Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیل نجار (معاون وزیر کشور و رییس سازمان مدیریت بحران کشور) در گفت‌وگو با ایلنا، گفت: ورودی‌های آب به سدهای استان خوزستان فروکش پیدا کرده و همچنین خروجی‌ آب از سد‌ها نیز کمتر شده و دبی آب در کارون و کرخه نسبت به گذشته به شدت کاهش پیدا کرده است.

وی ادامه داد: آب به راحتی از کارون و کرخه در حال عبور است، البته چند روز پیش آب به شادگان و تالاب شادگان رسید و در آنجا مقداری مشکلات ایجاد و روستاها تخلیه شد و جاده اهواز به آبادان به زیر آب رفت و تلاش شد که آب به شهر ورود نکند و آب به سمت خرمشهر منحرف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آب در حال عبور از این مناطق به سمت دریاست و براساس گزارش‌هایی که دریافت کرده‌ایم خوشبختانه شهر مصون از ورود آب بوده است.

معاون وزیر کشور و رییس سازمان مدیریت بحران درباره اسکان موقت تصریح کرد: در خصوص اسکان مردم در مناطق آسیب دیده از سیل با چند موضوع مواجه هستیم؛ یک دسته از افراد منازلشان را به طور کامل از دست داده‌اند و امکان اینکه بتوانند از منازل‌شان استفاده کنند، وجود ندارد. با توجه به گرمای هوا و شرایطی که وجود دارد، استفاده از چادر نیز امکانپذیر نیست و از همین‌رو ما به این افراد به صورت پرداخت اجاره‌بها کمک خواهیم کرد.

نجار با بیان اینکه میزان پرداخت اجاره‌بها به روستاییان و شهرنشینان متفاوت است، ادامه داد: در مکان‌هایی که امکان اجاره منزل وجود ندارد، مقرر شد از همین میزان اجاره‌بها یک اتاق کوچک از مصالح موجود ایجاد شود تا آسیب‌دیدگان از سیل بتوانند در جوار مکانی که قرار است برای آنها خانه آماده شود، زندگی کنند.

وی ادامه داد: در کل کشور در حال حاضر برای نزدیک به ۱۰۰ هزار واحد مسکونی پرونده نوسازی یا تعمیری تشکیل شده است و امیدواریم به سرعت کار بازسازی و عملیات اجرایی آغاز شود. میزان قابل توجهی نیز مصالح ساختمانی تامین شده است و به نظر می‌رسد جای نگرانی وجود نداشته باشد. در قراردادی با کارخانه‌های فولادسازی قرارداد تامین ۲۰ هزار تن فولاد بسته شده است.همچنین در خصوص تامین سیمان نیز مقرر شده است که بنیاد مسکن این میزان را تامین کند.

رییس سازمان مدیریت بحران خاطرنشان کرد: با توجه به زمانبندی مشخص شده امیدواریم بتوانیم در موعد مقرر کار را به پایان برسانیم.

نجار در خصوص وقوع سیلاب در استان سیستان و بلوچستان گفت: در این منطقه مشکلات زیادی در خصوص کمبود آب داشتیم، اما خوشبختانه با ورود سیلاب به کشور هم چاه‌نیمه‌های سیستان پر شده و هم هامون بارگیری شده است و امیدواریم مشکلات آب در منطقه حل شده باشد.

وی ادامه داد: دیواره رودخانه‌ها قبل از ورود سیلاب به این منطقه ارتقا بخشی شده بود و مکان‌هایی که تخریب یا ضعیف شده بود، برطرف شده است با تمهیداتی که اندیشیده شده، کمترین مشکل را داشتیم البته چند روستا در معرض تهدید سیل بود که خوشبختانه مشکلی ایجاد نشده است. این سیلاب نعمت بزرگی برای مردم این منطقه بود و سال‌های زیادی بود که هامون خشک شده بود و چاه‌نیمه‌ها آب شرب منطقه را تامین می‌کنند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۳۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون سیاسی وزیر امور خارجه: ریشه ناآرامی‌ها در منطقه در دخالت خارجی است

به گزارش قدس آنلاین، علی باقری، معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه نشست معاونان وزیران امور خارجه و نمایندگان ویژه کشورهای عضو گروه اقتصادهای نوظهور موسوم به بریکس در مسکو در جمعه خبرنگاران در خصوص این نشست گفت: مجموعه بریکس یه نقش بسیار جدی و موثری در تحقق چندجانبه گرایی در عرصه مناسبات بین المللی دارد.

وی افزود: نشست امروز نخستین نشست در سطح خودش از چند جهت مهم بود؛ نخستین نشستی بود که مجموعه بریکس در موضوع مهم فلسطین و سایر مسائل مهم غرب آسیا برگزار کرد و مسئولان عالی وزارت خارجه های کشورهای عضو بریکس در این نشست مواضع و دیدگاه‌های خود را مطرح کردند.

باقری با اشاره به اهمیت این نشست اظهار داشت: همه اعضا به اتفاق بر توقف جنایت و نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه تاکید داشتند و اراده خودشان را برای ایفای نقش در جهت کمک به مردم فلسطین به ویژه دسترسی مردم فلسطین به کمک‌های انساندوستانه ابراز کردند.

معاون سیاسی وزیر خارجه همچنین گفت: در این چارچوب ایران با تاکید بر مواضع اصولی خود، تصریح کرد تا زمانی که ریشه مسئله فلسطین که همانا در تجاوز و اشغالگری رژیم صهیونیستی است حل نشود، قطعا اقدامات دیگر جنبه تسکینی دارد و نمی‌تواند مسئله را حل کند. به همین جهت است که در طول 75 سال گذشته هیچ نسخه‌ای به نتیجه نرسیده، زیرا معطوف به این ریشه و موضوع اصلی که تجاوزگری و اشغالگری رژیم صهیونیستی است پرداخته نشده است.

وی با اشاره به اینکه درباره موضوعات دیگر منطقه و تنش‌ها بحث شد، ادامه داد: این نکته مورد تاکید طرف ایرانی بود که وقتی به ناآرامی‌ها در کشورهای منطقه مانند عراق، سوریه و یمن نگاه می‌کنیم،  می‌بینیم که ریشه این‌ها در دخالت خارجی است. اگر این اختیار به ملت‌های منطقه داده شود که خودشان برای آینده تصمیم بگیرند و بیگانگان بر اساس منافع نامشروع خودشان در منطقه دخالت نکنند، زودتر می‌توانیم به ثبات و پایداری در منطقه دست پیدا کنیم.

باقری افزود: نکته مهم دیگر این است که ایران در این نشست به طور جدی تاکید کرد که حاضر است از همه ظرفیت‌های خود برای تحکیم ثبات و بسترسازی برای توسعه کشورهای منطقه و تامین رفاه ملت‌های منطقه استفاده کند و این اراده جدی را حاضر است با دیگر اعضای بریکس به اشتراک بگذارد.

وی با بیان اینکه این نشست از این جهت که اولین نشست بود که ایران به طور رسمی در یک موضوع بسیار مهم در منطقه و جهان در میان اعضای بریکس قرار گرفته بود، شرکت کرد، گفت:  در این جلسه مسئله حمله و تجاوز رژیم صهیونیستی به سفارت ایران در دمشق مورد توجه قرار گرفت و رییس جلسه به طور صریح این اقدام تجاوزکارانه را محکوم کرد و این اقدام صهیونیست‌ها را هم در امتداد رویکرد و سرشت تجاوزگری صهیونیست‌ها برشمرد.

باقری خاطر نشان کرد: ما در این جلسه تاکید کردیم که پاسخ ایران به جنایت رژیم صهیونیستی در دمشق حق قانونی ایران بوده و در چارچوب اقدام متقابل و ایران در قبال هرگونه تعدی و تعرض به سرزمین، منافع و شهروندانش به طور جدی، صریح و بسیار سخت پاسخ خواهد داد.

معاون سیاسی وزیر خارجه افزود: ما نشان دادیم در پاسخ قاطعی که به جنایت و تجاوز صهیونیست‌ها انجام دادیم، راه حل صیانت از ثبات و پایداری منطقه سرجای خودش نشاندن متجاوز است. تا زمانی که متجاوز برای تجاوزگری پاداش دریافت کند یا سکوت ببیند، ما نباید امید به ثبات در منطقه داشته باشیم. 

وی در آخر تصریح کرد: اقدام ایران در پاسخ به جنایت رژیم در سوریه علاوه بر اینکه حق قانونی ایران بود، نشان دهنده اراده ایران برای تحکیم ثبات در منطقه بود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • دیدار و گفت وگوی علی باقری با نماینده ویژه پوتین
  • اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور
  • توسعه دزفول در گرو اجرای طرح‌های مصوبه سفر استاندار خوزستان
  • سیلاب ورودی شهر صفائیه رفسنجان مهار شد
  • معاون سیاسی وزیر امور خارجه: ریشه ناآرامی‌ها در منطقه در دخالت خارجی است
  • سدهای خراسان جنوبی در حالت پایدار و مطمئن هستند
  • آسیب سیلاب به پل ورودی شهر راور
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در شهر تهران
  • افزایش میزان ذخایر سد‌های استان کرمانشاه
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران