خصوص آتش سوزی ترانس برق
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی