Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-28@17:57:43 GMT

توسعه اورامانات در گروه چه چیزهایی است؟

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۶۸۴۴۷

توسعه اورامانات در گروه چه چیزهایی است؟

به گزارش خبرگزاری برنا در کرمانشاه، سید علاالدین حیدری مشاور و معین استاندار کرمانشاه در اورامانات شهرستانهای (پاوه ،جوانرود ، ثلاث باباجانی و روانسر )، در یادداشتی که در اختیار خبرگزاری برنا قرارداده نوشته است: توسعه پایدار را می توان هدف و مقصد هر برنامه ای دانست. انسان برای رسیدن به رفاه و تامین نیازهایش نیازمند توسعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جامعه ایده آل بشری همان جامعه توسعه یافته ای است که در آن انسانها براحتی بتوانند نیازهایشان را برآورده و سطح زندگی شان را ارتقاء بدهند .

اما قید و شرط لازم این توسعه تامین حق آیندگان از منابع فعلی است و انسان و جامعه ای را می توان توسعه یافته دید که ضمن تامین نیازهای امروزی خود ، حافظ و نگهدار منابع آیندگان نیز باشد .

اگر توسعه پایدار را ایجاد تعادل میان اجتماع ، اقتصاد و محیط زیست بدانیم و یا توسعه پایدار را یک جریان چندبعدی که لازمه آن تسریع در رشد اقتصادی ، تحول در ساخت اجتماعی ، تغییر دیدگاهها ، کاهش تبعیض ها و مبارزه با فقر مطلق تعریف کنیم ، می توان گفت که توسعه هر منطقه ای دارای سه ضلع موثر بر هم است .

نخبگان، مردم، مسئولین

بدون تردید نقش اصلی در نیل به این توسعه را نیروی انسانی مولد " نخبگان " جامعه بر عهده دارند.

شرط لازم در پایداری و موفقیت برنامه های توسعه ای هر منطقه ، پذیرش آن توسط مردم و یا بنوعی تغییر نگرش و یا باز تعریف توسعه در فرهنگ بومی آن منطقه است. که بازهم بازیگردان این صحنه نخبگان جامعه هستند .

همراه کردن مردم در فرایند توسعه پایدار ، از وظایف نخبگان است که باید مورد توجه برنامه ریزان توسعه قرار گیرد. توسعه ای پایا و پایدار است که مشارکت مردم در فرایند آن لحاظ و برنامه های آن با مشارکتهای مردمی همراه گردند .این مشارکت یک ارتباط دوطرفه ، مابین برنامه ها و مردم که همان هدف توسعه هستند می باشد. لذا نسخه های پیشنهادی توسعه ، زمانی شفابخش خواهند بود که مردم آنها را باور داشته و با آنها همدلی و همراهی کنند. نخبگان بعنوان محرک ایده ها و عامل پویایی جامعه می توانند زمینه ساز و تسریع کننده مشارکت مردم در توسعه جامعه باشند .

 ضلع سومِ توسعه ، مسئولین یا متولیان اجرای برنامه های توسعه آفرین هستند که نقش مهمی در تحقق این برنامه ها دارند .

 مدیران توسعه باید ابتدا به توسعه پایدار باور داشته باشند، سپس مسلط به ابزارهای لازم برای اجرای برنامه ها باشند،و پس از این دو معتقد و متعهد به نقش سه ضلع توسعه ( نخبگان ، مردم و مسئولین ) و کارایی آنها در دستیابی به توسعه پایدار باشند .

 اورامانات بعنوان منطقه ای، دارای همه ظرفیتهای لازم برای رسیدن به توسعه، در انتظار همراهی و همگامی این سه ضلع ( نخبگان ، مردم و مسئولین ) می باشد. ما نیازمند نخبگانی مولد و  محرک، مردمی همدل و هم باور، مسئولینی دغدغه مند و مسئولیت پذیر در راستای  برداشتن گامهایی بلند ، در مسیر توسعه منطقه هستیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مشاور استاندار توسعه گردشگری اورامانات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۶۸۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳

 

 

 



به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر عامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد در خصوص برنامه‌های ۱۴۰۳ شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد گفت: امسال علاوه بر برنامه‌هایی که در نظر داریم و در این خصوص برنامه‌ریزی شده در تلاش هستیم منطقه هفت حوض را توسعه دهیم تا مورد توجه مردم به خصوص افرادی که در جنوب شرق مشهد زندگی می‌کنند نیز قرار گرفته شود.

