Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-27@01:59:05 GMT

جامعه‌ای که پرسشگر نباشد، ناکارآمد خواهد بود

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۵۴۰۱۵

جامعه‌ای که پرسشگر نباشد، ناکارآمد خواهد بود

به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، حسین عباسی، فرماندار ماکو، ظهر امروز، ۵ اردیبهشت ماه، در همایش سلامت جوانان و ترویج فرهنگ ازدواج آسان که به‌مناسبت هفته جوان در ماکو ترتیب یافت، اظهار کرد: عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و غیره با ورود نسل جوان توانسته به موفقیت دست یابد.
وی بیشترین آمار شهدای هشت سال دفاع مقدس حق علیه باطل را جوانان دلیر یاد کرد و افزود: با پشتوانه همین جوانان توانسته‌ایم در مقابل زورگویان ایستادگی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرماندار ماکو تاکید کرد: جوان ایرانی با وجود مشکلاتی پیرامون تشکیل خانواده و تغییر ارزش‌های انسانی و مادی، باز در راه اسلام و انقلاب همواره استوار به راه خود ادامه می‌دهد.
عباسی یادآور شد: بهار سیاست با وجود جوانان که به عنوان ناجیان جامعه نقش ایفا می‌کنند، به هدف خود خواهد رسید.
فرماندار ماکو با اشاره به اینکه کاهش مشکلات نسل جوان تنها با همت خود جوانان رخ خواهد داد، افزود: مراکز علمی و دانشگاهی باید مشتاق و پرسش‌گر باشند تا مشکلات با مطرح کردن راهکارهای دانشجویان راه درست را پیدا کنند.
وی با بیان اینکه جامعه‌ای که پرسشگر نباشد، مرده و ناکارآمد است، ادامه داد: پرسش‌گری، از درون خود دانشگاه‌ها نشات می‌گیرد.
عباسی در ادامه در پاسخ به سوال دانشجویان گفت: بازارچه مرزی تعطیل نیست، تا کی مصرف‌کننده کالاهای خارجی باشیم و تا کی از انرژی نسل جوان استفاده نکنیم که بنا به این دلایل تعطیل است.
وی گفت: آموزش مهارت‌های فنی و کارآفرینی در دستور کار دانشجویان قرارگیرد، تا اقتصاد ما و سیستم استخدامی کشور از مصرف‌گرایی و مدرک‌گرایی به تولیدی و مهارت‌گرایی بدل شود.
فرماندار ماکو گفت: کشور ایران متشکل از اقوام و ادیان مختلف بوده و دشمن سعی دارد با مطرح کردن بومی و غیربومی بودن مسئولین، تخم نفاق و تفرقه را در بین مردم بکارد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن فرماندار ماکو جوان جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۴۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰۰ جوان کهگیلویه و بویراحمد در انتظار وام ازدواج

معاون فرهنگی اداره کل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد می‌گوید: ۳ هزار جوان در این استان برای دریافت تسهیلات ازدواج در صف انتظار هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، محمد عبدالحسینی ظهر امروز در نشست ستاد ساماندهی جوانان شهرستان بویراحمد اظهار داشت: کهگیلویه و بویراحمد در مجموع پرداختی‌های وام ازدواج رتبه چهار استان مانده به آخر در کشور بوده در صورتی که محرومیت‌های این استان نسبت به دیگر استان‌های کشور بیشتر است.

وی عنوان کرد: واقعیت امر 3 هزار نفر از جوانان کهگیلویه و بویراحمد در صف پرداخت وام ازدواج هستند و ما باید در استان یک تأمل بهتر و بیشتری روی مسئله حمایتی جوانان داشته باشیم تا بتوانیم خروجی بهتری بگیریم.

عبدالحسینی با اشاره به اهمیت و نقش ستاد ساماندهی امور جوانان در جامعه، ابراز کرد: در سال گذشته در موضوع تشکیل ستاد ساماندهی امور جوانان عملکرد خوبی را در برخی شهرستان‌ها نداشتیم و این موضوع یکی از آسیب‌های ما بوده و امیدواریم با همتی که از فرمانداران و ستادهای ساماندهی امور جوانان دیده می‌شود نسبت به اهمیت موضوع ساماندهی بیشتر دقت کنیم و تصمیم‌های خوب و راهبردی دراین زمینه داشته باشیم.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه 19 خرداد ماه شروع هفته ازدواج بهانه‌ای برای تمرکز بهتر روی فرآیند ازدواج است، ادامه داد: در حوزه جوانان شش موضوع اصلی(ازدواج، اشتغال، هویت دینی و ملی، نشاط اجتماعی، مسائل اجتماعی و مسکن) داریم که آنها را دنبال می‌کنیم که باید در طول سال 6 جلسه تخصصی پیرامون این موضوعات برگزار کنیم و اگر به شکل منظم و هر 45 روز و یا حداقل هر دو ماه یک بار این جلسات برگزار شود که بتوانیم این موضوعات را برنامه ریزی خوبی در سطح استان و شهرستان‌ها داشته باشیم.

عبدالحسینی با بیان اینکه آمار ما در پرداخت وام ازدواج آمار خوبی نیست، بیان کرد: بعضی از بانک‌های ما در پرداخت تسهیلات ازدواج کم کاری می‌کنند در صورتی که بودجه برای این امر بودجه مشخصی است و در جلسه‌ای که با بانک‌های استان به ریاست معاون اقتصادی استاندار داشتیم برخی بانک‌ها اظهار می داشتند که ما کمبود نیرو داریم یا تعداد وام‌های تکلیفی ما زیاد است.

وی یادآور شد: در بحث گفتمان‌سازی و در بحث فرهنگ‌سازی دستگاه‌ها حرکت هماهنگی را با هم ندارند و نقش دستگاه‌ها یک نقش جزیره‌ای بوده و دستگاه‌ها حرکت هماهنگ‌ شده‌ای را با هم ندارند و برای همین ما در این جلسه و سلسله جلسات دیگر می‌خواهیم نسبت به این موضوعات به توافق نظر برسیم که در بحث ازدواج جوانان در شهرستان چه کارهایی انجام دهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اگر صافی کف پا نوعی بمب ساعتی نباشد چه؟
  • کسب نقره قهرمانی آسیا از سوی پرتابگر جوان ایران
  • کلکسیون مشکلات اصفهان نیازمند توجه ویژه است
  • اهمیت جایگاه خانواده برای جوانان تبیین شود
  • چرخه اقتصادی کشور وابسته به قشر کارگر است
  • نظم و انضباط اجتماعی بر پایه نظام آموزشی و تربیتی یک جامعه شکل می‌گیرد
  • اهمیت خانواده و ازدواج برای نسل جوان تببین شود
  • ۳۰۰۰ جوان کهگیلویه و بویراحمد در انتظار وام ازدواج
  • برگزاری میزگرد پوشش دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج
  • فاز دوم ساخت بیمارستان تأمین‌اجتماعی مهاباد کلید خورد