Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-04@09:04:02 GMT

خطر گسترش کالری‌های خانگی و استفاده ابزاری از زنان

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۴۵۹۱۵

خطر گسترش کالری‌های خانگی و استفاده ابزاری از زنان

برخی از گالری‌های خانگی در حال تبدیل به کلونی‌هایی برای تولید تهدیدات درون زای فرهنگی هستند که تمایل بیشتری روی جنس مؤنث به عنوان گروه‌های هدف دارند.

سرویس سیاست مشرق - متاسفانه بدلیل عدم توجه مناسب به مقوله فرهنگ و هجوم بی وقفه نظام استکباری به تمدن و فرهنگ ایران اسلامی، سالیان مدیدی است که در شهرهای مختلف ازجمله تهران شاهد تشکیل وگسترش گالری‌ها و آتلیه‌های خانگی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مکان‌هایی که به دلیل پایین بودن و گاهاً عدم نظارت روی آنها انواع و اقسام تهدیدات در حال تزاید هستند.

باتوجه به اینکه در بعد فرهنگی، استعمارگران به این نتیجه رسیده‌اند که بهترین راه نفوذ در کشورها، نفوذ در فرهنگ آنان و استحاله درونی آنها است، می‌خواهند ارزش‌های مورد پسند خود را ارزش‌های مترقی جلوه دهند و جایگزین معیارهای بومی و فطری ملت‌ها سازند و از این طریق، بدون هیچ دغدغه‌ای به آینده منافع خود در این کشورها مطمئن باشند.

در واقع برخی از گالری‌های خانگی در حال تبدیل به کلونی‌هایی برای تولید تهدیدات درون زای فرهنگی هستند که تمایل بیشتری روی جنس مؤنث به عنوان گروه‌های هدف دارند.

می‌توان به طور کلی ترویج افکار و اندیشه‌های غیراسلامی و حتی ضداسلامی، تبلیغ افکار التقاطی، تقدس زدایی، توهین به مقدسات، تجددگرایی، علم زدگی و عقل گرایی افراطی، بی اعتبار کردن علوم و معارف اسلامی به بهانه عدم تطابق با دانش‌های نوین بشری، ترویج بی حجابی و بدحجابی و پوشش‌های مستهجن و خلاف شئون اسلامی و… را از نتایج رایج در این محافل دانست.

تصویر فوق نمونه‌ای از این تاراج دین و هویت در بین نسل ماداران آینده و عادت دادن جامعه به دیدن این پلشتی‌ها و ولنگاری‌های دینی، عرفی و فرهنگی است که طی روزهای اخیر در فضای مجازی منتشر شده که با بازخوردهای منفی اجتماعی نیز روبه رو شده است.

در اینکه برخی از والدین فاقد مهارت‌های تربیتی فرزند هستند و باید برای این موضوع برنامه‌ریزی اصولی و بنیادین در مدارس و دانشگاه‌ها صورت پذیرد، شکی نیست ولی جای تعجب از دستگاه‌های مسئول در حوزه اصناف و نهادهای فرهنگی و اجتماعی است! انتشار تصاویر فوق علاوه بر اینکه از لحاظ قوانین صنفی و مدنی کاملاً جرم محسوب می‌شود، از نظر انسانی نیز کاملاً سخیف بوده و می‌تواند آینده آن نوجوان را کاملاً تحت الشعاع بی اطلاعی والدین و سود جویی آن آتلیه کند!

البته هشدارهایی در این خصوص صادر شد که به عنوان نمونه در اطلاعیه مورخ ۰۶/‏۰۴/‏۱۳۹۷‬ صنف عکاسان به واحدهای عکاسی اعلام شد برابر اعلام معاونت محترم نظارت بر اماکن عمومی و پلیس اطلاعات و امنیت تهران بزرگ واحدهای صنفی که جهت " تبلیغ در فضای مجازی " و یا جهت تبلیغ " در واحد صنفی خود" از عکس و فیلم‌های نامتعارف استفاده و آنها را در معرض نمایش عموم قرار می‌دهند طبق نظر معاونت محترم اداره اماکن تخلف محسوب شده و اعمال ماده ۲۷ و ۲۸ قانون نظام صنفی برای این واحدها انجام می‌گردد.

آقای زعفر یاوری، رئیس اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران تهران در تاریخ ۲۴/‏۰۷/‏۱۳۹۷‬ طی اطلاعیه دوم خود مجدداً به این رفتارها اخطار کرد.

