Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@14:20:38 GMT

هرمزگان از نبود پایانه فروش محصولات کشاورزی رنج می‌برد

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۴۵۱۸۵

هرمزگان از نبود پایانه فروش محصولات کشاورزی رنج می‌برد

دبیر خانه‌ی کشاورز استان هرمزگان گفت: یکی از کمیسیون‌های مجلس شورای اسلامی کمیسیون کشاورزی و آب‌های زیرزمینی است که رئیس این کمیسیون در سفر به بندرعباس جلسه‌ای کوتاهی به نام کشاورزان ترتیب داد که بعید می‌دانم کشاورزان اصلاً به آن دعوت‌شده باشند درحالی‌که به‌عنوان نماینده کشاورزان به‌اندازه صفحات شاهنامه حرف و سخن داشتم!

به گزارش ایسنا، ابوطالب جوادی در نشستی خبری، افزود: خانه کشاورز از سال 1380 به همت عیسی کلانتری و با یاری زنده‌یاد آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به وجود آمد که طی این سال‌ها همواره پشتیبان کشاورزان بوده و انتقادات آنان را به دولت منتقل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه به فرمایش مقام معظم رهبری امسال سال رونق تولید نام‌گرفته است، تصریح کرد: در بحث رونق تولید بیشترین امتیازی که برای کشور حاصل خواهد شد از بخش کشاورزی است.

جوادی با اشاره به اینکه خشک‌سالی که در ۲۷سال اخیر به وجود آمد نتوانست مانع پیشرفت کشاورزی در کشور شود چرا که کشاورزان ما به این کار اعتقاد داشتند، اظهار کرد: خانه کشاورز هیچ‌گاه گستاخانه عمل‌نکرده بلکه در کنار دستگاه‌های اجرایی از مواضع بخش کشاورزی دفاع کرده است.

وی با بیان اینکه بااینکه خشک‌سالی در کاهش سفره‌های آب زیرزمینی بسیار اثر داشت و طعم آب مورداستفاده را تغییر داده بود اما بنا بر اعلام سازمان جهاد کشاورزی تولید محصولات نسبت به سال گذشته بیشتر بوده است، خاطرنشان کرد: تورم امکاناتی از جمله بذر، سم، کود و سایر هزینه‌های جانبی در حال حاضر مورد بحث و گلایه کشاورزان که زیربنای کشت هرسال را تشکیل می‌دهد.

دبیر خانه‌ی کشاورز استان هرمزگان ادامه داد: در کنار تلاش‌ها و حرکت‌های بخش کشاورزی سازمان حمل‌ونقل و راهداری استان هم برای حمل ویژه تره‌بار کارگروهی تشکیل داده است که برای کنترل کرایه حمل اثر مطلوبی داشته است.

وی اضافه کرد: در این رهگذر سازمان صنعت معدن و تجارت، اتاق بازرگانی، وزارت امور خارجه و سازمان جهاد کشاورزی اگر همت می‌کردند و پایانه فروش محصولات را در استان هرمزگان به وجود می‌آوردند شرایط کشاورزان بسیار بهتر از حال حاضر بود.

جوادی با بیان اینکه بارها این مسئله را بازگو کرده‌ایم اما تابه‌حال به این موضوع توجه نشده است، عنوان کرد: در خوزستان با تشکیل همین پایانه فروش، تولید خرما تعیین تکلیف شده است اما در استان هرمزگان هنوز بلاتکلیفی وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه کشت در فضای باز با کشت‌های گلخانه‌ای متفاوت و اصلاً قابل‌مقایسه نیست اما هزینه‌ی ایجاد این گلخانه‌ها برای کشاورزان مهیا نیست، تصریح کرد: پیشنهاد دادیم که با مداخله‌ی سازمان کشاورزی، کشاورزان به حالت گروهی دربیایند تا بتوانند محصولات خود را در حالت گلخانه‌ای تولید کنند.

دبیر خانه‌ی کشاورز استان هرمزگان با بیان اینکه هر هکتار گلخانه حدود ۱میلیارد تومان هزینه دارد که این هزینه در زمان کمی به کشاورز بر خواهد گشت، اظهار کرد: همچنین این نوع کشت بازار فروش آماده‌ای دارد که بازگشت هزینه را برای  کشاورز را بالا می‌برد.

جوادی افزود: یکی از کمیسیون‌های مجلس شورای اسلامی کمیسیون کشاورزی و آب‌های زیرزمینی است که رئیس این کمیسیون در سفر به بندرعباس جلسه‌ای کوتاهی به نام کشاورزان ترتیب داد که بعید می‌دانم کشاورزان اصلاً به آن دعوت‌شده باشند درحالی‌که به‌اندازه صفحات شاهنامه حرف و سخن داشتم!

وی با بیان اینکه ‌ای‌کاش دولت برای نهادهای کشاورزی کمک‌های بیشتری در نظر بگیرد چرا که بذرهایی که در حال حاضر می‌خریم هزینه‌ی بالایی دارد، اضافه کرد: کشاورزان تاجر نیستند بلکه تنها تولیدکننده هستند و در جهت تأمین تغذیه هم‌وطنانمان تلاش و ایثار می‌کنند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۵۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ۳۵ درصد وجوه سیب‌زمینی انبار شده در اردبیل پرداخت شد

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل دشتبانی پیش از ظهر یکشنبه در بازدید از انبارهای ذخیره سیب زمینی اردبیل اظهار کرد: ۳۵ درصد وجوه سیب زمینی انباری خریداری شده از حدود سه هزار کشاورزان تولیدکننده بر اساس تقدم در تحویل محصول به مراکز خرید، پرداخت شد.

وی با بیان اینکه تعاون روستایی استان تاکنون بیش از ۵۸ هزار تن سیب زمینی موجود در انبارهای کشاورزان را از کشاورزان خریداری کرده است، افزود: سیب زمینی‌های خریده شده به کارخانجات تبدیلی و فرآوری در سایر استان‌های کشور ارسال و قسمتی نیز به کشورهای همجوار صادر شده است.

مدیر تعاون روستایی استان اردبیل بیان کرد: پیگیری‌های جدی و مستمر استاندار و نمایندگان مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس و رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در حمایت از تولیدکنندگان باعث شد تا قبل از اینکه این مشکل به یک بحران تبدیل شود، بالاخره خرید این محصول شروع شود.

دشتبانی ادامه داد: خرید سیب زمینی در ۶ مرکز خرید با زحمات کلیه عوامل و تلاش‌های کمیسیون خرید مراکز توسط مدیریت تعاون روستایی و مباشر منتخب زیر نظر کار گروه استانی شروع شد و ادامه خواهد داشت.

کد خبر 6097128

دیگر خبرها

  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • هزینه ۳۵ درصد وجوه سیب‌زمینی انبار شده در اردبیل پرداخت شد
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