Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-26@21:39:15 GMT

جوانان به سرگرمی های پوچ در فضای مجازی دچارند

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۴۴۶۸۴

جوانان به سرگرمی های پوچ در فضای مجازی دچارند

استاد دانشگاه تهران با بیان اینکه 70 درصد جوانان ما اوقات خود را صرف حوزه سایبری و فضای مجازی می کنند، گفت: امروزه بخش عظیمی از جوانان ما به سرگرمی های پوچ و بی ارزش در همین فضای مجازی دچارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامرضا قاسمی کبریا استاد دانشگاه تهران و کارشناس خانواده در گفتگو با خبرنگار مرآت، با بیان اینکه امروزه در عصر الکترونیک و سایبری به سر می بریم، ابراز کرد: متاسفانه خط مشی درستی در حوزه فعالیت سایبری وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: متاسفانه در فضای مجازی آن مطالبی که باید ترویج نشود، ترویج می شود و مواردی که لازم است ترویج شود، ترویج نشده است.

این استاد دانشگاه افزود: آنچه که در حوزه سایبری و شبکه های اجتماعی می بینیم این است که یک هدف مشخصی وجود ندارد و بسیار راحت حریم ها، عرف ها و رسوم ها شکسته می شود.

قاسمی کبریا با بیان اینکه 70 درصد جوانان ما اوقات خود را صرف حوزه سایبری و فضای مجازی می کنند،اضافه کرد: بخش عظیمی از جوانان ما به سرگرمی های پوچ و بی ارزش در همین فضای مجازی دچارند.

وی ابراز کرد: باید به جوانان کمک کنیم تا بتوانند نسبت به ابزار سایبری نگاه عاقلانه داشته باشند به اینگونه که حوزه سایبری را برای آنان ابزاری معرفی کنیم که از آن در جهت تعالی و بهبود زندگی استفاده کنند نه اینکه عمر خود را صرف سرگرمی های بیهوده کنند.

استاد دانشگاه تهران اضافه کرد: ما جوانانی داریم که در بخش های نرم افزاری خوب کار کردند و این ابزار را در راه درست به خدمت گرفتند ولی جمعیت عظیمی از جوانان از این ظرفیت نادرست استفاده می کنند.

قاسمی کبریا به آسیب های سایبری که جوانان درگیر آن هستند اشاره کرد و گفت: چت کردن های بی مورد، سرچ اطلاعات تکراری، دامن زدن به شایعات و استفاده ضداخلاقی، بخش بزرگی از سرگرمی جوانان ما در فضای مجازی و سایبری شده است.  

وی تصریح کرد: این پوچی گرایی و هرز رفتن ها دامن بخش عظیمی از جوانان ما را گرفته و نگاه عقل محورانه آنها را از بین برده است، لذا نمی داند در زندگی اش دارد چه می دهد و در عوض چه می گیرد.

استاد دانشگاه تهران با بیان اینکه افراد عقل محور که استفاده درستی از ابزار سایبری می کنند باید پررنگ تر شوند، اذعان کرد: جوانان ارزشی و خوبی در حوزه سایبری ورود کردند و فعالیت خوب و مفیدی نیز دارند ولی حضورشان در مقابل جوانانی که نگاه عقل محور به ابزار سایبری ندارند، کمرنگ است.

قاسمی کبریا افزود: در فضای مجازی باید وحدت رویه ای ایجاد شود مثلا مساجد یا هیئت ها یا جوانان ارزشی دانشگاه ها الگوهای لازم برای جوانان را طرح و گسترش دهند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۴۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی

فرمانده انتظامی استان اصفهان از اجرای هوشمندانه طرح نور فراجا در فضای مجازی با هدف شناسایی و برخورد قانونی با افراد، گروه‌ها و باندهایی که به صورت سازمان یافته اقدام به ترویج و تحریک بدپوششی، بی‌حجابی و بی‌بندوباری در جامعه می‌کنند، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار حمید علینقیان پور اظهار کرد: طرح نور با هدف حفاظت از حریم عفاف و حجاب و ارزش‌های اصیل نظام اسلامی و برخورد قانونی با هنجارشکنانی که به حریم و حرمت ارزش‌های ایرانی و اسلامی مردم ایران تعدی می‌کنند در سه حوزه اماکن عمومی، خودروها و فضای مجازی به صورت رسمی از بیست‌وپنجم فروردین اجرا شده است.

