Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاید شما نیز علاقه زیادی به خریداری و استفاده از خودرو‌های برقی، پاک و دوستدار محیط زیست داشته باشید، اما آیا تابحال به عواملی که موجب شده تاکنون یک خودروی برقی نخرید، فکر کرده اید؟

به گزارش ایسنا، از آنجایی که در سال‌های اخیر استقبال مشتریان در سراسر جهان از خودرو‌های برقی و وسایل نقلیه پاک و دوستدار محیط زیست افزایش قابل توجهی یافته است و آگاهی مردم و شهروندان نیز در مورد آثار و تبعات منفی استفاده از خودرو‌های آلاینده بنزینی و دیزلی بر روی اکوسیستم زمین، آلودگی هوا و همچنین کاهش منابع سوخت‌های فسیلی در سال‌های آینده نیز افزایش داشته است، بنابراین بسیاری از شرکت‌های خودروسازی در جهان تصمیم گرفته‌اند که بر روی توسعه و تولید خودرو‌های برقی و الکتریکی تمرکز بیشتری داشته و مدل‌های جدیدی از آن‌ها را به تولید رسانده و در بازار‌های جهانی عرضه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارشی که در وب سایت thedriven منتشر شده است، کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه خودروسازی به تازگی با نظرسنجی و بررسی‌های صورت گرفته دریافته و اعلام کرده‌اند که بزرگترین و مهم‌ترین دغدغه‌های مشتریان و طرفداران خودرو‌های برقی که تاکنون موفق به خریداری و استفاده از این گونه خودرو‌ها نشده‌اند، طبق نمودار زیر به ترتیب هزینه بالای خریداری، قدرت پیمایش مسافت (گستره حرکتی)، مساله شارژ، وضعیت فروش و دسترسی آن‌ها در بازار است.

طبق این نمودار، بیش از ۴۱ درصد مشتریان قیمت بالا برای خرید و هزینه‌های زیاد نگهداری خودرو‌های برقی، ۲۵ درصد از آن‌ها قدرت پیمایشی (گستره حرکتی)، ۱۵ درصد آن‌ها مسائل و مشکلات مربوط به شارژ کردن باتری‌های به کار رفته در آن، ۱۴ درصد از آن‌ها نیز به نبود تنوع در مدل‌های انتخابی و وضعیت فروش و دسترسی در بازار و ۵ درصد از آن‌ها نیز به موارد متفرقه دیگری اشاره کرده‌اند که تاکنون موجب شده به خرید خودرو‌های برقی اقدام نکنند و یا در این کار شک و شبهه داشته باشند.

بسیاری از کشور‌های جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلاینده‌ها و گاز‌های گلخانه‌ای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودرو‌های تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند؛ بنابراین بسیاری از شرکت‌های خودروسازی در جهان عزم خود را برای تولید انبوه خودرو‌های برقی جزم کرده و از برنامه‌های خود بدین منظور رونمایی کرده‌اند. افزایش روزافزون خودرو‌های برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودرو‌های پاک، موجب شده است شرکت‌های خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامه‌های خود برای طراحی و تولید خودرو‌هایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.

توسعه خودرو‌های برقی و الکتریکی نیازمند توسعه زیرساخت‌های لازم نظیر راه‌اندازی و ساخت ایستگاه‌های شارژ خودرو‌های الکتریکی است که به رانندگان و دارندگان این دسته از وسایل نقلیه پاک این امکان را می‌دهد تا در مدت زمان کوتاهی اقدام به شارژ خودروی خود کنند.

این آمار‌های منتشر شده همچنین نشان می‌دهد که هم اکنون تنها ۰.۷ درصد از شهروندان انگلیسی توانسته‌اند خودرو‌های برقی را با توجه به موانع و دغدغه‌های موجود خریداری و استفاده کنند این در حالیست که بالغ بر ۴۵.۳ درصد از شهروندان در این کشور از علاقمندی بالای خود به خرید خودرو‌های پاک و دوستدار محیط زیست (تمام برقی) سخن گفته و ۸.۳ درصد آن‌ها نیز تنها عواملی همچون قیمت بسیار بالا و هزینه‌های زیاد نگهداری را به عنوان بزرگترین عللی که موجب شده تاکنون به خرید خودرو‌های برقی اقدام نکنند، عنوان کرده‌اند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: خودروی برقی محیط زیست بازار خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۶۱۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است

به گزارش خبرگزاری مهر، استفاده از وسایل نقلیه برقی می‌تواند راهکاری بسیار مؤثر در مسیر رفع و کاهش چالش‌های حیاتی و دارای مزایای زیست محیطی، کاهش وابستگی به سوخت‌های تجدیدناپذیر فسیلی و بهبود کیفیت هوا باشند. از این رو تغییر سبک حمل و نقل از سنتی بنزینی به برقی اهمیت ویژه‌ای‌دارد. در این راستا شهرداری تهران برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی را دنبال می‌کند.

علیرضا زاکانی شهردار تهران پیرامون آخرین وضعیت تاکسی‌های برقی اظهار کرد: تاکسی‌های برقی شامل دو دسته خودمالکی و شرکت مالکی می‌شوند. رانندگان تاکسی در بخش شرکت مالکی، سهامدار آن شرکت خواهند شد.

وی افزود: تعدادی خودرو توسط خودروسازان وارد شده است و در بخش خودمالکی قراردادها در حال بسته شدن است، به زودی واگذاری خودرو به مالکین صورت خواهد گرفت.

زاکانی ادامه داد: در حال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ خودرو برقی آماده بوده و تخصیص ارز برای واردات خودروها با کمک بانک مرکزی صورت گرفته است.

گفتنی است یکی از نکات حائز اهمیت برای رانندگان تاکسی، قیمت خودروهای برقی است که نیازمند ارائه تسهیلات ویژه است. به گفته شهرداری تهران قیمت این خودروها قابل رقابت با خودروهای بنزینی خواهد بود.

علاوه بر این شهرداری تهران برای راه‌اندازی ایستگاه‌های شارژ این خودروها پیش از این ۴۰۰۰ نقطه را در سطح شهر تهران در ۲۲ منطقه شناسایی کرده است و بنا دارد تا پایان سال ۱۴۰۳ تعداد ایستگاه‌های اعلامی را احداث و مجهز کند.

کد خبر 6096387

دیگر خبرها

  • زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • تخصیص ارز تاکسی‌ های برقی تهران توسط بانک مرکزی
  • آمادگی برای خرید اتوبوس‌های برقی در بجنورد
  • واردات ۲ هزار اتوبوس برقی برای تهران در دست اقدام است
  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار
  • اولین دور فروش خودرو‌های وارداتی در ۱۴۰۳ + زمان دقیق
  • اعلام آمادگی چمران برای خرید اتوبوس های برقی شهر بجنورد
  • اعلام آمادگی برای کمک به خرید اتوبوس‌های برقی شهر بجنورد
  • کلید رشد آینده خودرو‌های برقی در کجاست؟