«احتراماً" به اطلاع می‌رساند هرگونه تبلیغات غیراسلامی و استفاده از عکس و فیلم‌های غیرمجاز عروس و داماد و مدلینگ جهت تبلیغات در فضای مجازی، غیرقانونی و ممنوع می‌باشد و چنانچه هر واحد صنفی اینگونه تبلیغات را در فضای مجازی داشته باشد، واحد صنفی مربوطه جهت اعمال قانون، به مراجع ذیصلاح معرفی می‌گردد.»

اما اگر به صورت واقع بینانه به موضوع بنگریم، اذعان خواهیم کرد که نتیجه مورد انتظار از این اطلاعیه‌ها و دستورالعمل‌ها به دست نیامده است. این عدم توفیق در صحبتهای آقای رحمت الله قادری نائب رئیس اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران تهران نیز کاملاً مشهود است.

وی در تاریخ ۱۴/‏۰۸/‏۱۳۹۶‬ اظهار کرده بود که "متاسفانه مسئولان مربوطه یا صدای اتحادیه عکاسان در خصوص فعالیت آتلیه‌های غیر مجاز، آن هم به دور از هر گونه محدودیتی را نمی‌شنوند و یا هشدارهایی که در رابطه با وضعیت عکاسی و فیلمبرداری از دختران جوان در آتلیه‌ها، تالارها و باغ‌ها مطرح می‌شود را جدی نمی‌گیرند.

وی افزود: ما در اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران تهران، موارد بسیاری از آتلیه‌های فاقد مجوز را شناسایی و به اتاق اصناف معرفی کرده‌ایم اما پس از اتاق اصناف، اماکن باید پیگیری برخورد و پلمپ این واحدهای متخلف را انجام دهد که در حال حاضر هیچ گونه اقدامی صورت نمی‌گیرد.

لازم به نظر می‌رسد نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی در کمیسیون اجتماعی، وزارت اطلاعات، وزارت ارشاد، نیروی انتظامی و قوه قضائیه باید هر چه سریع‌تر سازوکاری در خصوص نحوه نظارت بر رفتار این مجموعه‌ها اندیشیده و جلو اشاعه رفتارهای خلاف دین، قانون و مذهب را بگیرند.

صادق عابدینی

منبع: مشرق

کلیدواژه: رونق تولید گام دوم انقلاب وعده های روحانی اخبار سیل آتلیه خانگی اتحادیه عکاسان نیروی انتظامی وزارت ارشاد وزارت اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۵۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند

رئیس اتاق اصناف تهران از اجباری بودن دریافت کد یکتا واحدهای صنفی خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حمیدرضا رستگار رئیس اتاق اصناف تهران گفت: یکی از سیاست های دولت، خدمات الکترونیک است. یعنی یک سری خدمات نهادهای دولتی باید در بستر الکترونیکی انجام شود.

وی افزود: یک سری مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده و در ادامه نیز بحث الکترونیکی شدن روی داد که در دستور کار دولت است.

رئیس اتاق اصناف تهران بیان کرد: الکترونیکی کردن مجوزها نیازمند آن است که تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارایه می دهد باید کد یکتا را داشته باشند.

وی گفت: کد یکتا متصل به حساب بانکی افرادی می شود که فعالیت اقتصادی دارند. پیشتر افراد باید جسم مجوز را با خود می بردند و یا استعلامی از نهادهای زیربط انجام می شد تا اعتبار پروانه کسب بررسی می شد. با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا نیازی نیست که اشخاص حقیقی و حقوقی که دارای پروانه کسب هستند مجوز را با خود ببرند.

وی یادآورشد: مهمترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه ها دنبال می کنند آن است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند. سپس آنکه این مجوزها مورد تایید درگاه ملی مجوزها باشد.

رستگار اظهارکرد: با کد یکتایی که افراد دریافت می کنند هم افرادی که مجوز دارند و یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به روز رسانی خود را انجام می دهند.

وی گفت: تهران دارای 135 اتحادیه و نزدیک به 500 هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتما باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

رئیس اتاق اصناف تهران یادآورشد: یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه ها نیز این کد را ارایه می کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال
  • امام جمعه تهران: در راهبرد دفاعی ایران، توسعه و گسترش جنگ تعریف نگردیده
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • گسترش بصیرت، بهترین ابزار مقابله با جنگ فرهنگی دشمنان است
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • پرونده باز بابک زنجانی در افکار عمومی/مهار تورم دغدغه کهنه اقتصاد/ زنان و دختران چگونه قربانی بستر مجازی می‌شوند؟
  • سفر همسر رئیسی به پاکستان / اهدای دکتری افتخاری (+ عکس)
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد