Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز- ایرنا- معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت: کمک های مردمی و بنگاه های بزرگ اقتصادی برای بازسازی نقاط سیل زده تجمیع می شوند.

به گزارش ایرنا محمد امید روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از روستاهای سیل زده حاشیه رودخانه دز در شهرستان شوش در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در سیل اخیر برخی فضاهای عمومی مانند مدارس و مراکز بهداشت تخریب شده اند که قرار است توسط وزارتخانه های متبوع نوسازی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: دولت در صدد شناسایی نقاط آسیب دیده برای پرداخت خسارت و بازسازی مناطق است و در استان خوزستان نیز تنها بخش های کوچکی از برآورد خسارت ها باقی مانده است.
امید یادآور شد: در حال حاضر کار پرداخت خسارت و بازسازی نقاط سیل زده در کشور آغاز شده است.
وی خاطر نشان کرد:با توجه به حجم بارش های باران در کشور وقوع این خسارت ها تا حدی طبیعی است اگر چه تلاش ما به حداقل رساندن خسارت های وارده به مردم بود اما باید پذیرفت که چنین خسارت هایی در حوادثی مانند سیل تا حدودی اجتناب ناپذیر است.
امید گفت: با فروکش کردن سیل تلاش دولت برای بازسازی نقاط بیشتر شده است به طوریکه در مرکز به طور مستمر جلساتی برای شیوه جبران خسارت های ناشی از سیل به ویژه برای روستاییان برگزار می شود.
وی یادآور شد: بازدیدهای میدانی از نقاط سیل زده از سویی سبب آشنایی با نحوه فعالیت مسئولان استانی می شود و از سویی دیگر به تصمیم گیری های مرکز کمک می کند زیرا پس از بازدیدهای انجام شده حجم و وسعت کمک ها به نقاط سیل زده افزایش یافت.
امید در پایان افزود: مسئولان استان خوزستان در زمان سیلاب تمام وقت در کنار مردم بوده اند تا خسارت ها را به حداقل برسانند.
سیلاب مهیب که با طغیان رودخانه های کرخه ، دز و کارون و سپس سرریز تالاب های شادگان و هورالعظیم از روزهای آغازین فروردین ماه شروع شد و همچنان در مناطقی جولان می دهد حدود 400هزار نفر را در مناطق روستایی و شهری خوزستان درگیر کرده است.
بیشترین حجم خسارت این سیلاب بی سابقه در شهرستان دشت آزادگان بوده که از مجموع 62هزار هکتار اراضی زیرکشت و آماده برداشت ، 44هزار هکتار آن زیر آب رفت.
به گفته غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان از گستردگی و حجم آب سیلاب در استان کاسته شده و در روزهای آینده نیز خروجی آب سدهای استان رو به کاهش خواهد رفت.
بنابراین گزارش، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور روز چهارشنبه با هدف بررسی نقاط سیل زده خوزستان به این استان سفر کرد.
9887/6064

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد سيل 98 كمك هاي مردمي خسارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۸۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طوفان و بارش سنگین در راه ۱۴ استان ؛ از طغیان رودخانه‌ها و تگرگ تا صاعقه و رعد و برق

به گزارش همشهری آنلاین، سازمان هواشناسی با پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی طی امروز (سه‌شنبه)، چهارشنبه و پنجشنبه اعلام کرد: از امشب در نیمه جنوبی استان‌های ایلام و لرستان، شمال خوزستان، جنوب غرب آذربایجان غربی و شمال غرب کردستان رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گرد و خاک و تگرگ رخ خواهد داد.

چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت کرمانشاه، ایلام، خوزستان، بوشهر و نیمه غربی استان‌های فارس، کردستان و لرستان و پنجشنبه یزد، کرمان، هرمزگان، فارس، بوشهر، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، ایلام، کرمانشاه و کردستان شاهد بروز این پدیده خواهند بود.

بارش‌ باران و رعد و برق در ۱۱ استان | تهران کی بارانی می‌شود؟

لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی از پیامدهای احتمالی این سامانه است.

احتیاط در سفرهای بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن، محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش از توصیه‌های سازمان هواشناسی است.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان هواشناسی

کد خبر 848324 برچسب‌ها خبر مهم آب و هوا - ایران طوفان سازمان هواشناسي باران

دیگر خبرها

  • دریافت نشدن خسارت از بارندگی‌های اخیر در خوزستان
  • رشد نرخ فقر در غزه به ۹۰ درصد | خسارت ۳۳ میلیارد دلاری جنگ غزه
  • تمامی نیروهای امدادی خدماتی گروه های جهادی و مردمی در مناطق سیل زده پای کار بودند
  • بهره‌برداری خط دوم کارخانه سیمان رزن در سال آینده
  • آمادگی ایستگاه‌های پمپاژ برای دفع آب‌های سطحی در خوزستان
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است
  • بارش باران در ۵ استان شدید خواهد بود
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
  • طوفان و بارش سنگین در راه ۱۴ استان ؛ از طغیان رودخانه‌ها و تگرگ تا صاعقه و رعد و برق