Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@18:36:39 GMT

سند مهارت آموزی استان های کشور تدوین می شود

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۵۱۴۰۶

سند مهارت آموزی استان های کشور تدوین می شود

اردبیل- ایرنا- معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اعلام کرد که با همکاری استانداری ها سند مهارت آموزی کشور تدوین می شود.

به گزارش ایرنا، سلیمان پاک سرشت روز پنجشنبه در جلسه کارگروه اشتغال و مهارت استان اردبیل گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه ای آمادگی دارد این اسناد را با مدیریت عالی استانداری ها و دستگاه های دخیل در امر آموزش های مهارتی و فنی و حرفه ای از جمله مراکز دانشگاهی، آموزش و پرورش و متقاضیان مهارت ها و فنون خاص تدوین کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: هر منطقه ای کشور نیازهای خاصی مهارتی و فنی و حرفه ای دارد و باید این نیازها در استان ها شناسایی شده و سند آموزش های مهارتی در خود استان ها برای اجرا در سال های آینده تدوین شود.
وی بیان کرد: سند آموزش های مهارتی تاکنون در استان های گیلان، ایلام و فارس نهایی شده و در استان اردبیل نیز این اقدام با مشارکت دستگاههای مرتبط و مراکز آموزشی دانشگاهی و سازمان فنی و حرفه ای دنبال می شود.
پاک سرشت اضافه کرد: با تدوین این سندها، امر آموزش های فنمی و حرفه ای در اسنتان ها به شکل همگرا و بر محور نیازهای توسعه هر استان تدوین شده اجرای آن به نتایج ملموس ترین منجر خواهد شد.
وی بیان کرد: با اجرای سندهای آموزش فنی و حرفه ای در استان ها، نظام عرضه و تقاضای آموزش های مهارتی منطقی تر شده و از بیش آموزشی که موجب اتلاف منابع می شود، جلوگیری خواهد شد.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور همچنین با تاکید بر آموزش بر مبنای صلاحیت حرفه ای در کشور گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه ای در نظر دارد که نظام صلاحیت حرفه ای را نیز تدوین کند.
وی همچنین از عزم سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بر آموزش های فنی و حرفه رای دوگانه در مراکز آموزشی مهارتی و دانشگاهی خبر داد و افزود: این سازمان آموزش مهارتی در نظر دارد تا نظام آموزشی خود را به سمت آموزش های اثربخش و تربیت نیروی انسانی مولد و توانمند متناسب با نیاز بازار هدایت کند.
پاک سرشت از استاندار اردبیل خواست تا دو حوزه اولویت دار این منطقه را برای تدوین سند مهارت آموزی استان و اقدام مشترک به سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور معرفی کند.
به گزارش ایرنا، استاندار اردبیل نیز در این جلسه با اشاره به نیاز استان برای آموزش های مهارتی و تخصصی در بازار کار به خصوص در حوزه صنعت گفت: باید در این زمینه از توان و تخصص و امکانات سازمان آموزش فنی و حرفه ای برای ایجاد اشتغال پایدار استفاده کنیم.
اکبر بهنامجو نیروی انسانی توانمند، باانگیزه و با کارآیی بالا را از مزیت های استان اردبیل بر شمرد و افزود: راندمان کاری نیروی انسانی در استان اردبیل بیشتر از سایر نقاط کشور است.
وی همچنین بر جلوگیری از موازی کاری در امور آموزش های مهارتی و تشکیل شورای مهارت استان اردبیل تاکید کرد.
قاسم رحیمی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل نیز در این جلسه با ارائه گزارشی اعلام کرد: استان اردبیل 25 مرکز آموزش فنی و حرفه ای دارد که در این مراکز با مربیگری 318 نفر، 14 هزار نفر در 572 رشته تخصصی آموزش های فنی و حرفه ای را در یک سال گذشته فرا گرفته اند.
وی همچنین با ارائه گزارشی از وضعیت ارائه تسهیلات اشتغالزا در استان اردبیل بیان کرد: 20 درصد مراجعان به مراکز آموزش فنی و حرفه ای استان فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند.
به گزارش ایرنا، رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور که به منظور شرکت در برنامه های مربوط به هفته کار و کارگر به استان اردبیل سفر کرده است، در ادامه، سای آموزشی امدادگر و زمین چمن مصنوعی ورزشگاه کارگران اردبیل را افتتاح کرده و در همایش بزرگ جامعه کارگری استان اردبیل شرکت کرد.
1905/ 1257

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي مهارت آموزي فني و حرفه اي اردبيل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۱۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، در حاشیه برگزاری مراسم تکریم و معارفه رؤسای قدیم و جدید دانشگاه آزاد اسلامی گیلان، محمدعلی نادی خوراسگانی معاون تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی به همراه مجتبی ملکی چوبری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی گیلان و جمعی از مدیران این دانشگاه از قسمتی از شرکت تولیدی نوید مرغ گیلان بازدید کردند.

نادی در بازدید و نشست با مسئولان این شرکت تولیدی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی دارای ظرفیت‌های بالایی در کشور بوده که می‌توان از این ظرفیت‌های در راستای رفع مشکلات جامعه استفاده کرد و در این باره دو مدل طراحی شد که نخستین مدلی که در حوزه مهارت دنبال آن هستیم ایجاد هنرستان فنی در جوار صنعت است که بتوانیم با آموزش مهارتی به مهارت آموزان، گامی را در کمک به رفع مشکل نیروی انسانی ماهر صنایع برداریم. به‌عنوان نمونه می‌توانیم با تربیت تکنسین درجه ۲ در صنایع از این نیروی تربیت شده استفاده کرد.

وی افزود: دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی باید تخصصی شود و پس از تربیت در این دانشگاه وارد بازار کار شده اکنون، دانشکده‌های مهارت قادر خواهند بود با توجه به نیاز صنایع به منابع انسانی دانشجو جذب کنند و به آنان آموزش دهند در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان می‌تواند با توجه به ظرفیت‌های بهینه‌ای که دارد نسبت به طراحی دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی به‌صورت تخصصی با توجه به نیاز استان و صنایع اقدام کند.

معاون تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد:‌ به‌عنوان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با توجه به صنعت طیور استان و کشور، دانشکده تخصصی مهارتی طیور راه‌اندازی کند و پس از تربیت نیروی کار متخصص در این دانشگاه، آنان را وارد بازار کار کرده و نیاز استان گیلان به نیروی متخصص ماهر توسط دانشگاه آزاد اسلامی برطرف خواهد شد.

نادی تأکید کرد: با رفع موانع موجود اتفاقات خوبی در حال وقوع است و با رفع موانع، صنعت راحت‌تر می‌تواند از ظرفیت دانشگاه‌ها استفاده کند. تردد استادان در صنعت و تأمل با نیرو‌های مشغول به کار، می‌توانند باعث ورود اطلاعات جدید به شرکت شده و آموزشکده‌های تخصصی با توجه به نیازسنجی در استان، راه‌اندازی شود. باید خیال خانواده‌ها از محیطی که فرزندانشان در حال مهارت‌آموزی هستند، راحت شود و بدانند که در این محیط کارها، امنیت کامل کار برای فرزندان وجود دارد.

وی بیان کرد: مدارس عالی مهارت در دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی شد که با فراخوان در دانشگاه و جامعه یک مدرسه عالی مهارت افتتاح می‌شود و دوره‌های عالی مهارت به مدت زمان‌های خاص در این مدارس برگزار می‌شود تا نیرو‌های دوره دیده داشته باشیم که دانشگاه آزاد اسلامی پیشتاز در این مورد است.

معاون تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: جامعه با افزایش سطح سواد جوانان نمی‌تواند آنان را مشغول به کار کند؛ اما با آموزش مهارت می‌توان در اشتغال جوانان سهم داشت و بعضی از مهارت‌هایی که در مدرسه عالی مهارت منتقل می‌کنند سریعاً بازخورد دارد و می‌توانند جذب بازار کار و مشغول به کار شود و این مهم وقتی محقق می‌شود که باید مبتنی بر نیاز حرکت کرد و با نیازسنجی و معرفی رشته‌های مورد نیاز در تبیین و انتخاب رشته‌ها به دلیل جذابیتی که دارند نیازسنجی کنیم.

 نادی مطرح کرد:‌باید شبکه استادان رشته‌ها درگیر کار شوند با گفتمان استادان باید رشته‌های خود را در مدارس معرفی کنند با اعلام نیاز توسط جامعه، رشته‌های مورد نیاز فعال شوند و درباره جذب دانشجویان پیگیر باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادعای معاون آموزش و پرورش درباره شیطنت مافیای کنکور
  • اظهارات رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان در مورد بورسیه صنعتی دانشجویان
  • آموزش چهار هزار و ۹۰۰ مهارت آموز درهرمزگان
  • دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند
  • امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • ایجاد ۲.۵ میلیون شغل در دولت سیزدهم
  • قهرمانی تیم خوزستان درمسابقات فوتسال سازمان آمورش فنی و حرفه‌ای کشور
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران