Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان یکی از اتفاقات مهم در این دانشگاه را پذیرش دانشجویان خارجی دانست و عنوان کرد: سال‌های گذشته این موضوع به دلیل تلاطمات خارجی به تعویق افتاد اما در سال 97 به نتیجه رسید و توانستیم ۳۰ نفر دانشجوی پزشکی از کشور پاکستان را جذب کنیم.

به گزارش خبرنگار ایلنا از همدان، سیدحبیب‌الله موسوی بهار رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان در جمع خبرنگاران و در نشست رسانه‌ای امروز چهارشنبه-4 اردیبهشت ماه-با بیان اینکه در هفته سلامت برنامه‌های متنوعی در راستای اهداف حوزه سلامت برگزار می‌شود، اظهار کرد:ماموریت اصلی وزارت بهداشت استقرار کامل پرونده الکترونیک سلامت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان  با اشاره به اینکه تلاش اصلی وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بر این است که نظام ارجاع را آغاز کنند و نظام ارجاع گام بعدی وزارت بهداشت در راستای ارتقای سلامت اجتماع است، گفت: نظام ارجاع ابتدا در مراکز بهداشتی و سپس در مراکز خصوصی اجرا خواهد شد که اجرای کامل آن نیاز به زمان  طولانی دارد.

موسوی بهار با بیان اینکه با اجرای این طرح به دنبال این هستیم که پزشک از طریق سامانه برای بیمار در صورت لزوم از پزشک متخصص نوبت بگیرد، گفت: برنامه تشویقی دیگر استفاده از پوشش بیمه‌ای قانونی است که طبق آن اگر افراد از نظام ارجاع استفاده نکنند از پوشش بیمه‌ای مربوطه حذف می‌شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا همدان ضمن اشاره به اینکه این موضوع تنها شامل ویزیت و نسخه‌نویسی نیست بلکه دارو و بعداً خدمات پاراکلینیک و بستری را نیز شامل می‌شود، اظهار کرد: فرد باید تمام هزینه‌های درمانی را خود پرداخت‌ کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان با بیان اینکه در سال‌های گذشته از پاکستان پزشک وارد می‌کردیم اما هم اکنون به آنها آموزش می‌دهیم، خاطرنشان کرد: از پاییز امسال نیز پذیرش دانشجویان هندی آغاز می‌شود و این موضوع آثار پربرکت بسیاری دارد از جمله اینکه دانشگاه در سطح بین‌المللی ظاهر شده و دستاوردهای بسیاری برای جامعه خواهد داشت زیرا بهترین راه درآمدزایی در کشور فروش علم است که در راستای اقتصاد مقاومتی و رونق تولید است.

موسوی بهار با اشاره به اینکه توان علمی و اجرایی در این دانشگاه برای پذیرش دانشجویان خارجی وجود دارد و حتی برای هر چند نفر دانشجو یک نفر را برای حمایت در زبان، مدیریت مالی و امور دانشجویی و ... قرار داده‌ایم، اضافه کرد: در بیش از ۱۲۰ رشته در دانشگاه تدریس و امکان تحصیل داریم و  کشورهای اطراف در بسیاری از این رشته‌ها نیازمندی‌هایی دارند که ما می‌توانیم با جذب دانشجویان در این رشته‌ها انتشار علم و تولید ثروت را برای کشور رقم بزنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان  ضمن اشاره به  ارسال کمک‌ به سیل زدگان استان لرستان و تقدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان از این دانشگاه اظهار کرد: کمک‌های ارسالی به لرستان از منابع فوریت‌های پزشکی دانشگاه تأمین شده است.

موسوی بهار با اشاره به اینکه بخشی از نارضایتی‌ها به دلیل عدم برخورد مناسب منشی مطب‌هاست، اذعان داشت: از این پس منشی پزشکان باید دوره ویژه‌ای را بگذرانند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان در پایان از تزریق واکسیناسیون هپاتیت B در بین خبرنگاران خبر داد.

 

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 پزشک جامعه دانشگاه علوم پزشکی علوم پزشکی واکسیناسیون 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۶۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام دلفان امروز چهارشنبه در جلسه بررسی مصوبات سفر رئیس‌جمهور به لرستان با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی لرستان هشت پروژه در دور اول سفر رئیس‌جمهور به استان داشته است، اظهار داشت: یکی از این پروژه‌ها بیمارستان «نیایش» خرم‌آباد بوده که ابتدا ۲۳ درصد پیشرفت داشت که الان پیشرفت فیزیکی آن به ۶۵ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه تعداد تخت‌های این بیمارستان از ۵۱۵ تخت به ۶۱۱ تخت رسیده است، افزود: اگر پرداخت اعتبار این بیمارستان به همین روال باشد، سال آینده افتتاح خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه بیمارستان «رازی» کوهدشت نیز ۵۵ درصد پیشرفت داشته که اعتبارات آن تأمین نشده است، ادامه داد: اگر اعتبار آن اختصاص پیدا می‌کرد، روند پیشرفت آن بیشتر می‌شد.

دلفان با بیان اینکه بخشی از اعتبارات این بیمارستان باید از سوی سازمان مدیریت و بخشی هم توسط وزارت بهداشت تأمین می‌شد، گفت: سازمان مدیریت نتوانسته سهم خودش را عملیاتی کند.

وی با بیان اینکه بیمارستان «گهر» دورود نیز ۲۵۶ تخت دارد و ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: سه پروژه دیگر سفر دولت شامل درمانگاه «بزنوید»، «چمن سلطان» و امامزاده «محمدحسن» تکمیل شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، افزود: همچنین زایشگاه خرم‌آباد که جز مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان بوده نیز عملیاتی و تکمیل شده است.

کد خبر 6087655

دیگر خبرها

  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • اجرای ۱۰۰درصدی مرحله اول طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور
  • ️پوشش ۱۰۰ درصدی طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • همدان استانی ممنوعه برای اشتغال اتباع
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است
  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود