Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی محمد اسدی (دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان تهران) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره مصرف ماده مخدر گل و انواع روانگردان‌ها در بین نوجوانان و جوانان گفت: به دلیل اقدامات پیشگیرانه و هشدارهایی که ستاد مبارزه با مواد مخدر در خصوص مواد سنتی مانند هروئین، تریاک و کراک داشته است، خوشبختانه میزان مصرف آن در بین جوانان و اقبال آنها نسبت به این مواد کاهش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مواد مخدر صنعتی و روان گردان‌ها ادامه داد: علیرغم اینکه ستاد مبارزه با مواد مخدر پیام‌های پیشگیرانه و هشدارگونه نسبت به مصرف سوء این مواد ارائه می‌دهد، اما متاسفانه مافیای مواد مخدر اسامی این مواد مخدر صنعتی را به طور مداوم تغییر می‌دهد.

دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان تهران خاطرنشان کرد: قاچاقچیان مواد مخدر همیشه با دو شگرد موادشان را وارد بازار می‌کنند، اول اینکه در هر دوره زمانی اسم مواد مخدر را تغییر و نام جدید برای آن انتخاب می‌کنند، مانند ماده مخدر گل که از خانواده حشیش‌ها هستند. همچنین تبلیغات کاذبی در خصوص این مواد روان گردان جدید در بازار می‌شود، مبنی بر اینکه این مواد روانگردان جدید اعتیادآور نیستند و با مصرف آنها به مصرف‌کننده هیچ ضرری وارد نمی‌شود.

وی با اشاره به عدم آشنایی خانواده‌ها با اسامی جدید مواد مخدر تصریح کرد: چنانچه خانواده‌ای متوجه شود، فرزندش ماری جوانا مصرف می‌کند، قطعا بلافاصله با او برخورد می‌کند، اما وقتی متوجه شود فرزندش گل مصرف می کند، از آنجا که ممکن است آشنایی با اسامی جدید نداشته باشد، ممکن است برایش این سوال پیش بیاید که این ماده مخدر یک ماده گیاهی است. از سوی دیگر نیز این مواد با اسامی دلفریبی که دارند و تبلیغاتی که درخصوص بی‌خطر بودن آنها می‌شود با قیمت ارزان به دست مصرف کننده می‌رسد.

اسدی با اشاره به شیوع شناسی صورت گرفته در خصوص مواد صنعتی گفت: ماده مخدر گل دومین ماده مصرفی در سطح کشور است. همچنین میانگین سنی افراد مصرف کننده این ماده مخدر بین ۱۵ تا ۱۸ سال است.

وی در واکنش به اخباری مبنی بر مصرف مواد روانگردان در یک مدرسه دخترانه و مسمومیت چند دختر دانش‌آموز خاطرنشان کرد: مصرف‌کننده در هر جایی که باشد مواد مصرف می‌کند. باید موادی را که ادعا می‌کنند، مصرف شده بدست آورده و آزمایش‌های لازم روی آن انجام شود تا برای ما محرز شود که این مسمومیت به دلیل مصرف مواد بوده است. بنابراین اگر مدرسه به عنوان مرجع رسمی این موضوع را تکذیب کرده، حتما باید همین موضوع مبنا قرار بگیرد.

اسدی تصریح کرد: در مرحله اول بچه در اختیار خانواده است، اقدامات پیشگیرانه‌ای که برای نوجوانان باید صورت گیرد در درجه اول برعهده خانواده‌ها است، ما نیز پیام‌های پیشگیرانه را هم به خانواده‌ها و هم مربیان مدارس آموزش می دهیم.

او با اشاره به طرح نماد در سراسر کشور خاطرنشان کرد: ما از طریق طرح نماد که در حقیقت نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان است آموزش‌هایی را به دانش‌آموزان، معلمان و والدین در جهت پیشگیری از اعتیاد ارائه می‌دهیم.

وی ادامه داد: در این طرح گروه‌های هدف مشخص شده‌اند و با توجه به گروه هدف آموزش داده می‌شود به طور مثال نشانه‌ها و حالت‌های یک فرد مصرف‌کننده به مربیان آموزش داده می‌شود، اما باز هم متاسفانه برخی به مواد روی می‌آورند البته ما تمام نظام‌های مراقبتی را در مدرسه انجام می‌دهیم.

اسدی تصریح کرد: از آنجا که برخی دبیرستانی‌ها به صورت تفننی و تفریحی مصرف می‌کنند، نمی‌توان به صورت دقیق آنها را شناسایی کرد، چراکه عوارض مصرف نیاز به یک پروسه زمانی دارد تا بروز پیدا کند و نمی‌توان آثار مصرف را در چهره آنها شناسایی کرد، مگر اینکه بیش از حد مصرف کرده و دچار مسمومیت شوند، اما افرادی که به عنوان مصرف‌کننده حرفه‌ای یا معتاد متجاهر در خیابان می‌شناسیم به دلیل بروز آثار مصرف در چهره‌شان به راحتی قابل شناسایی هستند.

به گفته دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان تهران مصرف در بین دانش‌آموزان به صورت موردی وجود دارد و تعداد آنها بسیار کم است و نمی‌توانیم این موضوع را منکر شویم و حتما وجود دارد.

وی با اشاره به اجرای طرح نماد در استان تهران تصریح کرد: این طرح به طور ویژه در مناطق۹،۱۲،۱۶ و۱۸ و همچنین شهر قدس به طور اخص اجرا می‌شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: علی محمد اسدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۶۹۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۳ معتاد متجاهر و خرده فروش مواد مخدر در اردستان دستگیر شدند

سرهنگ مصطفی صادق زاده در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در راستای اجرای طرح کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی و ارتقا امنیت اجتماعی در سطح شهرستان اردستنان، طرح جمع آوری معتادان متجاهر و دستگیری خرده فروشان مواد افیونی در دستور کار مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این فرماندهی قرار گرفت.

وی اضافه کرد: در این طرح ۴۱ نفر معتاد متجاهر از سطح محلات هدف جمع آوری و به مراکز ترک اعتیاد معرفی و با انجام کار دقیق اطلاعاتی نیز تعداد ۲۲ خرده فروش مواد مخدر شناسایی و در چند عملیات کاملاً هماهنگ در مخفیگاهشان دستگیر و به مرجع قضائی تحویل شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان اردستان خاطر نشان کرد: از شهروندان عزیز انتظار داریم هرگونه اخبار و اطلاعات در خصوص خرید و فروش مواد مخدر را از طریق تماس با شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند و مطمئن باشند که به موضوع رسیدگی و با این مجرمان برخورد قاطع صورت می‌گیرد.

کد خبر 6097189

دیگر خبرها

  • کشف تریاک با طعم هندوانه در عسلویه
  • هویت تهدیدکنندگان دی‌ماریا: تروریست‌های مواد مخدر
  • کشف ۱۰۰ کیلوگرم تریاک جاسازی‌شده در بار هندوانه
  • درگیری اسد با صدام حسین سر حمایت از ایران! / گنجینه جواهرات ملی ایران از نمای نزدیک / ستاره مصنوعی چینی، شش برابر داغ‌تر از خورشید! / دو شگرد برای افزایش بهره‌وری روزمره / روش تشخیص ایمیل‌های کلاهبرداری
  • سوداگران مرگ در دام پلیس لرستان
  • ۱۴ کیلوگرم تریاک در بردسکن کشف شد
  • ناکامی قاچاقچیان در انتقال ۱۵۰ کیلو ماده مخدر شیشه در نرماشیر
  • (ویدیو) ادعای میرسلیم درباره ترفند افراد صادق خلخالی برای ریختن داخل خانه‌ها؛ پرت کردن مواد مخدر!
  • ارزیابی نامحسوس وضعیت حجاب در ادارات و مراکز آموزشی کردستان
  • ۶۳ معتاد متجاهر و خرده فروش مواد مخدر در اردستان دستگیر شدند