Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@02:31:00 GMT

نشریات دانشجویی تریبون دانشجویان هستند

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۴۷۰۶۰

نشریات دانشجویی تریبون دانشجویان هستند

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: نشریات دانشجویی تریبون دانشجویان هستند. 
به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، معرفت سیاه‌کوهیان در مراسم افتتاحیه اولین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه‌های استان اردبیل در دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به اینکه تلاش می‌کنیم میزبان جشنواره‌های منطقه‌‎ای و ملی نشریات دانشجویی در دانشگاه محقق اردبیلی باشیم، ادامه داد: نشریات دانشجویی تریبون دانشجویان است و دانشجویان در این نشریات می توانند مشکلات و مسائل خود را مطرح کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی با بیان اینکه نشریات دانشجویی آغازی است که پایان ندارد، اضافه کرد: این نشریات می توانند فراتشکلی و فراجناحی بوده و کمک حال مسئولان دانشگاه ها در عمل به وظائفشان باشد. 
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی با گرامیداشت نیمه شعبان تصریح کرد: بازیچه های دنیوی سبب شده است که چشم خوبی برای دیدن نداشته باشیم و اگر دیدگان خود را خوب پاک کنیم، می بینیم که حضرت ولیعصر(عج) هست و ما گم شده ایم. 
معراج شرری مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی و دبیر اولین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه های استان اردبیل با بیان اینکه نشریات دانشجویی آئینه تمام نمای محیط دانشگاه ها است، تصریح کرد: نشریات دانشجویی تمرین جدی است که فعالان آن می توانند در آینده فضای جامعه را به سمت سرمنزل مقصود هدایت کنند. 
وی با بیان اینکه اولین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه های استان اردبیل برای پویایی بیشتر فعالان این نشریات در آذرماه سال گذشته کار خود را شروع کرد، افزود: دریافت آثار تا فروردین ماه ادامه داشت و آثار بدون اینکه اسم افراد مشخص باشد برای داوری به داوران ارسال شد.   شرری با بیان اینکه اولین جشنواره و نمایشگاه نشریات دانشجویی استان اردبیل در سه بخش رقابتی، نمایشگاهی و برنامه های جنبی برگزار می شود، ادامه داد: ۲۷۵ اثر به این جشنواره ارسال شده بود که در بخش نشریات علمی و فرهنگی و اجتماعی ۸۸ اثر، توالی انتشار ۶ اثر، تیتر ۳۰ اثر، سرمقاله و یادداشت ۳۱ اثر، طرح روی جلد ۲۹ اثر، صفحه آرایی ۲۴ اثر، مصاحبه ۲۱ اثر، خبر ۱۷ اثر و مقاله ۲۹ اثر ارسال شده بود.
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 استان اردبیل جامعه علمی و فرهنگی فرهنگی و اجتماعی نشریات 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۷۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از دانشگاه محقق اردبیلی، محمد الله‌بخش در نشست با رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه تولید جلبک موضوعی دانش‌بنیان است که به دنبال آن هستیم، افزود: بحث پرورش ماهیان خاویاری نیز مطرح شده و در قزل‌اوزن اقدام خواهد شد.
وی با بیان اینکه در حوزه شیلات فرصت فراهم شده تا همکاری خوبی در زمینه مطالعات پروژه‌‍ها با دانشگاه محقق اردبیلی داشته باشیم، بر لزوم استفاده از توانمندی‌های دانشگاه محقق اردبیلی در مطالعات پروژه‌های شیلات استان اردبیل تاکید کرد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی هم در این نشست با اشاره به اقدامات دانشگاه محقق اردبیلی در خصوص راه‌اندازی رشته شیلات در این دانشگاه گفت: به دنبال جذب اعضای هیات علمی در این حوزه هستیم.
اسماعیل چمنی در ادامه کمک به توسعه شیلات استان را بسیار بااهمیت برای دانشگاه عنوان کرد و افزود: در همین راستا همکاران توانمند ما در حوزه پرورش زالو و جلبک می‌توانند کمک حال شیلات باشند، در عین حال شیلات می‌تواند از امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی دانشگاه استفاده کند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه جذب اعضای هیات علمی در حوزه شیلات بسیار مهم است، گفت: دغدغه اصلی ما در دانشگاه ارتباط با دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی است.
جبرائیل رزمجو با بیان اینکه این ارتباط هر چه قوی باشد به نفع دانشگاه، دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی خواهد بود، افزود: این ارتباط باعث به حداقل رسیدن مشکلات دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی شده و زمینه پیشرفت استان را فراهم خواهد کرد.
اردبیل استانی غیرساحلی بوده ولی دارای منابع آبی و استعداد‌های بالقوه کشاورزی و آبزی پروری است. بیش از ۳۰۰ واحد مزرعه و ۴۰۰ استخر پرورش ماهی در استان اردبیل فعال بوده و چند سد معیشتی نیز در این زمینه بهره برداری شده است.
۱۷۱ مورد قنات، ۴۵ سد، پنج هزار و ۳۰۰ چاه و یک هزار و ۶۳۶ چشمه در استان اردبیل وجود دارد که می‌تواند نوید بخش افزایش تولیدات در بخش شیلات باشد.

دیگر خبرها

  • برتری ۴ نشریه دانشگاه آزاد رودهن میان نشریات دانشجویی واحد‌های دانشگاهی
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • استقبال دانشجویان و جای خالی مسئولین در اولین روز جشنواره «تیتر ۱۳» + فیلم
  • نشریات دانشجویی روایت‌گر جنبش‌های دانشجویی در حمایت از غزه باشند
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • نشریات دانشجویی روایتگر صادق جنبش‌های دانشگاه‌های غربی از وضعیت غزه باشند
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد
  • جشنواره تیتر ۱۳؛ نقطه عطفی در رونق نشریات دانشجویی