Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، ­مقامات دموکرات آمریکا روز چهارشنبه بازاندیشی درباره اتحاد میان واشنگتن و ریاض را بعد از اعدام ۳۷ نفر از شهروندان عربستانی که به اتهام "تروریسم" محکوم شده بودند، خواستار شدند.

اکثر این شهروندان عربستانی که روز سه‌شنبه اعدام شدند، از اقلیت شیعه بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته سازمان ملل متحد، دستکم سه نفر از اعدام شدگان در زمان محاکمه زیر سن قانونی بودند.

به اعتقاد سناتور برنی سندرز، نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا، این اعدام‌ها "نشان می‌دهند تعریف مجدد روابط با رژیم استبدادی عربستان سعودی، متحد تاریخی آمریکا در خاورمیانه به چه میزان فوریت پیدا کرده است". سناتور سندرز اعلام کرد واشنگتن باید "نشان دهد که سعودی‌ها برای ادامه نقض حقوق‌بشر و دیکته کردن سیاست خارجی ما قدرت نامحدود ندارند".

دایان فاینشتاین، دیگر سناتور دموکرات نیز "تجدیدنظر در روابط آمریکا با عربستان سعودی" بعد از قتل جمال خاشقجی، روزنامه عربستانی که در داخل کنسولگری عربستان سعودی در استانبول به قتل رسید، خواستار شده است.

وی در توییتی نوشت: "این اخبار اخیر نگرانی‌های مرا تشدید می‌کند. ما نمی‌توانیم توسل فزاینده عربستان را به اعدام‌ها به ویژه زمانی که سوالات زیادی درباره اعتبار این محاکمه‌ها وجود دارد، نادیده بگیریم".

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا از حزب جمهوری خواه حتی بعد از قتل جمال خاشقجی واکنش فوری به آن نشان نداده بود و متعهد شده بود روابط نزدیک میان دولت آمریکا و عربستان را حفظ کند.

وزارت امور خارجه آمریکا در پاسخ به سوال درباره این اعدام‌ها اعلام کرد مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا "هر بار" که نگرانی‌هایی وجود داشته، مسئله حقوق بشر را با سران سعودی مطرح کرده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا درباره این اعدام‌ها اظهارنظری نکرد، اما تایید کرد آمریکا با اعدام در مواردی که شخص اعدام شده در زمان ارتکاب جرم احتمالی زیر سن قانونی بوده باشد، مخالف است.

دولت ترامپ، عربستان سعودی را به علت خرید تسلیحات آمریکایی و ذخایر نفتی و دشمنی با ایران به منزله شریکی راهبردی تلقی می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عربستان آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۹۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد

به گزارش جام جم آنلاین، این شبکه گزارش داد لیندسی گراهام، سناتور جمهوری خواه به عنوان یک کانال دیپلماتیک اصلی بین بن سلمان و دولت جو بایدن، رئیس جمهور کنونی ظاهر شده است؛ کانالی که تلاش‌هایی را که در دوره ترامپ برای دستیابی به توافق عادی سازی روابط بین عربستان و رژیم صهیونیستی آغاز شد، افزایش داد.

این شبکه آمریکایی افزود که در آخرین سفر گراهام به عربستان سعودی در اواخر ماه گذشته میلادی، او و بن سلمان با ترامپ تماس گرفتند. طبق این گزارش، این تماس تقریباً پنج دقیقه طول کشید.

دو فرد آگاه از این تماس به این شبکه گفتند: «مکالمه دوستانه و بیشتر شامل تبادل نظر و گفت‌وگوهای غیررسمی درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود.»

یکی از این منابع گفت: «در مقطعی ترامپ آمار و ارقام نظرسنجی‌های خود را اعلام کرد»، در حالی که این ۲ منبع گزارش دادند که «توافق عادی‌سازی روابط حتی یک بار هم در آن تماس مطرح نشد».

این تماس خلاصه شد به اینکه چگونه ترامپ در خصوص دستیابی به توافقی که مقامات آمریکایی، اسرائیلی و سعودی آن را برای دستیابی به «ثبات پایدار در خاورمیانه» حیاتی می‌دانند، «در افق ظاهر می‌شود».

افراد مطلع از این موضوع به سی ان ان گفتند در حالی که رئیس جمهور سابق از مذاکرات مربوط به سازش آگاه است، اما «در این مذاکرات دخالتی ندارد».

این شبکه اشاره کرد نگرانی واقعی در میان برخی از شرکت کنندگان در مذاکرات جاری وجود دارد که «ترامپ ممکن است تلاش کند هر گونه توافقی مربوط به دولت بایدن را خنثی کند، نظیر آنچه در اوایل سال جاری انجام داد و از جمهوری خواهان در کنگره خواست تا از توافقنامه مهاجرتی بین ۲ حزب حمایت نکنند.

افراد نزدیک به ترامپ می‌گویند که رئیس‌جمهور سابق معتقد است که اگر بتواند به کاخ سفید بازگردد، می‌تواند در مورد توافق بهتری با سعودی‌ها مذاکره کند و همچنین به دنبال مشارکت یا کار فعالانه برای خنثی کردن هر نوع توافق عادی سازی روابط در دوران بایدن نیست».

۲ مقام آمریکایی گفتند که تماس ترامپ با محمد بن سلمان «در کاخ سفید به مذاقشان خوش نیامد» اگرچه آنها به صراحت گفتند که هیچ مدرکی دال بر تأثیر آن بر مذاکرات بین نمایندگان بایدن و همتایان سعودی آنها وجود ندارد».

گراهام مقامات بایدن را از آن تماس مطلع کرد و گفت که آنها «درک می‌کنند که چرا او می‌خواهد ترامپ را در جریان قرار دهد».

سناتور گراهام به سی‌ان‌ان گفت که «همه کار انجام می‌دهد تا اطمینان حاصل شود که توافق در زمان بایدن منعقد می‌شود، تا حدی به این دلیل که معتقد است بایدن شانس بیشتری برای بسیج حمایت دموکرات‌ها در کنگره خواهد داشت».

دیگر خبرها

  • چالش‌های میزبانی جام‌جهانی ۲۰۳۴ / دلار‌های نفتی عربستان قرار است چگونه هزینه شوند؟
  • جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد
  • کاخ سفید : ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می شود
  • آمریکا: ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می‌شود
  • ۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال می شوند
  • ملک سلمان را به بیمارستان بردند
  • پادشاه سعودی به بیمارستان منتقل شد
  • ۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال خواهند شد
  • جمهوری‌خواهان اعزام پلیس برای سرکوب دانشجویان را خواستار شدند
  • سفیر ایران: امسال ۹۰ هزار ایرانی عازم حج خواهند شد