امیر رمضانی افزود: در حال حاضر مقدمات انجام فعالیت‌هایی در زمینه توسعه منطقه هفت حوض آغاز شده و امیدواریم که به زودی این برنامه‌ریزی‌ها انجام شود. یکی دیگر از برنامه‌هایی که ما در مجموعه خود برنامه‌ریزی کردیم اتوبوس گردشگری برای زائران و مجاوران است که آن‌ها را از کوه پارک به سمت قله‌زو منتقل کنیم و این اتفاق به زودی انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد گفت: اقدامات دیگری در خصوص توسعه هفت حوض و تقویت فضای نوری این منطقه در دستور کار قرار گرفته است و قصد داریم فضاهای درختکاری را در این منطقه افزایش دهیم تا مردم بتوانند از فضای بیشتری نیز استفاده کنند.

امیر رمضانی افزود:در حال حاضر ظرفیت پارکینگ هفت حوض حدود ۱۷۰۰ خودرو است و قصد داریم این فضا را گسترش دهیم تا مردم در این خصوص دغدغه‌ای نداشته باشند. همچنین راه‌اندازی روستا بازار تقریباً به اتمام رسیده و تلاش می‌کنیم که در روزهای آینده به بهره‌برداری کامل برسد و به محض اینکه به صورت جامع و کامل راه‌اندازی شود، قطعا حدود ۱.۵ برابر در ورودی‌ منطقه هفت حوض تاثیرگذار خواهد بود.

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد با بیان اینکه در تلاش هستیم که در سال ۱۴۰۳ رشد و توسعه مناطق مختلف را در دستور کار خود قرار دهیم، عنوان کرد: این تصمیم باعث شد تا فعالیت‌ها و برنامه‌های شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد متفاوت از سال‌های گذشته باشد و این تغییرات منجربه اقبال بیشتر مردم به این منطقه شده است. بنابراین منطقه هفت حوض می‌تواند درصدی از شهروندان شرق مشهد را به سمت خود سوق دهد، زیرا خدمات در این منطقه نیز ارزان قیمت است.

امیر رمضانی با بیان اینکه نیاز است سرمایه‌گذاران پای کار بیایند تا ارائه این خدمات به مردم را افزایش دهیم، تصریح کرد: این مجموعه برنامه‌های دیگری مانند بازی‌های هیجانی را در دستور کار خود قرار داده و لایحه آن برای شورای اسلامی مشهد ارسال شده است تا در صورت موافقت نیز اتفاق رخ دهد. این بازی‌های هیجانی در ۴ نقطه مشهد با ۱۰ مورد تنوع برای علاقه‌مندان اتفاق خواهد افتاد. همچنین اقدامات اولیه‌ای برای ایجاد شهر برفی و گفت‌وگو با سرمایه‌گذار آکواریوم شهری نیز از جمله برنامه‌هایی است که در این مجموعه در حال انجام است.

دیگر خبرها

  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزیران باشد / خیزش دانشجویان و نخبگان غربی با اعمال خشونت خاموش نمی‌شود
  • فعالان حوزه خانواده در«جامعه پردازخانواده» به یکدیگرمعرفی می‌شوند
  • «به یادِ ماموستا فخری»
  • اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • جزئیات اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • کنکور در کمال امنیت و صحت برگزار شد/ تکرار در یک منطقه سیل زده
  • سفر مقام معظم رهبری موجب عبور کردستان از حوزه امنیتی به حوزه فرهنگی شد/ علمای مناطق شرقی با روشنگری بسترساز امنیت پایدار شوند
  • ضرورت اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها
  • رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم
  • منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم