Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو انجمن نساجی ایران گفت: در کشور ما تولیدکننده همیشه سرگردان و گرفتار است و به عنوان فردی شناخته می‌شود که نمی‌داند پول خود را کجا سرمایه‌گذاری کند. ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۱ استانها خراسان رضوی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس، شعار امسال به عنوان رونق تولید در نظر گرفته شده اما تعداد زیادی از فعالان بخش خصوصی به سیاست‌هایی که دولت برای رونق تولید در نظر گرفته اعتراض داشته و اعتقاد دارند که این روند نمی‌تواند به توسعه حوزه تولید کمک دهنده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فعالان بخش خصوصی اقتصاد این باور را دارند که نیاز است برای رونق تولید توجیه اقتصادی فعالیت در این بخش زیاد و ارزش اصلی تولیدکننده نیز مشخص شود در همین زمینه خبرنگار خبرگزاری تسنیم با عضو هیئت نمایندگان اتاق بارزگانی خراسان‌رضوی و عضو انجمن نساجی ایران گفت‌وگویی داشته که مشروح آن را در ادامه می‌خوانید.

غلامعلی رخصت در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم می‌گوید: در مورد رونق تولید تا زمانی که دولت پای کار نیاید و برای بخش تولید توجه اقتصادی خوب ایجاد نکند و برای مردم شأنیت تولیدکننده را بالا نبرد به این معنی که مردم بدانند تولیدکننده محترم است و بخش تولید بستر مناسبی برای سرمایه‌گذاری اقتصادی است این اتفاقات رخ نمی‌دهد.

وی ادامه می‌دهد: دولت باید تمام توجهات خود را بر این اساس قرار دهد که تولید ثروت سازی بیشتری داشته و سرمایه‌گذاری در این حوزه از پول در بانک قرار دادن جذابیت بیشتری داشته باشد فرد باید این را بداند که درآمدش در بخش تولید از دلالی در دلار و سکه بیشتر است؛ وقتی این امکانات فراهم باشد جذابیت تولید افزایش پیدا می‌کند.

عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی خراسان رضوی با بیان اینکه دولت باید تسهیلاتی را به عنوان مشوق در اختیار بخش تولید قرار دهد، خاطرنشان می‌کند: به عنوان مثال اگر دولت بتواند بیمه و مالیات را کم کرده و هزینه‌های وارده بر تولید را کاهش داده، چالش‌های موجود در مقابله با تولیدکنندگان را از سر راه برداشته و به بیان ساده تولید عزیز شود قطعا رونق تولید صورت گرفته و فرمایشات مقام معظم رهبری هم اجرایی می‌شود.

رخصت بیان می‌کند: اگر این اتفاق رخ ندهد ما تا روز قیامت هم جلسه و همایش برگزار کنیم هیچ اتفاقی رخ نمی‌دهد چراکه تولیدکننده همیشه سرگردان و گرفتار است و کسی که در کار تولید فعالیت دارد به عنوان فردی شناخته می‌شود که دقیقا نمی‌داند در کجا باید سرمایه‌گذاری کند که این مسئله یک اشکال بزرگ در کشور ماست و متأسفانه تکرار هم می‌شود باز هم تأکید می‌کنم که ما باید کاری انجام دهیم که تولید و تولیدکننده عزیز شود.

وی تصریح می‌کند: متأسفانه امروز وضعیت به گونه‌ای است که کسانی که سپرده‌ای در بانک دارند شب راحت می‌خوابند و فردا صبح سود پول خود را می‌گیرند یا کسی که در بازار دلار و دلالی ماشین و خانه می‌رود خیال راحت‌تری دارد و ما باید فضایی را ایجاد کنیم که کسی که تولیدکننده است در آرامش و سایه امن قرار داشته و هیچ دستگاه و ارگانی نتواند به تولیدکننده تحکم کند.

