Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمان - ایرنا - هنرمند و نقاش آلمانی با اشاره به تاثیر پذیری از حافظ گفت: مطالعه اشعار این شاعر بزرگ روح و احساس انسان را از تعلقات دنیای مادی آزاد می کند و به پیشرفت های زیادی می رساند.

به گزارش ایرنا ،گونتر اوکر روز پنجشنبه در نشست خبری به مناسبت نمایشگاه نقاشی کرنش به حافظ در کرمان افزود: اشعار حافظ ریشه دار و همین ریشه ها در خلق آثار مختلف تاثیر گذار هستند و ارتباط با اشعار حافظ سبکی روح را در من پدید می آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه از سن 20 سالگی با اشعار حافظ آشنا شده است تصریح کرد: شعرهای این شاعر در روح من نفوذ کرد و موجب خلق آثار هنری من شد و ریشه دار بودن شعر حافظ در آثار من تاثیر گذار بوده است.
این هنرمند و نقاش آلمانی اظهار داشت: در زمانی که با اشعار حافظ آشنا شدم جنگ موجب فروریختن همه چیز و هنر شده بود و احساس کردم سیستم و حالت هنری خودم را عوض کنم و بیشتر به سمت شعر و احساس حرکت کنم.
وی ادامه داد: من فکر می کنم شعر موجب آزادی روح و ارتباط با شعر احساس سبکی و آزادی را در انسان بوجود می آورد.
اوکر با اشاره به اینکه حافظ یک استاد بزرگ است تاکید کرد: آشنایی با اشعار این شاعر درون من کشفیاتی پدید آورد و باعث شد با افکار آزادتری ارتباط برقرار کنم و دنیای بهتری را پیدا کنم.
وی تصریح کرد: اشعار حافظ چنان قدرتی دارند که برای وجود روح و ماندن در این کره خاکی لازم است و حس خودشناسی و ارتباط با خود را ایجاد می کند.
هنرمند و نقاش آلمانی بیان کرد: در آلمان کسانی که اهل ادبیات هستند حافظ را می شناسند و این شاعر موجب شد تمدن آلمان پیشرفت کند.
وی افزود: احساس می کنم حافظ از دنیای ما چند قدم جلوتر بوده و علاقه مندی اشخاص به اشعار این شاعر روح را بازتر می کند.
اوکر با اشاره به برگزاری نمایشگاه کرنش حافظ تاکید کرد: این نمایشگاه نشان می دهد که قدرت هنرمند در تاثیر پذیری از او تا چه حد است.
وی تاکید کرد: حافظ یک هنرمند بسیار بزرگ است که توانسته با ادبیات ارتباط برقر کند که شاید در گنجایش افکار ما نباشد.
هنرمند و نقاش آلمانی تصریح کرد: اگر بخواهیم حافظ را بشناسیم اشعارش انسان را به حدی می رساند که از مسائل روزمره جدا می شود و نشاط در او بوجود می آید.
پنجم اردیبهشت ماه جاری موزه هنرهای معاصر صنعتی کرمان میزبان «گونتر اوکر» هنرمند معاصر آلمانی و تیم همراهش بمنظور نمایشگاه «کرنش به حافظ» است.
«گونتر اوکر» متولد 1930 در آلمان است که سال 1960 با تشکیل گروه صفر جنبش هنر معاصر رقم می زند و موجب شکل گرفتن خاص هنر معاصر اروپا می شود.
نخستین نمایشگاه «گونتر اوکر» در ایران در جوار مرقد حافظ با عنوان «کرنش به حافظ» برگزار می شود و بعد از آن نمایشگاه تصمیم می گیرد تور ملی آثار را در ایران داشته باشد و تاکنون شهرهای شیراز، کرمان، تهران، کیش و مشهد برای برگزاری این نمایشگاه در نظر گرفته شده است.
80 اثر از هنرمند آلمانی از پنجم اردیبهشت تا سوم تیرماه در موزه هنرهای معاصر صنعتی کرمان به نمایش گذاشته می شود.
موزه هنرهای معاصر صنعتی کرمان در خیابان شریعتی چهار راه طهماسب آباد واقع شده است.
7437/ 5054

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي دنياي مادي گونتر اوكر حافظ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۶۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست تخصصی «اقلیم، طبیعت و بیان هنری» برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی موزه هنرهای معاصر تهران، اولین نشست تخصصی نمایشگاه «بر فراز دشت» با موضوع «اقلیم، طبیعت و بیان هنری» با حضور مسیحا ربیعی، پژوهشگر و عضو هیات‌علمی دانشگاه تهران و کیوریتور نمایشگاه، شهریار زرشناس پژوهشگر و عضو هیات‌علمی دانشگاه سوره، سمیه رمضان ماهی پژوهشگر و عضو هیات علمی دانشگاه سوره و امیر دستمردی هنرمند تجسمی و مدرس دانشگاه و دبیر جلسه، روز شنبه ۸ اردیبهشت‌ از ساعت ۱۴ در کتابخانه موزه هنرهای معاصر تهران برگزار می‌شود.

در نمایشگاه «بر فراز دشت»، ۷۲ اثر از ۱۸ هنرمند ایرانی و ۶ هنرمند خارجی از مجموعه گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران به نمایش‌درآمده است. این نمایشگاه با رویکردهای طبیعت‌گرایانه، بخش بزرگی از تاریخ هنرهای بصری جهان را به خود اختصاص داده و تا ۱۶ اردیبهشت همه‌روزه به جز دوشنبه‌ها و تعطیلات رسمی برای بازدید عموم علاقه‌مندان برقرار است.

حضور در این نشست برای همه علاقه‌مندان آزاد است.

کد خبر 6086711

دیگر خبرها

  • دیدگاه مکاتب فلسفه یونانی درباره سعادت انسان
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (7 اردیبهشت)
  • «آرامش در سکوت» هنرمند ناشنوا برپا می‌شود
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (6 اردیبهشت)
  • هنرمند ایرانی جایزه طراحی زاکا در توکیو را به خود اختصاص داد
  • رونمایی از بزرگ‌ترین مسئله ایران و جهان که از فقر هم وحشتناک تر است
  • برپایی نمایشگاه نقاشی «در شکوه هفتمین اقرار» در یزد
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (5 اردیبهشت)
  • نشست تخصصی «اقلیم، طبیعت و بیان هنری» برگزار می‌شود
  • «امروزِ دیروز» به آرتیبشن رسید/ پرسش از نقاشی یا عکاسی؟