Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، ناصری فرماندار نهاوند در بازدید از مزارع کلزا با اشاره به اینکه امسال بیش از هزار و ۷۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی این شهرستان زیر کشت کلزا رفته است، پیش بینی کرد: بیش از ۷ هزار تن محصول برداشت و به کارخانه روغن کشی نهاوند تحویل داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد دانه روغنی کلزای استان همدان در نهاوند کشت می شود، گفت: خرید تضمینی کلزا، کم آب بر بودن، نفوذ ریشه گیاه تا عمق ۴۰ سانتی متری درون خاک، وجود ۴۵ درصد روغن در هر دانه کلزا، افزایش۳۰ درصدی تولید محصول جایگزین مثل گندم در سال زراعی بعدی و برداشت در تیر یعنی اوج نیاز کشاورزان به آب را از جمله مزایای کشت برشمرد.

فرماندار نهاوند همچنین گفت: به علت بارندگی‌های خوب امسال، کشاورزان نهاوندی تاکنون از آب چاه‌های عمیق کشاورزی استفاده نکرده اند و از آب رودخانه‌ها، چشمه سار‌ها و قنوات استفاده می‌کنند.

کشت کلزا از اواخر شهریور هر سال آغاز و در اواسط تیر سال بعد برداشت می‌شود.

انتهای پیام/د.ا

کشت کلزا در شهرستان نهاوند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی محصول کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۷۱۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم در سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ۲۱ هزار و ۳۲۰ تن گندم از نیمه دوم فروردین تاکنون از کشاورزان استان به ارزش سه هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال خریداری شده است.
حسینی افزود: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین و ۶۰۰ دستگاه دروگر برای برداشت محصول گندم و ۱۶ مرکز خرید برای تحویل گندم کشاورزان در سیستان و بلوچستان پیش بینی شده است و به بهره برداران در برداشت و خرید گندم کمک می‌کنند.
وی گفت: در سال زراعی گذشته ۳۲ هزار هکتار در استان گندم کشت و کشاورزان ۷۰ هزار تن گندم آردی و بذری به مراکز خرید تحویل داده اند.

دیگر خبرها

  • برداشت توت فرنگی از مزارع مازندران (فیلم)
  • رفع تصرف و بازگشت ۱۳ هکتار از اراضی شهرداری نهاوند به بیت‌المال
  • پیش بینی برداشت ۴٠٠هزار تن گندم از مزارع استان ایلام
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم در سیستان و بلوچستان
  • کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند
  • برداشت کلزا از مناطق گرمسیری برای اولین بار
  • سطح زیرکشت کلزا در آذربایجان‌غربی ۲ برابر شد/پیش‌بینی برداشت حدود ۱۲ هزار تنی
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • آغاز برداشت بیش از ۸۰۰ تن گل محمدی از مزارع قم
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع  گيلانغرب