وی افزود: از همان ابتدای اجرای طرح رسانه‌های معاند و ضدانقلاب و برخی از رسانه‌ها، افراد و گروه‌های داخلی هجمه‌های وسیعی را علیه فراجا انجام دادند، اما در این میان دولت، دستگاه قضائی، علما و روحانیون، مردم عزیز و نخبگان فهیم با ادراکی قابل ستایش در کنار پلیس قرار گرفتند تا شأن حریم، حرمت و کرامت بانوی ایرانی بیش از پیش حفظ شود که لازم می‌دانم از حمایت‌های همه جانبه و همراهی همگان در اجرای این طرح تقدیر و تشکر کنم.

فرمانده انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه طرح نور بر اساس قانون و وظایف محوله به فراجا و در راستای پاسخگویی به مطالبه اصلی و به حق مردم و مسئولان برای ایجاد امنیت اخلاقی و روانی در جامعه اجرا شده است، اظهار داشت: پلیس در هیچ حالتی به دنبال پرونده‌سازی برای موضوعات هنجاری و ارزشی نیست و در قالب اقدامات ایجابی سعی دارد تا با تذکر، ارشاد، مشاوره و راهنمایی افراد بدپوشش آنها را نسبت به عواقب عمل خود آگاه کند و زمینه اصلاح رفتارشان را فراهم آورد.

سردار علینقیان پور به اجرای هوشمند طرح نور در فضای مجازی اشاره و تصریح کرد: شناسایی و برخورد قانونی با افراد، گروه‌ها و باندهایی که به صورت سازمان یافته در فضای مجازی اقدام به ترویج و تحریک بدپوششی، بی حجابی و بی‌بندوباری در جامعه می‌کنند در دستور کار قرار گرفته است و به زودی اخبار آن منتشر خواهد شد.

وی اضافه کرد: بررسی‌های میدانی و مشاهدات عینی روزانه در شهرهای استان نشان دهنده حرکت مطلوب جامعه به سمت حفظ حریم و حرمت زنان و بانوان است، اما با این وجود معتقدیم زمانی موضوع عفاف و حجاب در جامعه اسلامی ما بهتر و عملیاتی‌تر خواهد شد که همه نهادهای متولی که به صورت مستقیم وظیفه انجام اقدامات فرهنگی و ایجابی در حوزه عفاف و حجاب را دارند، عملکرد قابل قبولی داشته باشند.

فرمانده انتظامی استان اصفهان خاطرنشان کرد: امیدواریم با همت مسئولان و انجام به موقع وظایف از سوی دستگاه‌های مسئول وضعیت حجاب و عفاف در جامعه و حرمت نهادن به ارزش‌های دینی و اسلامی روز به روز مطلوب‌تر شده و این اقدامات رضایت و خوشنودی پروردگار، شادی قلب حضرت ولی عصر (عج)، نایب بر حقش حضرت آیت الله امام خامنه‌ای، خانواده‌های معظم شهدا و ملت شریف و ولایتمدار کشور را فراهم آورد.

کد خبر 747589

دیگر خبرها

  • سوژه جدید فضای مجازی؛ اشک‌های سردار رادان در قم بعد از یک شعار! | فیلم
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • حمایت اینفلوئنسرهای فضای مجازی از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین به سبک خاص+ فیلم
  • معرفی متخلفان فضای مجازی در قم به مراجع قضایی
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • نسل Z از نگاه اکونومیست/ چرا نباید نگران این جوانان بود؟
  • اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود
  • قلیان اکسیژن پرتگاهی جدید برای جوانان/ جهانپور: قلیان اکسیژن دیگر سرگرمی نیست بلکه مخدر است + فیلم