Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - دانشگاه علم و صنعت، هشتم اردیبهشت ماه در آیین بزرگداشت دستاوردهای دانشکده فناوری های نوین از دستگاه تولید آب از رطوبت هوا برای اولین بار در کشور رونمایی می کند.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از دانشگاه علم و صنعت، همچنین نمایشگاهی از دستاوردهای علمی دانشکده فناوری های نوین با معرفی بیش از سی محصول فناورانه تولید اعضای هیات علمی این دانشکده، نیز برپا خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این نمایشگاه از «دستگاه خانگی تولید آب از رطوبت هوا» که برای اولین بار در کشور توسط محققان دانشگاه فناوری های نوین طراحی و ساخته شده است، رونمایی می شود.
در این مراسم پنج تفاهم نامه همکاری مشترک ما بین دانشگاه علم و صنعت ایران و سازمان فضایی ایران، سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور، مرکز توسعه فناوریهای راهبردی - معاونت علمی ریاست جمهوری، مرکز فناوریهای آستان قدس و گروه فضایی صا ایران، با عناوین و موضوعات «گسترش کسب و کارهای مبتنی بر فناوریهای فضایی»؛ «تاسیس و راه اندازی مرکز هدایت و حمایت از تحقیقات کاربردی شهید احمد متوسلیان با موضوع مکاترونیک، مایکرومکاترونیک و سیستم های مایکرو الکترومکانیکی»؛ «تاسیس مرکز نوآوری انرژی»؛ «تاسیس مرکز تحقیقات جهت استفاده از فناوریهای نو در کاهش هزینه های عمومی زندگی آحاد جامعه» و «توسعه فناوریهای فضایی»، منعقد می شود.
رونمایی از تمبر یادبود بزرگداشت دستاوردهای دانشکده فناوری های نوین دانشگاه علم و صنعت ایران از دیگر برنامه های این مراسم اعلام شده است.
علاوه بر این به میزبانی دانشکده فناوری های نوین، محمدرضا مفرد (استاد برجسته دانشگاه برکلی امریکا) و عمر ام رامهی (Omar M.Ramahi) از دانشگاه واترلو کانادا هشتم اردیبهشت ماه سال جاری در مجتمع امام خمینی (ره) ، کارگاه آموزشی تجهیز موسسات علمی برای بقای اقتصادی و کارآفرینی اساسی» برگزار می کنند.
**9465** 1200

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي دانشگاه علم و صنعت دانشكده فناوري هاي نوين كارآفريني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۶۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، سروش هاشمی روز دوشنبه سوم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ گفت: مقارن با روز جهانی بناها و محوطه‌های تاریخی، سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین با بررسی بنای آرامگاه شیخ علاءالدوله سمنانی به‌عنوان نمونه مطالعه در استان سمنان برگزار می‌شود.

سرپرست معاونت میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان افزود: سخنرانان بین‌المللی این سمینار، پروفسور گرون آرون استاد تمام دانشگاه صنعتی بیلدیز ترکیه، دکتر نیلکون اوگون مدیرعامل شرکت مشاور مرمت کشور ترکیه از سخنرانان بین‌المللی این سمینار هستند.

سروش هاشمی گفت: دکتر فاطمه داوری مدیرکل حفظ و احیای بناها بافتها و محوطه‌های تاریخی، دکتر مهرداد حجازی استاد تمام دانشگاه اصفهان، دکتر محمود هاشمی دانشیار دانشگاه اصفهان، دکتر علی بیت اللهی عضو هیئت‌علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، مهندس سیمین فرهنگی مهندسین مشاور طرح و ساخت طراد، سخنرانان ملی سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین هستند.

او افزود: این سمینار روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ از ساعت ۹ الی ۱۴ در سالن همایش پارک علم و فناوری سمنان واقع در میدان استاندارد، بلوار جوان، پارک علم و فناوری سمنان برگزار می‌شود.

سرپرست معاونت میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین با همکاری معاونت میراث فرهنگی و اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان و دانشگاه سمنان برگزار می‌شود.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898514

دیگر خبرها

  • بررسی کاربرد فناوری‌های نوین درجلوگیری از آسیب‌های طبیعی به بنا‌های تاریخی
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • واگذاری دیپلماسی علمی محور مقاومت به دانشگاه شاهد
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • نقش آفرینی مراکز نوآوری در حفظ و ترویج قانون جهش تولید دانش‌بنیان
  • رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای شماره دو پسران سروش معرفی شد
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار می‌شود