Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-26@05:01:05 GMT

95درصد کارگران در کشور قرارداد موقت دارند

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۶۴۶۰۷

95درصد کارگران در کشور قرارداد موقت دارند

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- رئيس اتحاديه کارگران قراردادي و پيماني با درخواست از وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي براي پيگيري بحث قراردادهاي دائمي، گفت: اکنون 95 درصد کارگران کشور قرارداد موقت دارند.

به گزارش ايرنا از خانه کارگر، «فتح‌الله بيات» روز جمعه در گردهمايي کارگران قراردادي و پيماني در محل خانه کارگر افزود: قراردادهاي موقت بايد سقف سه سال داشته باشند و جزو مشاغل مستمر محسوب شوند و براي آنها بايد قرارداد دائم برقرار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي مهم‌ترين مشکل کارگران را ماده 7 قانون کار و تبصره شماره 1 و 2 آن دانست و ادامه داد: برخي کارگران از سال 1379 تا امروز بلاتکليف هستند و نمي‌دانند کار آنها موقت يا دائم است.
رئيس اتحاديه کارگران قراردادي و پيماني با اشاره به سوءاستفاده برخي کارفرمايان از قراردادهاي موقت کارگران گفت: کارفرمايان در کارهاي مستمر به شکل قراردادهاي کوتاه مدت از ما کارگران بهره‌کشي مي ‌کنند.
بيات خاطرنشان کرد: در همين جمع کارگراني هستند که 26 سال سابقه کار دارند اما هنوز قرارداد يک ساله دارند. آيا اين بهره‌کشي نيست؟ و از نمايندگان و دولتمردان مي‌خواهيم مسائل ما را جدي بگيرند.
وي امنيت شغلي را اصلي ترين دغدغه کارگران قراردادي و پيماني عنوان کرد و گفت: اتحاديه کارگران قراردادي و پيماني از سال 81 تشکيل شده است و در سال‌هاي گذشته خيلي‌ها ما را در اين زمينه ياري کردند، زحمات زيادي کشيده شده و در ادوار مختلف مجلس به دنبال بحث امنيت شغلي بوده ايم.
بيات افزود: انتظار داريم که در بحث تامين اجتماعي حق و حقوق شاغلان و بازنشستگان رعايت شود اما دولت به سازمان تامين اجتماعي 183 هزار ميليارد تومان بدهکار است.
وي با اشاره به اينکه کارگران در بهترين حالت، دو ميليون تومان حقوق مي‌گيرند، اظهار داشت: آيا با اين گراني و بي‌ثباتي يک زندگي بازنشسته اداره مي‌شود؟
رئيس اتحاديه کارگران قراردادي و پيماني تصريح کرد: آخرين موضوعي که با آقاي ربيعي وزير پيشين تعاون پيگيري کرديم، تبصره يک ماده 7 قانون کار بود، مصوبه‌اي که طبق آن قراردادهاي موقت بايد سقف سه سال داشته باشند و جزو مشاغل مستمر محسوب شوند و براي آنها بايد قرارداد دائم برقرار شود.
بيات افزود: از وزير فعلي تعاون، کار ورفاه اجتماعي نيز انتظار داريم که اين طرح جامع و پخته را پيگيري کنند، البته مي‌دانيم که منتظر مصوبه هيات دولت در اين خصوص هستند.
*حق جوانان ما اين نيست که با قرارداد يک ماهه کار کنند
دبير کانون شوراهاي اسلامي کار استان تهران نيز در ادامه اين مراسم گفت: حق ملت ايران و جوانان اين نيست که با قرارداد يک ماهه کار کنند.
«حسين حبيبي» با اشاره به اينکه در سال‌هاي گذشته عده‌اي کارگر در شيکاگو آمريکا در خاک و خون غلطيدند تا ساعت کار را به هشت ساعت برسانند، افزود: موضوع چنين روزي طرح مطالبات کارگران از مسئولان است، در اين روز جمع شديم تا يک سري مطالبات پيگيري شود.
وي با اشاره به اينکه در تبصره 2 ماده هفت قانون کار قرارداد مستمر عنوان شده است، اظهار داشت: ادامه‌دار بودن به واسطه ماهيت کار يا نوع کارگاه است، وقتي قراردادها موقت شد، حتي شاهد قرارداد يک ماهه هستيم.
حبيبي، دستمزد عادلانه و داشتن تشکل هاي صنفي را از تاکيدات جامعه کارگري برشمرد.
گردهمايي کارگران قراردادي و پيماني با حضور فتح الله بيات (رئيس اتحاديه کارگران قراردادي و پيماني)، عليرضا محجوب (دبيرکل خانه کارگر)، علي خدايي (رئيس کانون شوراهاي اسلامي کار استان تهران)، حسين حبيبي (دبير کانون عالي شوراهاي اسلامي کار استان تهران) و اعضاي هيات مديره کارگران قراردادي و پيماني برگزار شد.
اقتصام**2078** 1055
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۶۴۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هواشناسی ایران / احتمال وقوع سیلاب در ۶ استان کشور

