Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه شهرستان مهریز با بیان اینکه سال گذشته ۲۵۰ میلیون تومان مبلغ خیری برای ساخت مدرسه علمیه شهرستان مهریز جذب شد گفت: فاز اول مدرسه علمیه برادران شهرستان مهریز با ۵۰۰ میلیون تومان تکمیل می‌شود. ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۵ استانها یزد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، حجت الاسلام عبدالرضا محی الدینی در جمع روحانیون شهرستان مهریز با اشاره به اینکه حوزه علمیه شهرستان مهریز از حوزه‌های خوب در استان یزد اظهار داشت: سال گذشته حوزه علمیه شهرستان مهریز رتبه نخست در بین شهرستان‌های دیگر یزد در حیث ثبت نام طلاب جدیدالورود داشت و امسال نیز قریب به 20 نفر ثبت نام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه شهرستان مهریز تعداد محصلین حوزه علمیه برادران این شهرستان را قریب به 45 نفر عنوان و اضافه کرد: همچنین 55 نفر در حوزه علمیه خواهران شهرستان مهریز مشغول به تحصیل علوم حوزوی هستند.

وی گفت: تعدادی از طلاب در حال فارغ التحصیل هستند که امیدواریم بتوانیم سطح سه حوزه علمیه خواهران و برادران را در شهرستان مهریز راه اندازی کنیم.

محی الدینی با اشاره به ساخت مدرسه علمیه برادران در شهرستان مهریز افزود: با تلاش‌هایی که از سوی ائمه جمعه شهرستان مهریز صورت گرفت، مدرسه علمیه‌ای ویژه برادران در حال ساخت و راه اندازی است.

مدیر حوزه علمیه خواهران: تلاش دشمنان برای جداکردن روحانیت از مردم شکست خورد610 جلسه درس قرآن در حوزه علمیه قم تدریس می‌شودمدیر حوزه علمیه خواهران: تلاش دشمنان برای جداکردن روحانیت از مردم شکست خورد610 جلسه درس قرآن در حوزه علمیه قم تدریس می‌شود

امام جمعه شهرستان مهریز خاطرنشان کرد: در این مدرسه علمیه بیش از 40 حجره، نمازخانه، سالن اجتماعات و پذیرایی و کتابخانه برای آن طراحی ‌شده است.

وی با اشاره به اینکه برای ساخت این مدرسه علمیه در سال‌های گذشته با مشکلات مالی روبه‌رو شده بودند تصریح کرد: به همین دلیل چند سالی ساخت این مدرسه به تعویق افتاده بود و در سال گذشته با حمایت‌هایی که صورت گرفت موفق به ساخت 8 حجره و فاز نخست این مدرسه در شهرستان شدیم.

محی الدینی با بیان اینکه مبلغی بالغ بر 500 میلیون تومان برای تکمیل شدن فاز نخست مدرسه علمیه برادران شهرستان مهریز نیاز است اظهار داشت: اگر ان‌شاءالله بتوانیم این مدرسه علمیه را در شهرستان راه اندازی و از ابتدای سال تحصیلی جدید طلاب در آن مشغول به تحصیل شوند.

امام جمعه شهرستان مهریز خاطرنشان کرد: سال گذشته مبلغی بالغ بر 250 میلیون تومان خیری برای ساخت این مدرسه علمیه در شهرستان جذب شد.

وی اضافه کرد: امیدواریم با همکاری مسئولان استان بتوانیم این مدرسه علمیه را در شهرستان مهریز راه اندازی و مشکل رفت و آمد اساتید و طلاب این شهرستان را که برای تحصیل علوم حوزوی باید مسافت بسیاری را طی کنند و مشکل بسیاری دارند، حل شود.

انتهای پیام/ش

R41376/P/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۶۷۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است

ایسنا/آذربایجان غربی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان‌غربی گفت: سرانه فضای آموزشی در استان وضعیت مناسبی ندارد و نیازمند تخصیص اعتبار برای احداث و تکمیل مدارس استان هستیم.

یاسر رهبردین، ۸ اردیبهشت ماه در آئین تودیع و معارفه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی که در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد، با بیان اینکه تکمیل مدارس نیمه تمام اولویت استان است، افزود: آذربایجان‌غربی، استانی طولی است و ۳۴ درصد مردم در روستاها ساکن هستند لذا توجه به مدارس در روستاها جزو اولویت‌های استان است. 

وی با بیان اینکه تاکنون اعتبارات خوبی جهت تکمیل مدارس و احداث مدارس جدید تخصیص یافته است، خواستار توجه ویژه به استان با تخصیص اعتبارات ملی، جهت احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام شد. 

رهبردین با بیان اینکه در دولت سیزدهم اقدامات خوبی در بحث احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام انجام شده است، گفت: نیاز است جهت جبران کمبود سرانه فضای آموزشی بیش از این تلاش شود. 

علی مطهری، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی نیز در این مراسم افزود: در دولت سیزدهم، ۱۰۳۴ کلاس درس به کلاسهای درس استان اضافه شده است. 

وی با بیان اینکه ۱۷۰۰ کلاس درس استان نیمه تمام است، اضافه کرد: برای رسیدن به میانگین کشوری در سرانه فضای آموزشی، احداث ۵ هزار کلاس درس نیاز استان است. 

مطهری از افزایش نزدیک به ۴ برابری مشارکت خیرین نسبت به سنوات گذشته در امر مدرسه سازی خبرداد و افزود: آذربایجان غربی جزو ۴ استان اول نیازمند گسترش فضای فیزیکی است لذا شتاب گرفتن مدرسه سازی امری ضروری است. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه شعار محوری آموزش و پرورش، تحول است، گفت: لازمه تحول، تامین نیروی انسانی، فضا و تجهیزات آموزشی و محتواست اما از ارکان اساسی توسعه، پیشرفت و تحول در آموزش و پرورش، توسعه فضا و تجهیزات آموزشی است. 

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان نیز از تعهد خیرین برای ساخت ۷۷ مدرسه با ۴۱۶ کلاس درس در جشنواره خیرین مدرسه ساز امسال خبرداد و افزود: برای ساخت این تعداد کلاس درس به هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است. 

آخوندیان تصریح کرد: در جشنواره خیرین سال ۱۴۰۱، ۸۹ مدرسه با ۴۴۵ کلاس درس با اعتبار ۴۳۸ میلیارد تومان تحویل آموزش و پرورش شد. 

به گزارش ایسنا، در این مراسم از زحمات قهرمان رحمانی، مدیرکل سابق تقدیر و پیام صدقی به عنوان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی معرفی شد.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای اندیشه های شهیدمطهری فرهنگ کشور رادربرابرتهاجمات حفظ می کند
  • گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی
  • حل برخی مشکلات اهدای خون در شهرستان‌های استان یزد
  • مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود
  • گرامیداشت یاد و خاطره شهدای روحانی در مدرسه علمیه رضویه قم
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود
  • سفر به سومین دیار حرم اهل بیت (ع) در ایران -  بخش نخست
  • ساخت۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در سیستان وبلوچستان