مشکلات واحدهای تولیدی استان مرکزی برطرف می‌شوندبرنامه راهبردی رونق تولید در قم تدوین شد70 درصد واحدهای تولیدی استان کرمان زیر ظرفیت اسمی کار می‌کننداستاندار اصفهان:کمیته حمایت از تولید در کاشان راه اندازی شودمشکلات واحدهای تولیدی استان مرکزی برطرف می‌شوند

عضو انجمن نساجی ایران ضمن تأیید سخت شدن شرایط ادامه فعالیت در بخش تولید، خاطرنشان می‌کند: دولت باید برای ادامه فعالیت تولیدکنندگان برخی از مزایا را قائل شود؛ اما اینکه گفته می‌شود مواد اولیه پیدا نشده و کسی نمی‌تواند کار کند درست نیست؛ تولیدکننده واقعی در همین وضعیت هم به کار خود ادامه می‌دهد.

رخصت تأکید می‌کند: این بحث‌هایی که در مورد آن صحبت‌های زیادی بر سر زبان‌ها است در واقع برای این است که شرایط را به سمت قاچاق کالا سوق دهند؛ صنایع نساجی در چند ماه اخیر از شر قاچاق راحت شده و این مسئله سبب توسعه صنایع بالادستی شده بود اما متأسفانه برخی از افراد قصد دارند آب به آسیاب قاچاقچی‌ها بریزند و برای همین برخی موضوعات بدون ربط را بیان می‌کنند.

وی بیان می‌کند: بحث ما این است که قانونگذار باید قوانین را در راستای عزت بخشی به تولید وضع کند؛ وقتی ما می‌گویم مالیات زیاد است منظور ما ممیز مالیاتی نیست بلکه ما خواهان این هستیم که قانون به گونه‌ای باشد که از تولیدکننده حمایت کرده و دست ممیز مالیاتی را هم در این زمینه باز بگذارد.

عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی خراسان رضوی خاطرنشان می‌کند: ما اعتقاد داریم که قوانین باید به گونه‌ای باشد که فرد کارآفرین را گرفتار نکند و در این زمینه بارها جلساتی را با نمایندگان مجلس داشته‌ایم ما مدعی هستیم که قوانین باید اصلاح شود چراکه تعداد زیادی از قوانین کنونی ما که هنوز هم اجرا می‌شود مربوط به 20 سال قبل است و از دیدگاه کارشناسی اصلا نباید وجود داشته باشد.

وی تصریح می‌کند: ما هر چه تعداد واحد تولیدی خود و کارآفرینان را افزایش دهیم می‌توان مالیات بیشتری از آنها دریافت کرد و هر چه مالیات افزایش پیدا کند درآمد دولت بالا رفته و در نتیجه این امر سطح رفاه عمومی افزایش پیدا می‌کند.

عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی خراسان رضوی با اشاره به نتایجی که شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در خراسان رضوی داشته است، تأکید می‌کند: از دیدگاه بنده آنگونه که باید در این شورا توافق به وجود بیاید، به وجود نمی‌آید؛ چراکه بخش دولتی دیدگاه‌های ویژه خود را در حوزه تئوری دارد و بخش خصوصی هم دیدگاه‌های خود را در حوزه عملی دارد و بین تئوری و عملی فاصله زیادی وجود دارد.

رخصت ادامه می‌دهد: بسیار خوب است اگر یک واحد صنعتی را یکی از مدیران بخش دولتی و یا نمایندگان مجلس به مدت 6 ماه اداره کنند تا بعد از آن متوجه شوند که دغدغه اصلی یک کارآفرین چیست اما متأسفانه اینها افرادی هستند که کارمند و یا مهندس هستند و در بخش‌های اداری کار کرده‌ و مدیر شده‌اند و یا به عنوان کاندیدا از طرف مردم انتخاب شده و به مجلس رفته‌اند؛ در واقع اکثرا افرادی هستند که توان اجرایی بالایی ندارد که بتوانند مشکلات کار را به صورت اجرایی درک کنند.

وی در ارتباط با کاستی‌هایی که اتاق بازرگانی در عملکرد دارد و نتایج انتخابات قبلی، عنوان می‌کند: قطعا بعد از هر انتخابات افراد وارد شده به هیئت نمایندگان باید عملکرد تکمیل‌تری نسبت به دوره‌های قبلی داشته باشد؛ اما در دوره جدید هیئت رئیسه اتاق بازرگانی به تازگی تعیین شده و جلسه رسمی بین آنها برگزار نشده و ما امیدواریم در آینده نزدیک همه اعضای هیئت رئیسه در جلسات شرکت داشته و هدف اصلی خود را تسهیلگری در امور تولید قرار دهند.

عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی خراسان رضوی تأکید می‎کند: برای اتاق بازرگانی کار انجام نشده زیاد داریم و اقدامات زیادی باید انجام شود که اتاق بازرگانی همان فضایی را داشته باشد که ما توقع آن را داریم‌؛ ما امید این را داریم که تا چند ماه آینده برخی از اقدامات اساسی در این نهاد شروع به اجرایی شدن کرده و در فضای اتاق بازرگانی تغییراتی ایجاد شود.

انتهای پیام/ ز

R41347/P/S6,1188/CT2

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۳۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بروکراسی فلج‌کننده اداری مانع ورود تولیدکنندگان به اقتصاد می‌شود

به‌گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی مدد زارع در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته شهرستان بوانات لازمه تحقق شعار سال رهبر معظم انقلاب را تغییر نگرش نسبت به تولید و دخالت دادن زیست بوم‌ها در امر تولید دانست و بیان کرد: این امر تنها با مشارکت مردم به عنوان پیشران تولید محقق می‌شود.

امام جمعه بوانات افزود: اینکه عده‌ای در تهران بنشینند و بخشنامه‌ای الزام‌آور برای کل کشور بنویسند و ابلاغ کنند این فقط رفع تکلیف است و عملاً دردی از دردهای بی‌نهایت تولید را درمان نکرده و نخواهد کرد.

خطیب جمعه بوانات با بیان اینکه یکی از مهمترین ارکان قدرت در هر کشوری اقتصاد و تولید آن کشور است، عنوان کرد: برای محقق شدن شعار سال رهبری باید بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی امور به مردم واگذار شود، اما بدون توجه به الزامات اصلی این امر و بدون توجه به زیست‌بوم‌ها، تصدی‌گری مرکزی مانع اصلی تولید است و عملاً مردم به عنوان اصلی‌ترین عامل تولید، گرفتار بروکراسی اداری فلج کننده‌ای هستند که انگیزه ورود به امر تولید از آنها سلب شده است.

حجت الاسلام زارع در بخش دیگری از سخنان خود گریزی هم به‌مسائل جاری شهرستان بوانات زد و بیان کرد: یکی از توقعات بحق مردم بوانات از مسؤولان استانی توجه به مطالباتی است که از طریق نمازجمعه به عنوان رابط بین مردم و حاکمیت خواسته‌های آنها را بیان می‌کند و ما منتظر پاسخ مسؤولان استان به مطالبات مردم بوانات هستیم.

وی ادامه داد: وقتی موضوعی دغدغه عامه مردم شد، و خلاء آن در شهرستان محسوس شد برای اینکه این موضوع به عنوان یک نیاز، یک کمبود، یا یک مشکل به اطلاع متولیان امر برسد، تنها راهی که ما به مردم عزیز پیشنهاد می‌کنیم، حفظ آرامش عمومی و بیان آن خواسته از طریق خطبه‌های نمازجمعه است.

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان بوانات اظهار داشت: طرح‌های مهم عمرانی خصوصاً مسئله جاده و راه‌آهن، مشکلات مسکن ملی، موضوع مهم آبخیزداری، معضلات فراوان بهداشت و درمان، برخی مدیریت‌های ناکارآمد، از مهمترین مطالبات مطرح شده چند ماه اخیر شهرستان بوانات است که منتظر پاسخ به این مطالبات هستیم.

کد خبر 6089117

دیگر خبرها

  • بروکراسی فلج‌کننده اداری مانع ورود تولیدکنندگان به اقتصاد می‌شود
  • لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید
  • ساماندهی فضای کسب و کار؛ جهش تولید و صنعت در استان اردبیل
  • دستگاه‌های اجرایی قم از تولیدکنندگان حمایت کنند
  • معاون وزیر ارتباطات : شبکه اپراتور مدعی نارضایتی مردم از کیفیت شبکه به دلیل استفاده از مودم بومی قابل بررسی است
  • کنفرانس ویدویی میان تولیدکنندگان ازبکستان و اصفهان برگزار می‌شود
  • حضور تولیدکنندگان زنجانی در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • تولید نوشت‌افزار ایرانی با کاغذ ایرانی
  • مشارکت مردم در جهش تولید چگونه عملی می‎‌شود؟
  • بازار لاستیک ترمز برید