Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-01@14:44:58 GMT

متخلفان دانه درشت نباید احساس امنیت داشته باشند

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۴۸۷۹۱

متخلفان دانه درشت نباید احساس امنیت داشته باشند

به گزارش جهان نيوز به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، رضا رحمانی در نشست هم‌اندیشی برنامه‌های نظارتی سال ۹۸ با محوریت طرح ویژه ماه مبارک رمضان با بیان اینکه نظارت‌ها باید توسط مردم احساس شود، اظهار کرد: یکی از انتقاداتی که قبلاً مطرح می‌شد، ضعف در نظارت بود، چنانچه قیمت برخی کالاها به طور سرسام آور افزایش می‌یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او با تاکید بر اینکه متخلفان دانه درشت نباید احساس امنیت داشته باشند، افزود: از سازمان حمایت انتظار داریم با آن دسته از افراد که با دلالی، قیمت‌ها را در فرایند توزیع چندین برابر افزایش می‌دهند، برخورد کند و در برخورد با متخلفان ترس نداشته باشد.

رحمانی ادامه داد: به جای صرف زمان بازرسان برای برخورد با مواردی همچون عدم درج قیمت و ارائه فاکتور، باید زمان آنها را بیشتر به کنترل قیمت نهایی کالاها اختصاص دهیم و برخوردها از مبدا تولید و عرضه باشد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه مردم باید در کف بازار احساس کنند که بی پناه نیستند و سازمان حمایت پیگیر حقوق آنها است، اظهار کرد: فروشنده و تأمین کننده هم باید بدانند که با آنها تعارف نداریم و با هر تخلفی برخورد می‌کنیم، در این شرایط است که تخلفات کاهش می‌یابد.

او افزود: ضرورت دارد که به اتاق اصناف و اتحادیه‌ها در حوزه نظارت فرصت بیشتری داده شود و آنها نیز در این زمینه نشان داده اند که از اراده لازم برای برخورد با متخلفان برخوردارند.

رحمانی با اشاره به لزوم به روز رسانی سیستم‌های نظارت گفت: قیمت‌ها باید توسط سامانه‌های آنلاین و یکپارچه کنترل شود که در این خصوص سامانه انبار و تجارت را داریم و در ادامه باید به سمتی برویم که فروش یک آب معدنی هم به صورت آنلاین ثبت شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت تنظیم و نظارت بازار ماه مبارک رمضان، افزود: سال گذشته به دلیل برخی شرایط نظارت با دشواری‌هایی روبرو بود، چراکه از یک سو حقوق مردم در میان بود، از سوی دیگر مشکلاتی همچون منابع مالی و… برای سازمان حمایت وجود داشت.

وی با بیان اینکه دشمنان با اجرایی شدن تحریم‌ها گمان می‌کردند دومینوی تعطیلی واحدهای تولیدی در سه ماه پایانی سال ۹۷ آغاز می‌شود، اظهار کرد: در داخل نیز برخی اعتقاد داشتند که واحدهای تولیدی با مشکلات جدی روبرو می‌شوند که در این‌باره با وجود پتانسیل بحران در برخی حوزه‌ها همچون خودرو و… با اتخاذ تدبیری، این نقشه دشمنان بر باد رفت.

رحمانی با اشاره به ثبت نام یک میلیون و یکصد هزار نفر برای دریافت خودرو، گفت: این میزان ثبت نام در حالی اتفاق افتاد که خودروسازی در حال تعطیلی بود، قطعه سازان هم از شرکت‌های خودروسازی طلب داشتند و به دلیل تحریم مشکل تأمین قطعه به وجود آمده بود.

حفظ وضع فعلی تولید اولویت نخست است
این عضو کابینه دولت دوازدهم افزود: تولید کلید حل این مشکل بود که با اقدامات مناسب، منابع مالی خودروسازان تهیه و تولید افزایش یافت که نتیجه‌اش حل نسبی مشکل بود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: هیچکدام از مشکلاتی که در سال گذشته وجود داشت تبدیل به بحران نشد و این مهم با روحیه جهادی اتفاق افتاد.

رحمانی با تشبیه شرایط امسال به سال گذشته گفت: برای غلبه بر مشکلات باید اقدامات سال گذشته را ادامه دهیم که در این خصوص مهمترین استراتژی وزارتخانه را بر اساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهوری، حفظ وضع فعلی تولید و رونق آن قرار داده ایم.

وی افزود: همچنین ظرفیت‌های تولیدی غیرفعالی وجود دارد که در قدم دوم باید آنها را فعال کنیم؛ برخی از این ظرفیت‌ها همچون تولید سرامیک و کاشی، پوشاک و… به دلیل فناوری بروز، امکان فعال شدنش وجود دارد و صرفاً نیاز به بازار دارند و برخی صنایع هم به دلایلی همچون تکنولوژی قدیمی امکان فعال شدنش وجود ندارد.

واحدهای تولیدی نیاز به نقدینگی و مواد اولیه دارند
رحمانی ادامه داد: واحدهای تولیدی به نقدینگی نیاز دارند که باید بانک‌ها این نیاز را رفع کنند و بحث دیگر تأمین مواد اولیه داخلی و خارجی مورد نیاز تولید است که در این خصوص باید برنامه ریزی لازم صورت گرفته و شرایط به صورت آنلاین بررسی شود.

او اضافه کرد: شرکتی نباید به خاطر کمبود مواد اولیه تعطیل شود و باید وضعیت مواد اولیه واحدها به خصوص واحدهای مهم که تولیداتشان با زندگی روزمره مردم سروکار دارد را به لحظه پیگیری کنیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: برای رسیدگی به این مسائل در وزارتخانه ستادهای مختلفی در حوزه‌های صنعت و معدن تشکیل شده است که شبانه روزی فعال بوده و استان‌ها باید به موقع شرایط واحدهای تولیدی را به این ستادها اطلاع دهند.

وی افزود: زمانی که در جنگ اقتصادی هستیم، باید مثل یک قرارگاه سازماندهی کنیم و همه پای کار باشیم.

رحمانی اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند از فرصت‌های تحریم استفاده کنیم که در وزارت صنعت، معدن و تجارت این توصیه را جدی گرفته‌ایم که یکی از آنها افزایش صادرات است.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۸۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست «ارتباط صنعت با دانشگاه» در راستای اجرایی کردن رویداد صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) با حضور حسین خدابخش‌زاده معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه و فضل‌الله شریف ثانوی رئیس خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه برگزار شد.

باتوجه به راهبرد‌های کلان دانشگاه و توسعه فعالیت‌های فناورانه در زیست‌بوم‌های منطقه‌ای با تأکید بر توسعه اشتغال، رویداد صدرا با ایجاد ارتباط جامعه دانشگاهی و صنعت تشکیل شد.

در قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران فعالیت‌های علمی مراکز آموزش عالی کشور به پاسخگویی مسائل اجتماعی، فرهنگی و صنعتی تأکید شده است.

به همین دلیل ارتباط بین صنعت و دانشگاه دارای اهمیت است و موضوع ارتباط صنعت با دانشگاه یکی از مهم‌ترین فعالیت‌ها به سوی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله درباره توسعه دانش و فناوری در صنایع اقتصادی و تولیدی بوده که عوامل موثر برای بهبود این ارتباط ضروری است.

محور‌های اصلی نشست مذکور ارتباط صنعت با دانشگاه و چرایی ضرورت این ارتباط، انتظارات از ارتباط بین صنعت با دانشگاه و آسیب‌شناسی ارتباط صنعت با دانشگاه بود.

استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه در این نشست اظهار کرد: سیاست اجرایی رویداد صدرا در دانشگاه اساتید و دانشجویان را به سمت انجام کار‌های تحقیقاتی طرح‌های برون‌دانشگاهی و هدایت و حمایت پایان‌نامه‌های ارشد و رساله‌های مقطع دکتری در صنعت سوق می‌دهد.

حسین رضایی متذکر شد: نقش‌آفرینی صنعت با موضوعات مسئله‌محور در این روند به سوی صنایع کشیده می‌شود و این دانشگاه را به صنایع نزدیک‌تر می‌کند.

شریف‌ثانوی رئیس خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر ارتباط صنعت و دانشگاه بسیار ضعیف شده، بیان کرد: خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه آمادگی دارد با استفاده از تجارب و تخصص‌های استادان مسائل و مشکلات را بیان کرده تا پس از بررسی خروجی مطلوب علمی و کاربردی تهیه شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تربت‌حیدریه هم تشریح کرد: دانشگاه می‌تواند با شناخت میدانی دقیق و با تکیه بر رشته‌های تحصیلی دایر در دانشگاه در شعاع وسیع‌تری به لحاظ جغرافیایی فعالیت‌های اقتصادی و تولیدی و مشکلات و نیاز‌های صنایع را رصد، شناسایی و دسته‌بندی و سپس براساس اولویت‌بندی مشاغل حساس که اهمیت بیشتری دارند و مورد نیاز مردم است را در قالب کارگاه‌های آموزشی ارائه کند.

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه هم از اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت و معدن در دانشگاه و خانه صنعت و معدن خبر داد.

خدابخش‌زاده سپس گفت: تعامل میان صنعت و دانشگاه شناخت ظرفیت‌ها و راه‌های تقویت ارتباط موثر و تعامل مستمر طرفین و راهکار‌هایی که دانشگاه می‌تواند در حوزه کشاورزی و صنایع و معادن نمود داشته باشد.

در پایان مقرر شد در جلسات آینده درباره تشکیل تیم‌های تخصصی توسط اعضای هیئت علمی، برگزاری کارگاه سرفصل‌های نظام مهندسی برای فارغ‌التحصیلان و آموزش مشاغل حساس و مورد نیاز جامعه هدف، تسهیل معرفی دانشجویان برای کارآموزی در صنایع و معادن، اجرای طرح‌های برون دانشگاهی و تحقیقاتی توسط دانشگاه آزاد اسلامی، برگزاری جلسات مستمر و حضور فعال تا برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه، حمایت از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌های مقطع دکتری که درباره نیاز‌های صنایع و معادن شهرستان انجام می‌شود در جلسات آینده بررسی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • ۵ نکته مهم درباره برخورد دستگاه قضایی به دانه درشت ها
  • ۲۵ درصد معادن استان بوشهر در دشتی است
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد
  • احساس امنیت، پایداری واحدهای اقتصادی را به‌دنبال دارد
  • نیروهای یگان ویژه موجب ارتقاء احساس امنیت شهروندان است
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در صنعت و معدن خراسان رضوی
  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است