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی‌رنگ با اشاره به تشدید فعالیت سامانه بارشی آورده است: وقوع رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک در نقاط مستعد بارش تگرگ سه‌شنبه (۴ اردیبهشت‌ماه) در کرمان، مازندران و گلستان، چهارشنبه (۵ اردیبهشت‌ماه) در گلستان، سیستان و بلوچستان و فارس و پنج‌شنبه (۶ اردیبهشت‌ماه) در کرمان، سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی پیش‌بینی می‌شود.

بیشتر بخوانید: هواشناسی ایران / صدور هشدار نارنجی بارش‌های شدید در ۲۱ استان

در این شرایط جوی لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ دور از انتظار نیست.

به توصیه سازمان هواشناسی احتیاط در سفرهای بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی مد نظر قرار گیرد.

سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ آورده است: رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک، در نقاط مستعد بارش تگرگ چهارشنبه در مازندران، مرکزی، قم، شرق لرستان، تهران، پنج‌شنبه در خراسان رضوی، یزد، چهارمحال و بختیاری، جنوب و شرق اصفهان، هرمزگان، شرق و شمال فارس، شرق سمنان و شرق خراسان شمالی و جمعه در جنوب کرمان و شرق هرمزگان رخ خواهد داد.

احتمال آبگرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان آب، تگرگ، وزش باد نسبتا شدید، لغزندگی و کاهش دید بویژه در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها، احتمال سقوط سنگ از ارتفاعات، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، احتمال خسارت به نهال، درختان آسیب پذیر و محصولات باغی و زراعی وجود دارد بنابراین سازمان هواشناسی نسبت به احتیاط در سفرها بویژه برون شهری، عدم توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها، احتیاط در عبور از حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابجایی عشایر، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی و پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها و اتخاذ تمهیدات لازم جهت حفاظت از تولیدات کشاورزی و احتیاط در انجام هر گونه عملیات کشاورزی توصیه می‌کند.

به گزارش ایسنا در هشدار نارنجی ‌رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود. هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228202 برچسب‌ها هواشناسی

دیگر خبرها

  • کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت
  • بیانات مقام معظم رهبری حرف دل همه کارگران بود
  • آندرتیکر قراردادی جدید با WWE امضا کرد
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • ایران جز کشورهای برتر در سدسازی است/ تامین ۹۵درصد تجهیزات آب و فاضلاب
  • فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران
  • اجرای طرح تولید قراردادی با هدف خودکفایی گوشت قرمز
  • پیش بینی هواشناسی کشور ۵ و ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بارش باران
  • کارگران اخراجی کاغذپارس به کار برگشتند/ برچیدن بساط قرارداد‌های یک ماهه کارگری
  • هواشناسی ایران / احتمال وقوع سیلاب در ۶ استان کشور